Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1284 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 52  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01.11.2014. 12:03:07 

Pridružio se: 03.10.2014. 12:01:39
Godina: Padobranac
Smer: IS
KolosRodos je napisao:
Pitanje za sve vas koji ste na Elektronskom poslovanju: da li ste gledali izborne predmete i sta bi izabrali? Ovo kad je sad podeljeno na Tehnologije i EP mi porusilo koncepciju koju sam ranije imao. Na svakom modulu imam dva ispita koja bih izabrao a treci je sa drugog modula. Negde sam procitao da na elektronskom dozvoljavaju biranje izmedju svih izbornih, nevezano od modula ali ovaj info nije proveren. Kao, to se dozvoljava zbog toga sto niko ne upisuje cyber criminal pa da ipak neki predmeti budu zastupljeni i sa tog programa. Koji je vas, barem okvirni izbor i zasto? Mozda mi pomognete u izboru :)

I mene ovo isto zanima :) Cesljao sam forume,neke starije topice za EP,i izvukao nekoliko predmeta o kojima se govori samo pozitivno:

Internet marketing-moze se reci lagano gradivo,i prilicno prakticno
Elektronsko bankarstvo-posto je zastupljeno,verujem da je korisno izabrati ovaj predmet
Tehnolohije mobilnog poslovanja-android aplikacije i njihovo razvijanje,meni veoma zanimljivo gradivo,i izuzetno prakticno
E-obrazovanje -nisam naisao na neka detaljna iskustva,samo sam primetio da ga maltene svi uzimaju.

Ovo je pod uslovom da se izborni predmeti mogu kombinovati izmedju modula.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 01.11.2014. 12:50:31 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20.01.2010. 18:59:52
Smer: ME
Када гледам књигу предмета, ово што пише Други облици наставе да ли је то замена уместо тога да се не идеш на предавања или је то нешто чиме можеш да надокнадиш неке поене? Да ли можеш и то и на предавања обична да идеш?

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 01.11.2014. 14:20:21 

Pridružio se: 28.10.2014. 14:02:55
Smer: UK
Poslao sam mail u vezi sa izborom predmeta sa drugih modula, kad i ako stigne odgovor, obavestiću sve zainteresovane.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 01.11.2014. 17:23:51 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11.07.2014. 19:55:44
Dekan je na upisu na Menadzment spominjao da ce biti prezentacija izbornih predmeta sledece nedelje, da li se neko seca koji datum je rekao??

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 02.11.2014. 00:19:51 

Pridružio se: 09.10.2014. 14:22:15
Godina: Dipl.
Melody je napisao:
Da li ste procitali clanak na Puskicama da upravo dvoje ljudi koji se nisu pojavili na prozivci za budzet, ali su uredno popunili ta mesta kada su dosli na prozivku zakazanu za samofinansiranje su cerka profesorke sa FONa i direktor neke firme cije ime je na internetu poznato po malverzacijama i ucescem u politici!? Oboje su imali 60p na prijemnom! Kakva sramota za fakultet.

Znas sta je sramota za fakultet?

Kada u amfi prepun studenata, recimo 200+ udje neki nebitni tip iz menadzmenta fakulteta, napise na tabli skolarina 120,000 + 12,000 i na pitanje studenata zasto +12,000 opusteno odgovori : " Povecanje cena zivotnih namirnica", a onda na studensko negodovanje odgovori sa smeskom ala Mr. Burns.

Ili,

Kada na kraju godine okace obavestenje da im se uplati na racun 2,000 din za "Ispitne sveske". EEJJJJJJ! Majstore! Od kad to skolarina ne pokriva ispitne sveske?

Ili,

Kada imas kolokvijum iz Operacionih istrazivanja, gde moras da koristis 10 izmisljenih kretenskih formula i operacija u jednom zadatku a Fakultet dovede majsore da MALJEVIMA ruse zid ucionice pored tebe da bi napravili prolaz za novi, prosireni deo fakulteta.

Ili,

Kada fakultet upisuje STOTINE dodatnih studenata za koje nema mesta, fizickog prostora, pa onda od njihovog novca dogradi taj prostor a onda sledece godine ponovo upise jos STOTINE dodatnih studenata za koje ponovo nema mesta pa od njihovog novca.... i tako u krug.

Ili,

Kada udjes da odgovaras usmeni iz matematike i padnes jer nisi znao jedan jedini dokaz kod jednog profesora, a 5 metara od tebe kod profesorke devojka dobija 6 jer sve sto zna je e^0=1. I to sve ispred 30 studenata i profesorke cija je to katedra.

Ili, ma kasno je da nabrajam vise, radije bih to sve zaboravio.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 02.11.2014. 14:35:11 

Pridružio se: 02.11.2014. 14:24:53
Kolege koje upisali smer Menadzment, modul Finansijski menadzment 2014/2015 mogu da se uclane na fb grupu MASTER FON-finansijski menadzment 2014/2015, radi lakse razmene informacija :cool:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 02.11.2014. 17:57:23 

Pridružio se: 07.09.2014. 20:12:38
ja ne mogu da nadjem tu grupu na fb, ne izbacuje nista pod tim nazivom.:)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 02.11.2014. 22:12:57 

Pridružio se: 02.11.2014. 14:24:53
https://m.facebook.com/groups/975134419180170

grupa: MASTER FON - Finansijski menadzment 2014/2015 :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 03.11.2014. 11:23:57 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12.10.2012. 00:01:05
Da li prijemni na odseku Menadzment polazu i studenti fona, bez obzira sto su zarsili sve u roku i sto bi trebalo da imaju 60 bodova sa prijemnog?

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 03.11.2014. 11:30:52 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18.06.2014. 05:11:18
Smer: OM
malishitza je napisao:
Da li prijemni na odseku Menadzment polazu i studenti fona, bez obzira sto su zarsili sve u roku i sto bi trebalo da imaju 60 bodova sa prijemnog?

Да, на студијском програму Менаџмент пријемни полажу сви, без изузетка, па тако и студенти ФОН-а.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 03.11.2014. 11:41:00 

Pridružio se: 15.10.2014. 08:18:43
Da li ima neko sa studijskog programa Menadzment u javnom sektoru, modul Menadzment?
Sta planirate da uzmete kao izborne predmete?
Da li neko ima bilo kakvo iskustvo sa nekim od profesora koji predaju te predmete?

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 03.11.2014. 11:51:48 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18.06.2014. 05:11:18
Smer: OM
@m-jana

Нисам те игнорисао, али погледај како су ти подешене приватне поруке, јер свима којима сам до сада слао није било проблема, само код тебе већ десетак дана порука стоји у делу за слање и никако нисам у стању да је пошаљем.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 03.11.2014. 12:22:55 

Pridružio se: 28.10.2014. 14:02:55
perafilozof je napisao:
Melody je napisao:
Da li ste procitali clanak na Puskicama da upravo dvoje ljudi koji se nisu pojavili na prozivci za budzet, ali su uredno popunili ta mesta kada su dosli na prozivku zakazanu za samofinansiranje su cerka profesorke sa FONa i direktor neke firme cije ime je na internetu poznato po malverzacijama i ucescem u politici!? Oboje su imali 60p na prijemnom! Kakva sramota za fakultet.

Znas sta je sramota za fakultet?

Kada u amfi prepun studenata, recimo 200+ udje neki nebitni tip iz menadzmenta fakulteta, napise na tabli skolarina 120,000 + 12,000 i na pitanje studenata zasto +12,000 opusteno odgovori : " Povecanje cena zivotnih namirnica", a onda na studensko negodovanje odgovori sa smeskom ala Mr. Burns.

Ili,

Kada na kraju godine okace obavestenje da im se uplati na racun 2,000 din za "Ispitne sveske". EEJJJJJJ! Majstore! Od kad to skolarina ne pokriva ispitne sveske?

Ili,

Kada imas kolokvijum iz Operacionih istrazivanja, gde moras da koristis 10 izmisljenih kretenskih formula i operacija u jednom zadatku a Fakultet dovede majsore da MALJEVIMA ruse zid ucionice pored tebe da bi napravili prolaz za novi, prosireni deo fakulteta.

Ili,

Kada fakultet upisuje STOTINE dodatnih studenata za koje nema mesta, fizickog prostora, pa onda od njihovog novca dogradi taj prostor a onda sledece godine ponovo upise jos STOTINE dodatnih studenata za koje ponovo nema mesta pa od njihovog novca.... i tako u krug.

Ili,

Kada udjes da odgovaras usmeni iz matematike i padnes jer nisi znao jedan jedini dokaz kod jednog profesora, a 5 metara od tebe kod profesorke devojka dobija 6 jer sve sto zna je e^0=1. I to sve ispred 30 studenata i profesorke cija je to katedra.

Druže, ja ne znam šta iko može da ti kaže na ovo. Gde su u celoj priči predstavnici studenata? Gde je pravna služba fakulteta? Zašto ste niste bunili?

Misliš li da će neko drugi da se bori za vas osim vas samih? Ovako, sigurno većina ne želi da ulazi u problem sa upravom, plate to što im se kaže ili prećute očitu nepravdu, vidljivu svakom. Tako se problemi nikada nisu rešavali niti će.

Da sam ja na mestu to dvoje ljudi koji su ispali sa budžeta zbog očiglednog kršenja propisa od strane dekana, pa napravio bih skandal. Preko ministarstva do medija.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 03.11.2014. 14:12:46 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28.10.2014. 08:30:13
Da li je neko gledao izborne predmete za modul Informacione tehnologije?

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 03.11.2014. 16:47:19 

Pridružio se: 21.10.2014. 15:52:57
majakanjevac je napisao:
Dekan je na upisu na Menadzment spominjao da ce biti prezentacija izbornih predmeta sledece nedelje, da li se neko seca koji datum je rekao??

Trebalo bi da bude objavljeno na sajtu...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 04.11.2014. 00:02:08 

Pridružio se: 21.10.2014. 22:53:15
Ima li ovde ko da je upisao MSP? :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 04.11.2014. 00:04:11 

Pridružio se: 21.10.2014. 22:53:15
Ima li ovde ko da je upisao MSP? :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 04.11.2014. 11:50:56 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01.09.2014. 19:05:53
Receno mi je na fakultetu da na EP modulu skoro da nema matematike i programiranja i da se ono malo sto ima da nauciti na predavanjima. Da li je to zaista tacno? Da li mi za elektronsko poslovanje ne treba neko veliko predznanje iz polja programiranja i ne moram da uzimam dodatne casove?

Zelim da upisem ovaj smer na masteru sl.godine, a zavrsila sam Filozofski, infos mi je oduvek dobro isao, matematika slabije :D zato i pitam, moram da budem sto posto sigurna da bih znala da li uopste da se odlucim za ovu opciju ili ne.

Hvala!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 04.11.2014. 17:48:23 

Pridružio se: 21.10.2014. 14:16:29
DirDri je napisao:

Ja sam gledao i malo se raspitao... Po meni a i drugi mi kazu da su najlaksa tri izborna predmeta: Aplikacija e-trgovine, Interakcija covek-racunar i Izabrana poglavlja informacionih sistema... A isto tako se svi zale da Napredne racunarske mreze izuvaju, koliko su teske...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 04.11.2014. 18:07:41 

Pridružio se: 24.09.2014. 12:31:24
m-jana je napisao:
Da li ima neko sa studijskog programa Menadzment u javnom sektoru, modul Menadzment?
Sta planirate da uzmete kao izborne predmete?
Da li neko ima bilo kakvo iskustvo sa nekim od profesora koji predaju te predmete?

Ja sam isto na menadzmentu.imas pp

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 04.11.2014. 18:53:05 

Da li neko zna kada ce biti prijavljivanje izbornih predmeta?

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 04.11.2014. 19:00:43 
Korisnikov avatar

Danas sam bila u master službi i rečeno mi je da ce prvo biti prezentacija predmeta i naravno, da pratimo na sajtu. ;)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 04.11.2014. 19:07:07 

DirDri je napisao:
Danas sam bila u master službi i rečeno mi je da ce prvo biti prezentacija predmeta i naravno, da pratimo na sajtu. ;)

Hvala ti puno :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 04.11.2014. 19:17:22 
Korisnikov avatar

Leka20 je napisao:
DirDri je napisao:

Ja sam gledao i malo se raspitao... Po meni a i drugi mi kazu da su najlaksa tri izborna predmeta: Aplikacija e-trgovine, Interakcija covek-racunar i Izabrana poglavlja informacionih sistema... A isto tako se svi zale da Napredne racunarske mreze izuvaju, koliko su teske...

Jesi li i ti padobranac na ovom smeru ili si baš to i hteo da upišeš?

Ja sam napravila kao neki uži izbor: Multimedijalne komunikacije, Digitalni mediji, Interakcija čovek-računar, Napredno mobilno računarstvo i Upravljenje razvojem Informacionih sistema. A aplikacija e-trgovine mi baš i ne izgleda kao lagan predmet. :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 04.11.2014. 19:18:05 
Korisnikov avatar

mary_j je napisao:
DirDri je napisao:

Hvala ti puno :)

I drugi put. :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1284 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 52  Sledeća