Započni novu temu Odgovori na temu  [ 154 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28.05.2011. 12:18:55 

Pridružio se: 28.09.2005. 12:43:05
Godina: III
Smer: IS
Bravo, to je taj slobodarski duh transparentnosti. Poenta je da pricamo o cinjenicama, a ono sto sam naveo JESU cinjenice koje se mogu proveriti i potvrditi vrlo lako. Bar mi je drago da ne demantujes da se navedeno desilo i zbog toga imas rspkt, ali ne i za ove jeftine trikove "ako nisi bio, ne mozemo da pricamo".

EDIT: Ti JESI odgovorno lice, clan parlamenta i duzan si da se ponasas tako. Ne radis taj posao kuci kao privatnik vec si isto moj predstavnik kao i ostalih studenata (nazalost) pa iz toga proizilazi duznost i odgovornost da svaku kritiku od strane studenata FON-a dopunis objasnjenjem/odgovorom. I da zanemarimo taj jako bitan momenat, zamisli da na konferenciji za novinare neko diskredituje pitanje novinara samo na osnovu toga da li je novinar prisustvovao ili ne... Neozbiljnost i bahatost.

Poslednji put menjao liquid dana 28.05.2011. 13:05:57, izmenjena 2 puta

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 28.05.2011. 12:34:48 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06.12.2004. 17:09:47
Godina: Dipl.
Smer: UK
http://www.puskice.org/vest/28052011/tu ... -proslavi/
evo je i "zvanična" vest :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 28.05.2011. 16:42:10 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14.10.2009. 21:33:18
Godina: II
Ja sam za to da se cena PODIGNE !!! :lol: :lol: :lol:

Koliko visoka cena mora da bude dok se neko ne doseti, pa ako mu ne odgovara, sam ne skupi ekipu i organizuje jeftinije apsolventsko veche??

a da da da... tada bi neko morao zbog toga da se iscima...
Kome se ne cima, nek' ga kradu!!!
Svi samo kukate niko dupe da mrdne :p

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 28.05.2011. 17:11:32 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07.10.2007. 18:55:09
Godina: Apsolvent
ja bih sada ovde nesto rekao ali bojim se da ne dobijem batine od parlamenta :(

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 28.05.2011. 17:16:37 
Dizajn Tim
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14.08.2006. 01:43:00
Ljudi se sada jos vise plase kad im parlamentarci prete. Pretili su meni pa vidis... Pretili su i svima koji ce da pokusaju:
mtm je napisao:
Nece poci ni vama pa vam je pametnije da na vreme odustanete od te ideje jer zaista nema poentu.

Ko zna sta moze da se desi?

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 28.05.2011. 17:50:38 
Moderator
Korisnikov avatar

Za mene je tako nešto strašno,naročito zato što smo studenti jednog od najjuglednijih fakulteta,zato što imamo preko 20 godina i zato što ovde,ne može ništa da se reši na lep način,pričom,dogovorom...već samo nekim fizičkim obračunom.Sreća u nesreći je kad je taj fizički obračun bez upotrebe pomagala,al opet tužno je sve ovo :((

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 28.05.2011. 18:07:40 
Dizajn Tim
Korisnikov avatar

Apsolutno se slazem i to meni nikako nije bila namera. Ni na kraj pameti.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 28.05.2011. 21:16:57 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14.10.2009. 21:33:18
Godina: II
valdevit je napisao:
Za mene je tako nešto strašno,naročito zato što smo studenti jednog od najjuglednijih fakulteta,zato što imamo preko 20 godina i zato što ovde,ne može ništa da se reši na lep način,pričom,dogovorom...već samo nekim fizičkim obračunom.Sreća u nesreći je kad je taj fizički obračun bez upotrebe pomagala,al opet tužno je sve ovo :((

Ju strasno... :buljavi:
Ja sam sav prenerazen tom tuchom, do sad nikad tuchu vido0 nisam... Skandalizovan sam potpuno i prosto ne mogu da verujem da na nasem cvetnom fakultetu uopste ima takvih zlih cika koji umeju tako nesto zlo da urade!!! :ovaj:
Sram ih bilo, nevaljalci jedni!!! :ne:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 28.05.2011. 21:29:23 

Pridružio se: 15.09.2009. 21:08:47
Godina: IV
themacor je napisao:
Ljudi se sada jos vise plase kad im parlamentarci prete. Pretili su meni pa vidis... Pretili su i svima koji ce da pokusaju:
mtm je napisao:
Nece poci ni vama pa vam je pametnije da na vreme odustanete od te ideje jer zaista nema poentu.

Ko zna sta moze da se desi?

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA PA TI TO MENE CITIRAS :)))))))))))) znaci ispada da sam ti ja pretila :)))))))

e sad si stvarno pobedio hahahahahahahaha

btw ajde da ponovim jos jednom posto vidim da ti nije jasno, ja nemam veze sa parlamentom imam samo drugacije misljenje od tebe, ali izgleda da to ovde nije dozvoljeno, tako da cu se ja povuci sa ove teme, dragi kolega :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 29.05.2011. 01:56:17 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30.06.2007. 20:18:42
Дегутантне сцене стварно

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 29.05.2011. 02:29:51 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06.11.2005. 12:30:17
Prosle godine je Lusi (i mozda jos neko, ne znam) organizovala apsolventsko na Povetarcu i bilo je DO JAJA. Ufur nista, svako placa svoje pice. Ako ste u fazonu mogu da je cimnem da vidim sta je tacno bilo i dal bi je mrzelo da ponovi?

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 29.05.2011. 02:54:00 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01.10.2010. 23:11:14
Smer: ME
Hahahahaha...koja smejurija od faksa :lol: :lol: :lol: Ko bre laže ovde?!?! Da rezimiramo:

-Ove mackove gluposti koje su ticu navodne cene aps veceri ne zelim ni da komentarisem jer je dovoljno pokazao koliko prica istinu kada je tvrdio da nije sa opozicijom na izborima a licno sam ga video sa njihovim lobi listicima na dan izbora.

-Zvacu vas posle kao svedoke ukoliko Benji ne povuce lazi o meni i mojoj povezanosti sa izborima. Makar ste vas trojica bili tu kad smo zajedno radili kolokvijum iz softvera...
...lazes kao pas kad pominjes moje angazovanje oko izbora. Za to te mogu unerediti od cinjenica i dokaza. Ako smes, ponizicu te javno u nekoj verbalnoj debati kad god hoces i gde god hoces.

-Stidite se. Psujes me na PM, tvoji drugari mi prete, doduse ne smeju licno nego posredno. Sramota. Udarite medjusobno jedni drugima po samar i dozovite se.

-Jedan popio po nosu, a drugom pocepana majica.

-Drugo, totalna je dezinformacija da sam se ja tukao. Moje ucesce u incidentu je to sto me je covek udario a ja se okrenuo, uhvatio za majicu i odbacio pri cemu se ta majica pocepala. To je sve. Nije isto traziti tucu i incident i biti zatecen primitivizmom i agresivnoscu

-Kao prvo, nikom ja nisam pretio, kao drugo ti si zapoceo sve jer sam te pitao "Kako se provodis" i osmehnuo se bez ikakvog kontakta a ti si krenuo da me guras, cepas majicu i da pokreces incident... Pritom si pre toga konstantno prskao trubace i sve ostale pivom, ponasao se kao neki indijanac sto su svi videli..

-Pritom se bahatis i ponasas kao da si prvi put video zurku... Opet kazem, necu dalje komentarisati na ovom forumu, samo necu da dozvolim da pricas gluposti kao i uvek.
A sto se tice ruke pruzio si i rekao "Izvini mi se", tako da je logicna stvar da nisam jer ne mislim da sam zapoceo sve ono.

-Jasne su kristalno dve stvari: Ti si taj koji je udarao, ne ja. I ti si taj koji nije pruzio ruku.

Ajde sada svi lepo u ćošak za kaznu...ne zna se ko je veća glava ovde...da li ovi što lažu, kradu, prete, biju, cepaju, piju, polivaju...ili ovi što vuku studente za rukav zbog radi parlamenta, pa se posle 3puju da su uspeli u životu! Ha,ha...koma...hvala što ste mi dali materijala za savršenu radio dramu...unapred se izvinjavam što ću radnju smesiti u neki prigradski vrtić!!!!!!! Ne zbog učesnika, već čisto da ne diskreditujem dragi nam fakultet :invert:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 29.05.2011. 15:00:27 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01.10.2006. 15:52:10
Shone Zlo je napisao:
Prosle godine je Lusi (i mozda jos neko, ne znam) organizovala apsolventsko na Povetarcu i bilo je DO JAJA. Ufur nista, svako placa svoje pice. Ako ste u fazonu mogu da je cimnem da vidim sta je tacno bilo i dal bi je mrzelo da ponovi?

može može može može može može može može može može može može može može može može može . . .

lusi trebaš nam! :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 29.05.2011. 22:03:56 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29.04.2008. 19:08:40
Godina: IV
Ja bih samo da dodam, da VI beogradska gimnazija organizuje pet godina mature, u Kneza Miloša, sa dj-om, pićem koje je besplatno celu noć, obezbedjenjem i garderobom za 1200 din po osobi!!! Recite da nisu carevi! I da su se ugradili po 200 din, a mogli su, ne bih im zamerila.
I naravno da će doći većina generacije, jer je valjda to i cilj, da se okupimo, da se vidimo. A cilj apsolventske veceri bi valjda bio da se svi okupipimo i proslavimo.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 30.05.2011. 16:24:42 
Moderator
Korisnikov avatar

Poslednji put vas molim da ne idete u off,inače će tema ići pod ključ :)

Imate "opštu diskusiju" za takve dogovore,kao i fb...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 30.05.2011. 18:37:36 
Dizajn Tim
Korisnikov avatar

Prvo je krenula je prica kako sam ja lud i da lazem za cenu, onda sam izneo dokaze da ne lazem pa su i ostali proverili cenu apsolventske tako da je palo u vodu.

Zatim sam optuzen da sam pripadnik druge politicke struje na FONu, gde sam takodje izneo dokaze da to nema veze sa mozgom, zajedno sa gomilom svedoka koji mogu da potvrde tu pricu.

Poslednja u nizu optuzbi je osvanula na puskicama a to je da sam pripadnik DSS :lol: Oooohhh, zaista ne znam odakle mi snage da se raspravljam sa takvim malodusnicima. Majke mi.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 30.05.2011. 19:05:33 
Dizajn Tim
Korisnikov avatar

Razumem ja sve to. I ja bih se verovatno sprdao da nisam sa ove strane price. :D
Generalno, ko se ne bi slozio da je idiotski da se na kraju skolovanja posle 16-17 godina u skoli problem resava pesnicama?
Ali nemojte da spamujete :) Valdevit se vratio sa stiklama i zaboravio iphone raspravu pa je oran da brise i banuje, nemojte da neko nastrada :P

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 30.05.2011. 19:08:45 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30.06.2007. 20:18:42
А не би ваљда мене :D
је л' се беше отворила канцеларија? за онај документ-уговор-шта ти ја знам... викенд је прошао, људи су пили, али нису заборавили
ха ја

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 31.05.2011. 06:53:41 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22.01.2009. 14:28:50
Godina: Padobranac
Prosao ponedeljak!

Spoiler: show
THEMACOR WINS

flawless victory

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 31.05.2011. 10:45:10 
Moderator
Korisnikov avatar

Da li ste zaista mislili da će postaviti dokument :zbun:

Ja nisam uopšte.Stari su to lopovi,stari..kad je trebala komp. za četvrtu godinu,pre par godina,morali smo da ih jurimo,da im pišemo na papir šta da kažu i molimo da uopšte nešto kažu od čega ćemo mi imati koristi,al kad je trebalo da se calne lova,tu su uvek bili i sa osmehom sve radili :ljutko:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 31.05.2011. 21:08:02 

Pridružio se: 28.09.2005. 12:43:05
Godina: III
Citiraj:
На основу расписаног конкурса за организатора апсолвентске вечери пристигле су 3 понуде и то: 1) Ресторан „Језеро“ на Ади, 2) ресторан „Сава“ – Сава Центар, 3) „Хотел Москва”.

Понуде садрже детаљне аранжмане свечане вечере који су прихватљиви за такав догађај, , као и цену. Цена по особи је 3.500,00 динара за ресторан „Сава“, 4.300,00 динара за „Хотел Москву” и 3.300,00 динара за ресторан „Језеро“ на Ади.

Предлог Комисије је да организатор апсолвентске вечери буде Ресторан „Језеро“ на Ади са ценом од 3.300,00 динара.

Образложење:

Ресторан „Језеро“ на Ади је изашао са понудом која испуњава утврђене критеријуме и доставила је све неопходне информације. Аранжман свечане вечере је најкомплетнији и садржи највећи избор хране и пића у која спадају између осталих и квалитетна страна пића по чему остале понуде убедљиво заостају, а поједине их и немају у својој понуди. Један од фактора који су допринели предлогу је и проверени музички бенд, што је такође веома битно за организовање манифестација оваквог типа. Простор у коме ће бити организовано апсолвентско вече је такође један од фактора у корист ове понуде, јер је оставио најбољи утисак од свих осталих. Цена од 3.300,00 динара је најнижа ако се у обзир узму и цене по особи за апсолвентско вече на осталим факултетима Београдског Универзитета. У оквиру ове цене биће издвојена средства за награде намењене најбољим студентима на самом догађају као и за бенд који се плаћа посебно.

Iz ovoga nista nije jasno...Poslali ponudu od 3300 koja predstavlja potrazivanja od pojedinca, a vi u to ubacujete i poklon? Ili ste prevarili restoran (nema sanse) ili ste nas prevarili (1000%). Po ovome oni su poslali ponudu sa luftom od ~1000din koje ste vi rasporedili na bend i poklone? Ako je tako, odakle vam pravo da svojevoljno izdvajate za nagradu za studente? Nisu oni moji ili tvoji studenti vec FON-ovi. Ako neko treba da ih nagradi, to je FON. Ja cu ih castim picem, ako i kad budem hteo.

Druga stvar, parlament nije profitni centar pa ne vidim nikakvu potrebu da imate prihode od organizacije bilo cega. U krajnjoj liniji, i da vam se plati za organizaciju sto mogu da razumem, to MORA da ide TRANSPARENTNO jer dajemo SVOJE pare organu fakulteta koji ima ODGOVORNOST prema STUDENTIMA koji su ih IZABRALI ili da FAKULTET odvoji pare za vas budzet.

Ocigledno je da ste mufljuzi najgori (cast izuzecima) i drago mi je sto cu diplomirati i proslaviti apsolventsko vece bez vas, a ako budem imao vremena u skorijem periodu, napravicu kompilaciju vasih lopovluka sa svim dokazima (fotografije i izjave ucesnika ekskurzije i restorana "Jezero") koje ce biti dostavljene nadleznima na fakultetu kao i novinskim redakcijama nekoliko casopisa kojima ce to biti vise nego zanimljivo da objave.

Posto vecina cuti i trpi, neko(licina) mora da glumi Rodoljube Sabice i Vendete. Srdacan pozdrav! ;)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 04.06.2011. 23:34:29 
Dizajn Tim
Korisnikov avatar

Slika
Zasto cutite?

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 05.06.2011. 01:40:52 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07.02.2008. 10:08:31
zato sto ne idemo na apsolventsko i ne zanima nas :pp

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 07.06.2011. 14:57:46 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09.10.2007. 16:55:15
E, sutra apsolventsko!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 07.06.2011. 19:48:12 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10.03.2008. 17:08:07
lepo se provedite za 3300 kinti, mi odosmo za 850 u skadarliju sa sve vecerom :pp

I will be right here waiting for you.

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 154 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća