Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 903 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Prijemni 2012
PostPoslato: 07.07.2012. 12:50:37 

Pridružio se: 13.06.2012. 00:16:21
Godina: Padobranac
Smer: IS
@DaRkOoO svaka ti je na mestu.
Znali ste koliko ima mesta na fakultetu, znali ste da nema popravnog prijemnog, imali ste prijemne od proslih godina, pa jos dodje laksi, ne znam vam jos smeta? Mislim da nije bas fer prema nekome je se ozbiljnije spremao, i imao nekih 80 bodova, i vise, i nije na budzetu, kad shvati da nije morao ni da pipne, nego samo napise molbu, i to je to. Prosto mi je neverovatno da se neko ZALI da je bio lak prijemni! Nesto cisto sumnjam da su ti koji su spremali danas za sutra pocepali prijemni, a ovi sto se spremali pola god imali sacicu poena...

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 07.07.2012. 12:54:26 

Pridružio se: 27.06.2012. 15:52:14
Godina: I
Kako mi nismo upali na FON zbog nedovoljnog ucenja, tako i ti nisi upao na budzet sa 80 boda.

Bilo je boljih od tebe za budzet, bilo je boljih od nas za upis. ;)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 07.07.2012. 13:04:11 

Ne brini ti za mene, ja sam imao 95, i sto se mene licno tice, potpuno mi je svejedno da li cete pisati molbe ili ne, ali mislim da neki bas preteruju sa tim.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 07.07.2012. 13:10:43 

randy marsh je napisao:
Ne brini ti za mene, ja sam imao 95, i sto se mene licno tice, potpuno mi je svejedno da li cete pisati molbe ili ne, ali mislim da neki bas preteruju sa tim.

Daleko od toga da brinem.
Nego vidim da pokusavas da na forumu da "isteras pravdu" sta je fer, a sta ne, za "kategoriju ucenika" u koju ne spadas (samofinansirajuci studenti). :roll:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 07.07.2012. 13:59:05 

Pridružio se: 06.07.2012. 12:15:11
I sta sada, cekamo da pozovu ili cemo ici do faksa?

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 07.07.2012. 14:09:39 

Pridružio se: 21.06.2012. 02:10:58
Smer: UK
randy marsh je napisao:

Alo, sinovac, bore se ljudi za svoje mesto.... sta to tebe dotice? Ti budi zadovoljan, ima onih koji nikad nisu, a obicno bas ti prosperiraju.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 07.07.2012. 14:28:01 

Pridružio se: 23.06.2012. 17:31:51
Smer: ME
randy marsh je napisao:
randy marsh je napisao:

Dosta kvalitetnih ljudi koji zasluzuju da studiraju na FON-u nije upisalo fakultet i naravno da ce postojati nezadovoljstvo..Ako je vec tolika konkurencija ministarstvo bi trebalo da prosiri kapacitete i omoguci vecem broju studenata da pokazu svoje znanje..FON je fakultet koji u celoj Srbiji postoji samo u Beogradu a traznja za njim je jako velika..Ekonomskih i pravnih fakulteta ima svuda po Srbiji a i pored toga univerziteti u Beogradu primaju po hiljadu i nesto studenata..Mislim da vredi napisati peticiju i skrenitu ministru Obradovicu paznju na problem, jer ce se u protivnom i buduce generacije susretati sa istim..

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 07.07.2012. 14:35:14 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11.01.2010. 19:26:03
Parmezans je napisao:
randy marsh je napisao:

Alo, sinovac, bore se ljudi za svoje mesto.... sta to tebe dotice? Ti budi zadovoljan, ima onih koji nikad nisu, a obicno bas ti prosperiraju.

А ко им је то место одузео да се они боре за њега? Био је пријемни, места су поуњена и то је то. Ко жели баш ФОН нека боље спреми испит следеће године и уписаће. А бре, ем што студенти стално кукају нешто и све им семта, сад још и ви што нисте упали кукате и кривите министра, државу итд. Прво кривите себе што сте лоше урадили, знали сте колика је уписна квота унапред, не видим разлога за било какво кукање, ови што пишу молбе и не кукају то је у реду, декан има право да 2% од укупног броја прими, ја мислим, без икаквог образложења било коме.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 07.07.2012. 14:40:00 

Pridružio se: 06.07.2012. 12:15:11
Tamara_0609 je napisao:
randy marsh je napisao:
randy marsh je napisao:

Dosta kvalitetnih ljudi koji zasluzuju da studiraju na FON-u nije upisalo fakultet i naravno da ce postojati nezadovoljstvo..Ako je vec tolika konkurencija ministarstvo bi trebalo da prosiri kapacitete i omoguci vecem broju studenata da pokazu svoje znanje..FON je fakultet koji u celoj Srbiji postoji samo u Beogradu a traznja za njim je jako velika..Ekonomskih i pravnih fakulteta ima svuda po Srbiji a i pored toga univerziteti u Beogradu primaju po hiljadu i nesto studenata..Mislim da vredi napisati peticiju i skrenitu ministru Obradovicu paznju na problem, jer ce se u protivnom i buduce generacije susretati sa istim..

U potpunosti se slazem!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 07.07.2012. 14:44:50 

Pridružio se: 14.01.2012. 13:30:11
Citiraj:
А ко им је то место одузео да се они боре за њега? Био је пријемни, места су поуњена и то је то. Ко жели баш ФОН нека боље спреми испит следеће године и уписаће. А бре, ем што студенти стално кукају нешто и све им семта, сад још и ви што нисте упали кукате и кривите министра, државу итд. Прво кривите себе што сте лоше урадили, знали сте колика је уписна квота унапред, не видим разлога за било какво кукање, ови што пишу молбе и не кукају то је у реду, декан има право да 2% од укупног броја прими, ја мислим, без икаквог образложења било коме.

Sažem se.

Baš zbog toga što je jedini u Srbiji svi jure na FON, zato što je popularan itd... a polovina koja se upisala će samo da otaljava ili ni ne zna što je upisala to što je upisala. Isto važi i za ostale koji nisu upisali...

I ne zavaravajte se. Jeste bio lak prijemni, ali prošle godine kriterijumi nisu bili tako niski, ne znam šta vas čudi. Plus znate kolika je konkurencija... Da nema ko da dođe na probne prijemne ne bi se oni ni organizovali. :P
I ne znam što kukate oko prijemnog i kvota. Da ima potrebe već bi bile...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 07.07.2012. 15:00:04 

Bez obzira sto je prijemni bio laksi sve se to na kraju svede na isto..Imas vise poena ali ti i vise treba za upis... Ako problem postoji treba se suociti sa njim i truditi da se nesto promeni..Vredi pokusati, nista ne gubimo. :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 07.07.2012. 15:03:28 

Pridružio se: 07.07.2012. 14:47:19
Ja stvarno ne razumem ljude koji kazu da bi bolje uradili tezi prijemni, mislim kako neko zna teske a ne zna lake zadatke, valjda se krece od lakih :P

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 07.07.2012. 15:15:08 

blondesica je napisao:
Ja stvarno ne razumem ljude koji kazu da bi bolje uradili tezi prijemni, mislim kako neko zna teske a ne zna lake zadatke, valjda se krece od lakih :P

Ja se prva spetljam oko laksih zadataka a teze uradim bez problema, to me je bas zadesilo na prijemnom..Da su bili tezi zadaci sigurno ne bi uradili bolje ali bi nam bar pomogle nize kvote.. :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 07.07.2012. 19:03:13 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19.06.2012. 13:12:24
milance22 je napisao:
Prosto je smesno koliko je devojaka upisalo informatiku...
Ne kazem da ni jedna devojka ne voli ili ne zna informatiku, ali sam prosto siguran da ce vecina njih zatraziti prebacivanje na menadzment u drugoj godini.

Ja sam ZA peticiju, molbu, sta god.
Trebamo da se udruzimo i zajedno dodjemo sutra u odredjeno vreme.
Mislim da je pametno da se u 10:00 okupimo ispred FON-a.

Pozdrav,
Milan.

a ja htela na inf,a nisam upaaaala :( upala sam na mo na budzet....a znam inf i volim je...tako da :P

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 07.07.2012. 19:04:20 
Korisnikov avatar

Tamara_0609 je napisao:
blondesica je napisao:

Ja se prva spetljam oko laksih zadataka a teze uradim bez problema, to me je bas zadesilo na prijemnom..Da su bili tezi zadaci sigurno ne bi uradili bolje ali bi nam bar pomogle nize kvote.. :)

ali zato sluzi prijemni,na prijemnom nmzt da dopustite da se spetljate...jednostavno je tako...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 07.07.2012. 23:21:16 

Pridružio se: 28.06.2012. 13:51:37
milance22 bravo, bravo sad si ispao faca xP
Za jednu molbu sam sigurna da je predata i da je odbijena, a nacula sam da su jos jednu posle toga predali i opet je odbijena (podrazumeva se posto jos uvek nema prosirenja) ali za to nije sigurno, smekeru

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 07.07.2012. 23:35:46 

chuzzle je napisao:
milance22 bravo, bravo sad si ispao faca xP
Za jednu molbu sam sigurna da je predata i da je odbijena, a nacula sam da su jos jednu posle toga predali i opet je odbijena (podrazumeva se posto jos uvek nema prosirenja) ali za to nije sigurno, smekeru

Mačko, ja svakom želim sve najbolje.
Voleo bih da svako ostvari ono sto naumi.

Jedino sto ne volim je sirenje informacija u koje niste sigurni.

Čekamo zvanicna obavestenja.
Srecno svima!

nadja1993 je napisao:
milance22 je napisao:
Prosto je smesno koliko je devojaka upisalo informatiku...
Ne kazem da ni jedna devojka ne voli ili ne zna informatiku, ali sam prosto siguran da ce vecina njih zatraziti prebacivanje na menadzment u drugoj godini.

Ja sam ZA peticiju, molbu, sta god.
Trebamo da se udruzimo i zajedno dodjemo sutra u odredjeno vreme.
Mislim da je pametno da se u 10:00 okupimo ispred FON-a.

Pozdrav,
Milan.

a ja htela na inf,a nisam upaaaala :( upala sam na mo na budzet....a znam inf i volim je...tako da :P

Pozz
Iako forumasi tvrde da prebacivanje sa smera na smer nije moguce u kategoriji "budzet" pogledaj informaciju odnosno PDF fajl sa sajta FON-a iz 2011 godine koji govori suprotno:

http://fon.rs/vesti/2011/10/Odluka%20o%20upisu%20studenata%20na%20osnovu%20molbi%20-%20generacija%202010-11%20%282%29.pdf

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 07.07.2012. 23:57:38 

Slusajte SINOVCI, meni nije privi put da radim ovaj prijemni. Prvi put sam ga lose uradio, nisam upao, tako da sam bio u istoj situaciji kao vi. Nisam krivio ni prijemni, ni drzavu, ni faks, ni ministarstvo, nego sebe! Lepo sam napisao, da NEKI bas preteruju sa tim, jer bi malo glupo bilo da svako ko napise molbu, upise. Onda lepo od sledece godine, samo kvota za budzet, a svi ostali koji hoce samo dodju na upis, napisu molbu i ponesu kintu, zar ne? Slazem se da bi kvota mogla biti malo veca, i da se odobri molba za neki manji broj studenata ispod crte, ali svi smo znali i pre upisa gde idemo, i kolika je konkurencija. Da nas je mnogo vise, ne bi FON bio to sto jeste. Jos jednom da kazem, posavetovao bih sve one koji nisu upali na faks, da ako mogu i hoce upisu neki drugi gde ima mate, pa sledece godine mnogo bolje spreme prijemni, i nece se brinuti verovatno ni za budzet.
@milance22 da bi se prebacio na budzet, moras da nadjes jos nekoga ko ce se prebaciti suprotno, a za proslu godinu takvih je bilo, kao sto vides, samo 4, po meni je to malo da bi neko bio siguran da ce se prebaciti.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 08.07.2012. 00:38:47 
Korisnikov avatar

valjda gledaju i prosek...ali s obzirom da cu morati da nabijem prosek zbog budzeta,nece mi ovo nesto tesko pasti (:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 08.07.2012. 14:05:44 

Pa moras da nabijes prosek za budzet, ali ti to ne vredi ako ne nadjes nekoga ko ce se prebaciti sa mo na isit.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 08.07.2012. 15:14:39 
Korisnikov avatar

randy marsh je napisao:
Pa moras da nabijes prosek za budzet, ali ti to ne vredi ako ne nadjes nekoga ko ce se prebaciti sa mo na isit.

ali koliko vidim vecina njih hoce sa isit na mo...pa se nadam tome

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 08.07.2012. 19:09:37 

Pridružio se: 21.06.2012. 02:10:58
Smer: UK
[S]tevica je napisao:
Parmezans je napisao:
randy marsh je napisao:

randy marsh je napisao:
Slusajte SINOVCI, meni nije privi put da radim ovaj prijemni. Prvi put sam ga lose uradio, nisam upao, tako da sam bio u istoj situaciji kao vi. Nisam krivio ni prijemni, ni drzavu, ni faks, ni ministarstvo, nego sebe! Lepo sam napisao, da NEKI bas preteruju sa tim, jer bi malo glupo bilo da svako ko napise molbu, upise. Onda lepo od sledece godine, samo kvota za budzet, a svi ostali koji hoce samo dodju na upis, napisu molbu i ponesu kintu, zar ne? Slazem se da bi kvota mogla biti malo veca, i da se odobri molba za neki manji broj studenata ispod crte, ali svi smo znali i pre upisa gde idemo, i kolika je konkurencija. Da nas je mnogo vise, ne bi FON bio to sto jeste. Jos jednom da kazem, posavetovao bih sve one koji nisu upali na faks, da ako mogu i hoce upisu neki drugi gde ima mate, pa sledece godine mnogo bolje spreme prijemni, i nece se brinuti verovatno ni za budzet.
@milance22 da bi se prebacio na budzet, moras da nadjes jos nekoga ko ce se prebaciti suprotno, a za proslu godinu takvih je bilo, kao sto vides, samo 4, po meni je to malo da bi neko bio siguran da ce se prebaciti.

Oboje zvucite dosta ogorceno na ljude koji nisu upali, a zele.
Svako ima pravo da se bori za svoje mesto, a u vecini slucajeva- to ce i uraditi. Dobrodosli na studije.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 08.07.2012. 19:12:36 

Pridružio se: 27.06.2012. 00:20:35
JEL MOZETE SVI KOJI STE VEC UPISALI FAKS ILI KOJI NECETE DA ODETE SA OVOG FORUMA DA BI ZNAO STA SE DOGADJA?
Hvala

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 08.07.2012. 19:34:57 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11.01.2010. 19:26:03
^^ Уопште нисам огорчен. Невирају ме само они који кукају на све сем на себе.
^ Преведи

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 08.07.2012. 19:43:01 
Korisnikov avatar

[S]tevica je napisao:
^^ Уопште нисам огорчен. Невирају ме само они који кукају на све сем на себе.
^ Преведи

slazem se,svi drugi su im krivi sto nisu bolje uradili prijemni,sem njih samih. Znali su da ce biti ogromna konkurencija i da ce nijanse odlucivati.

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 903 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37  Sledeća