Započni novu temu Odgovori na temu  [ 103 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 19.03.2010. 10:13:39 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16.06.2007. 09:33:57
Godina: Dipl.
Smer: IS
da lepo dodjemo svi u ponedeljak u 16h i vidimo sta cemo
pitajte na poslu da vas puste ranije,
kazite odradicete to neku subotu ili cete ostati duze neki drugi dan
ja cu tako uraditi

zajedno smo jaci i oni to znaju

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 19.03.2010. 10:34:10 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28.01.2005. 15:59:59
Godina: IV
Ljudi, najbolje je da svi dodjemo za prvi termin!!!

Pa kad taj neko izadje cujemo sta je bilo i na vreme reagujemo!!!

Ajde javite ljudima...mora nas biti koliko nas je i na onom spisku!

A čini mi se da je bas zbog tog našeg moranja, da nas bude sto vise, termin u 16h...a mnogi masterovci rade!

STUPID IS STUPID DOES

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 19.03.2010. 10:52:23 

Pridružio se: 22.01.2005. 11:02:13
Pa dobro onda u ponedeljak u 16h svi ispred faksa. Treba obavestiti sve ostale kolege koji eventualno nisu u toku, a mislim da su svi u toku sa desavanjima.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 19.03.2010. 12:03:07 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08.08.2003. 14:12:30
Ja cu doći u ponedeljak u 16 časova. Ako misle da nas prevare i obrade svakog pojedinacno, to im nesme proći.....

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 19.03.2010. 12:06:15 

Pridružio se: 16.03.2010. 09:54:13
Ok, u 16h u ponedeljak 22.03.2010. vidimo se ispred faxa!
Obavesticu ljude koje znam.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 19.03.2010. 12:56:15 
Korisnikov avatar

Pretpostavljam da ste svi dobili i sledeci mail
Citiraj:
*** VAZI ZA STUDENTE STUDIJSKE GRUPE IT MENADZMENT

Predmet Fizičko projektovanje IS u izabranom softverskom okruženju prebacen je iz Grupe 2 u Grupu 1.

Prof. Dragana Bečejski-Vujaklija,
rukovodilac studijske grupe IT menadzment

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 19.03.2010. 13:53:48 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28.01.2005. 15:59:59
Napredak, sada je svima omogućeno da zamene PIS! Ostaje još da one po pola priznaju cele ili omoguće da menjamo sa drugima. A "Upravljanje razvojem informacionih sistema" kao predmet ponovo organizuju predavanja...jer je on sada obavezan, koji ne može da se menja!

P.S. Po u 16h ostaje

STUPID IS STUPID DOES

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 19.03.2010. 15:48:08 

Pridružio se: 03.01.2002. 02:15:30
Sto se mene tice, dolazim u pon u 16h! Mada, ako je ljudima bas veliki problem da izadju ranije sa posla, mozemo da se okupimo i kasnije taj dan, pa da vidimo dal opet hoce da nas zeznu.

Mali kuriozitet, ukucajte "fon prevara" na Guglu, i gledajte sta ce vam pretraga vratiti. Ako ne popuste, moracemo da stampamo majce i bedzeve :)

I cant get no relief

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 19.03.2010. 18:58:05 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10.07.2008. 23:50:04
Smer: UK
hahahah,svaka cast!!!!fight on! :yo:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 19.03.2010. 22:42:00 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11.09.2005. 20:43:10
Dzaba vam ta diploma mastera, kad nemate nista u glavi...
Osoba koja je upisala master da bi mu priznali vec polozene ispite nije zasluzila ni diplomu fakulteta... ako ste vec polozili sve te ispite, zasto ste upisivali master? zar da vam po drugi put potvrdjuju isto?
dali ste pare da bi vam priznali vec polozene ispite?
trazite problem u sebi, ne u njima...

gubite vreme i novac na nepotrebne stvari...
niko vas nece gledati drugacije sa tim papirom u ruci...

pozdrav i srecno :cool:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 19.03.2010. 23:14:31 

Pridružio se: 16.04.2003. 12:03:15
^
У интернет терминологији, тролом се означава аутор, чији је једини циљ да својим прилозима изазове што већу пажњу посетилаца и што обимнију реакцију других аутора. Тролови обично нису тематски заинтересовани, него наступају агресивно са покушајем стварања раздора у постојећој заједници, дискредитовања особа са другачијим мишљењем или усмеравања тока дискусије у непродуктивном правцу. Извор: http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B5%D1%82_%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%BB

Према томе: IGNORE

Остатку екипе: Видимо се у понедељак!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 20.03.2010. 01:28:39 

Ma dobro, pustite ovog koji se i sam nazvao Uzas. :D

Nego...u ponedeljak ako ne mozete da izadjete ranije sa posla, dodjite cim pre mozete!
Ove policijske metode propitivanja jednog po jednog ne smemo dozvoliti da im prodju.
Profesori cija sujeta i frustracija se leci preko studenata je ovaj put otisla predaleko, malo su se zaboravili, nemaju posla sa studentima osnovnih studija koji da bi ikako dali godinu na kraju poviju repove.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta: Ponedeljak u 16
PostPoslato: 20.03.2010. 16:22:37 

Pridružio se: 17.06.2003. 22:16:26
Godina: I
Vidimo se u 16h.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 21.03.2010. 11:51:24 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13.11.2001. 08:45:08
Dolazim i ja u 16h.

Što se tiče ovih svih događanja ja sam pokušavao samo da se ne nerviram. Dosta sam živaca pogubio na osnovnim studijama, pa sam i na masteru uspeo da naletim na kretena od profesora (opet kod istog ko da mi na osnovnim nije bilo dovoljno :)) i obećao sam sebi da FON nije nešto što treba da me dotiče.

Moje mišljenje je da nam ovako i treba. Pokazali smo im da smo ovce, pa se sad čudimo što su krenuli da ispituju koliko možemo da izdržimo dok ne zablejimo. Od starta je čitav master bio smehotresan. Čekala se ona sednica, kasnile su knjige za pripremu. Smejali smo se glupostima koje smo čitali u tim knjigama... Meni je ta jedna glupost još u potpisu :D

Pa ujdurma oko upisa. Kad se pisalo da će prozivka biti posle Nove godine a onda nam uvale u petak u 15 sati da je u nedelju prozivka, te treba upaltiti, treba naći slike, treba uopšte pročitati tu vest i nezostavno biti u nedellju. Kad se tad nismo bunili nego skidali gaće da nas ... sad ne treba da se čudimo. Ja sam se pitao kakav je ono ugovor kojim su nas častili. Kad sam upisivao fax 1. put nikakvog ugovora nije bilo. Ugovor koji se ne overava u sudu, bez svedoka, koji ima samo obaveze nas studenata, a nikakvih prava za nas. Takođe nikakvih obaveza fakulteta prema nama. Zar je moguće da niko od studenata nema u porodici pravnika?

Uopšte u čitavom društvu je tako da smo svi navikli nenormalnost. Da nas neko ... u zdrav mozak za sopstvene pare, da se radi kako ko hoće a mi samo ćutimo i trpimo. Zato smo mi ovde gde jesmo a društva koje su maštale o našem standardu nas sad rasturaju. Ovaj master sam upisao pošteno, na budžet ,samo da bih imao master u džepu ako mi se smuči u zemlji pa odlučim da idem vani. E pa sad mi je svega preko glave. Za koju godinu (pa ja već imam 30 :D) ću imati svoju porodicu i užasavam se pomisli da mi deca rastu u ovakvom društvu.

Ukratko: mnogo smo jadni i ne zaslužujemo ništa bolje od ovog što nam se događa.

Oni hipotetički kostrukti o kojima se može govoriti kao o konzistentnim i relativno trajnim dinamičkim sistemima koji objašnjavaju veći deo procesa motivacije, obuhvatajući i ciljeve i motive kroz njihove međusobne relacije, čime se mogu uslovno..

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 21.03.2010. 20:11:44 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22.03.2005. 13:25:30
I ja u 16!

Kilo

BLOODHOUND GANG

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 22.03.2010. 19:45:59 

Eto, uprava je danas dokazala da se sve moze, kad se hoce :)

I cant get no relief

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 22.03.2010. 19:55:39 

Pridružio se: 16.03.2010. 22:19:01
Kolege, šta se dešava? Neki od nas su još uvek na poslu !

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 22.03.2010. 20:58:02 

Pridružio se: 16.03.2010. 14:55:32
Pa ja sam bio do faxa danas, i kazu ljudi koji su popunjavali te prijave za ispite, da uglavnom moze da se iskombinuje da se polazu 2 ispita. Neka kombinacija se nadje svakako,ali koliko sam shvatio mora da se menja modul, npr ko ja sa IT menadzment na IS sisteme, da bi bio na samo 2 ispita. Tako je sa 90% ljudi, ali naravno sve je individualno u zavisnosti od ispita koje ste prijavili..

Svako mora da dodje po onom rasporedu njihovom, a ako ne mozeste posaljite im mail pa da vam oni kazu kad da dodjete jer ne primaju studente ako nisi za taj dan na spisku(provereno na licnom primeru)...

I jedna stvar koja mi je zapala za oko, skoro svi ispiti se priznaju sada 100% sem sistema poslovne inteligencije tj bivsi spo. On jedino vazi pola i to samo u prvom izlasku,posle mora ceo.(dobicete papir sa obavestenjem oko je izdao prof Milija..) --- bas se izdvaja..

Nadam se da sam pomogao.. Znaci moze neka kombinacija za samo 2 ispita da se nadje bez dodatnih placanja..

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 22.03.2010. 21:04:54 

Pridružio se: 16.03.2010. 22:19:01
Hvala kolega pomogli ste. Ja sam isto na modulu IT Menadzment :) Tako da sam u istom problemu.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 22.03.2010. 21:34:51 

student bg je napisao:
I jedna stvar koja mi je zapala za oko, skoro svi ispiti se priznaju sada 100% sem sistema poslovne inteligencije tj bivsi spo. On jedino vazi pola i to samo u prvom izlasku,posle mora ceo.(dobicete papir sa obavestenjem oko je izdao prof Milija..) --- bas se izdvaja..

Pa izdao je covek novu knjigu, posle 20 godina, pa je red da je sada malo "reklamira"..

Uglavnom, za svakoga se nadje neka kombinacija da se polazu samo 2 ispita, kao sto su i obecali u vreme upisa, tako da je sto se toga tice sve ok.

A ko nece da polaze SPO reloaded kod velikog eksperta i strucnjaka svetskog glasa Milije, moze da promeni izborni predmet do ponedeljka.

I cant get no relief

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 23.03.2010. 08:30:21 

Juce sedim u onom hodniku i ne verujem da je Suknovic dozvolio sebi da bude toliko smesan drugima.
Koja je to kolicina frustracije koju taj covek ima kad mora da ''dokazuje'' na ovakav nacin da je njegov predmet ''bitan''.
Svi lepo priznaju sta je dogovoreno, a on pokusava da ubedi svet oko sebe kako ne mogu bez njega, ili sta tacno pokusava ni sam ne zna.
Lici mi na deriste koje stoji zacrvenelo u licu i dere se ''necu, necu i necu''.
Polagali smo dva predmeta kod njega, koja svi znamo kakva su pa necu trositi reci, i sad hoce da ponovo gubimo vreme na iste stvari drugacije upakovane.
Ne daj Boze da on postane neki faktor, jer ce nas zvati pred penziju da polazemo razliku predmeta izmedju starog i svih novih programa koje budu imali do tada.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 23.03.2010. 09:24:49 
Korisnikov avatar

student bg je napisao:

Koja je ovo glupost. Ja sam zavrsila fakultet pre 2 godine, i 50% ispita mi vazi u prvom roku, a do sledeceg cu nekako sve to da zaboravim. Ocigledno onda neko i podcenjuje Faks. Mozda misle da kada upises i pocnes da ucis postajes gluplji :zbun: ...sto su uostalom neki i pokazali :fokus:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 26.03.2010. 10:57:52 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16.11.2002. 20:04:01
za ljude kojima su priznali izabrana pogl. iz OI, izabrana pogl. iz IS i Fiz. implem., koji ce te predmet izabrati kao drugi pored baza podataka II? Sta bi bilo najbrze i najbezbolnije da se polozi...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 28.03.2010. 22:10:30 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13.11.2001. 08:45:08
Ja ne idem po to tom kriterijumu.

Moj je ovako: iako imam priznatih 50% kod Milije, tu osobu neću u životu da vidim. Odma mi se smrači i 3 dana sreće nemam. Dalje, gledam da bežim od frustriranih čovekolikih stvorenja, od prodavaca magle i besmislenih predmeta. I kad već učim hoću da učim od najboljih. I tu se nametnuo predmet Savremene softverske arhitekture kod Vladana Devedžića.

Oni hipotetički kostrukti o kojima se može govoriti kao o konzistentnim i relativno trajnim dinamičkim sistemima koji objašnjavaju veći deo procesa motivacije, obuhvatajući i ciljeve i motive kroz njihove međusobne relacije, čime se mogu uslovno..

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 29.03.2010. 10:03:30 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23.02.2003. 23:09:57
^I ja sam to isto uzela :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 103 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća