Započni novu temu Odgovori na temu  [ 432 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 18  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 20.04.2007. 14:52:03 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12.11.2001. 10:11:24
Godina: Padobranac
Smer: IS
Moma je napisao:
SL, nisi u toq sa FF timom
tesko da ce moci da vidi, samo cu reci da je doslo do reorganizacije
to mozes da vidis po tome da godine i OD moderisu timovi
dodacu da je svaki tim samostalan i nezavisan od ostalih

p.s. nazivanje nekoga smaracem nije vredjanje

Kad si vec takav smarach...
Shto se tiche "reorganizacije" koja je izvedana - nadji tachno kada i od strane koga je predlozena...
Bash da vidimo koliko si ti u toku ;)
Ili si velika neznalica ili se namerno pravish lud...
(a ja smem da se kladim u ovo drugo )

Sale je napisao:
Tebi mogu samo da zamerim sto si iz ff tima izasao kada je on bio pred raspadom jer ti je /koliko se secam/ dojadilo da se trudis i dajes savete, predloge itd kada ih niko ne slusa, a to i dalje radis.
Hmm... Chekaj, ti zamerash meni shto sam izashao iz ff tima i odbio da me svrstate u hof, i shto sam prestao da dajem predloge i savete... A SVAKI od njih je 1) ismevan; 2) kritikovan; 3) ignorisan; Pa, ti mene kritikujesh shto nisam zato ostao?? :jel:

Sale, uozbilji se... Naravno da nisam ostao da gledam kako je bitnija stavka povecati avatar umesto izmeniti neshto zaista bitnije u pravilniku ili samoj organizaciji... Za neke usvojene izmene se chekao i po 6 meseci, a kada je "nekome" dunulo da poveca avatar i sliku u potpisu - to je uradjeno u roku od 24h... Pa, naravno da necu da pomazem u takvom cirkusu...
Zameraj mi koliko hocesh... Druga stvar je shto nemash pravo...

exult je napisao:
sl, nisi ti to dobro shvatio. pricas mi stvari koje vec znam. ti si resio da se ne cimas, i da odes, ja sam resila da se cimam, i da ostanem. i sada, koji djavo mi sve ovo pricas?

Zato shto sam se predugo cimao... Chak i nakon napushtanja fona... I nisam napustio jer me je mrzelo... Vec jer sam video da nema svrhe... Ne koristi - vec svrhe!! Kada ljudima mashesh ispred nosa problemom koji mora biti reshen shto pre, a oni se prave ludi pa onda pochnu tebe da prave ludim... Pa zar sa takvima vredi ishta raditi? Neka hvala...

Poshto Moma nece ni naci niti reci ko je predlagao ovu "famoznu" organizaciju po timovima, uradi sama... Pitaj Blooez-a i Runner-a kada je ideja doneta i predlozena, kao i kada je usvojena/primenjena... Eto ti jednog razloga zashto sam otishao...

Jbg. mogu svi da mi zameraju shto sam izashao, ali, necu da troshim svoje vreme prichajuci gluvima, kao ni da jednog dana postanem kao oni i kochim razvoj foruma...

Citiraj:
...e to mi smeta. i sto ispadne da je stratedzi pun dobrih ideja, pametno zbori, forum bi bio lepsi da svako razmislja kao sto stratedzi to cini.. a ti sam znas da sve to sto si napisao svako od moderatora zna, i da se svaka tema ponaosob pokretala milion puta, i o razlozima zasto vecina nije ispunjena, ili ne moze da se ispuni.

Da, znam... Nije meni nikada ni bio cilj da mi iko kaze da sam divan ispadne bash tako, vec da ff bude fer i svima od koristi...
Iazi... Imao sam ideja... Davao predloge... Ali, niko nije ni seo niti razmislio...
Makar da doradi, da popravi, da smisli neku svoju ideju... Svima je bilo lakshe ignorisati i biti subjektivana pa se pravdati "i moderatori su ljudi"...
Jbg. sada trpite kritike... I pogledaj koga to boli?
Samo Vas par koji radite... Situacija se, vidim, nije nimalo promenila...

Mort je napisao:
Dakle SL šta ne valja po tebi? konkretno?
1) osim subjektivnom moderisanja OD ( koje si naravno čuo od drugih, ali to zapravo niko nije osetio na sebi. Razmišljanje korisnika " obrisana mi je poruka - moderator ima nešto protiv mene, a nikako mi ne bi palo napamet da ja nisam jedini kome je obrisana poruka...")

2) što se tiče menjanja veličina fotografija i rezolucije, čekaj, hoćeš da mi kažeš da toliko nemaš šta da radiš u životu da si pravio nama zamku da vidiš da li moderišemo subjektivno? Nije ti palo napamet da nam je bitnije da nam slika ne menja tabele, a ne veličina same slike?

1) :: Pridružio se: 12 Nov 2001:: Da li zaista mislish da za svo ovo vreme sam to samo chuo od drugih?? ;)

Nisam ni ja odmah po uchlanjenju postao mod. Niti sam sada ishta povlashcen...
Blooez se mozda podsmeva unishtavanju tudjih konverzacija, a sam zaboravlja oproshten i sachuvan offtopic koji je napravljen u mominoj temi o koleginici, koji je prerastao u temi o igricama i svemu i svachemu, ili mozda neki njegov offtopic koji nije unishten a nalazio se i van OD...

2) Kachenje fotografija je jedan primer... Kojem se opet podsmevate... Sa tako uskim gledanjem na stvari, ni ne chudi me shto vam nije jasno zashto se bunim...
Stalno ce vam iskrsavati problemi jer niste u stanju da ih prepoznate... Ne shvataj ovo kao tebi lichno upucenu kritiku, vec dobronameran savet svima... Ako postoji problem, potrudi se da ga prepoznash, a ne odmah da ismevash ko god da ga je izneo...

@ Blooez: shta sam ti sad ja kriv shto je smajli tako nazvan?? Krivi drugog, nisam ga ja tako nazvao... Shto se mene tiche, vishe mu odgovara drugi opis, ali, jbg.
Dobro je bar da se saznalo da je "smarach" legitiman pridev :P
Ajd. uzdravlje :)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 20.04.2007. 15:08:26 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13.07.2005. 10:11:29
Godina: Dipl.
Smer: ME
opet si kucao post dva sata i ništa nisi rekao... kako te ne mrzi?

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 20.04.2007. 15:56:12 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11.11.2004. 14:34:28
Godina: Apsolvent
koji vam je k**** svima?????
Vi ne citate sta on pise???
Stratedzi je apsolutno u pravu i svi ostali se ili pravite blesavi, ili stvarno ne razumete coveka... ili, eto, hocete da ga pljujete/nervirate....

Opet bih uzeo kostim Večnog dečaka,
I opet bih smislio kako da prodangubim
Dok ona ne sleti niz hodnik Studenjaka...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 20.04.2007. 16:10:48 
Moderator
Korisnikov avatar

Mort je napisao:
opet si kucao post dva sata i ništa nisi rekao... kako te ne mrzi?

Ti si chitao dva minuta i nisi shvatio???
Morte, ne mozes coveku koji je ovde 6 godina (a ti si ovde 2 godine) da kazes da iz tudjih reci govori da su moderatori subjektivni????? dovoljno dugo je ovde...

Sto se tice slika i tabela na stranici... ima logike to ako posmatras iz ugla slika koje se kace u porukama.... ali seti se diskusija i diskusija o SVIM slikama na forumu (znaci i o avatarima i slikama u potpisima...) i koja su to p.roseravanja bila... trebalo bi da se secas.... slika koju je SL naveo je bila samo primer....
Majku mu, svakodnevno od mnogih ljudi na faksu cujem komentare o FF-u... (a mnogi ipak ne znaju da sma ja na forumu).. komentari su i pozitivni i negativni... (inace, strashno mi je krivo kad chujem neki negativan komentar na FF, ali mi je josh vise krivo ako je komentar na mestu...) a znas kakvi su ti negativni komentari??? Uvek je u stilu: "neorganizovani su", "pogubljeni su"... nikad nisam cuo kritiku tipa: "E, ogromni su im oni avatari, jbte, znas kako mi je spor net..."
E, a u poslednje dve godine je vodjeno 500 diskusija sa ciljem da se povecaju avatari (i povecani su tek posle 501.), a vodjeno je tri diskusije o reorganizaciji foruma... I o cemu onda mi tu pircamo????

Ponesen nekim drugim diskusijama sam poceo da razmisljam o reorganizaciji podforuma za godine: http://www.fonforum.org/viewtopic.php?t=9355
I, kad sam stavio u naslovu "neki ce me gledati cudno posle ovoga", to sam stvarno i mislio... jer mi je osnovna ideja brisanje baze i kretanje od nule :]
I razmisljao sam da li uopste da pokrecem tu temu, kontao sam: "Ma daj, prvo ce ih mrzeti da citaju objasnjenje, oni koji ga i procitaju, mrzece ih da ga ukapiraju... a, ako ga i ukapiraju, mrzece ih da ga primene.... ne znam... potvrdjujem SL-ovu pricu da se svaka inicijativa zavsavala u kanti... osim sto je Sale uneo izmene u sam phpbb... a i toga ne bi bilo da se nije smorio u sred ispitnog roka i seo da kodira :]

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 20.04.2007. 16:24:04 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12.03.2002. 17:30:03
/off
Strategylover je napisao:
@ Blooez: shta sam ti sad ja kriv shto je smajli tako nazvan?? Krivi drugog, nisam ga ja tako nazvao... Shto se mene tiche, vishe mu odgovara drugi opis, ali, jbg.
Dobro je bar da se saznalo da je "smarach" legitiman pridev :P

nikoga ja nisam krivio. ti si se zhalio shto sam ti rekao da si smarach, secjash se?
ako vecj koristish _smarash_ smajlija, onda budi spreman i na posledice i njegov uticaj na razgovor :] jel tako?
i smarach nije legitiman pridev. smarach je legitiman ako ti neko konstantno qca _smarash_ smajlija :]
/off

1.
Citiraj:
Blooez se mozda podsmeva unishtavanju tudjih konverzacija

ne. bluz se podsmevao jednoj tvojoj konverzaciji o machevima koju necjesh nikad da prezhalish :]
znachi jedna.
skroluj malo i prochitaj opet moju poruq, lepo pishe - jedna.
ili navedi bar josh jednu tvoju unishtenu konverzaciju gde je uchestvovalo vishe od 2 osobe /kao u toj temi o igricama, koja je kao shto si lepo rekao kasnije prerasla u temu o igricama, u kojoj je uchestvovalo dosta ljudi.
a shto se ovoga tiche-
Citiraj:
mozda neki njegov offtopic

budi ozbiljan i navedi neshto konkretno, nemoj tu ko kleopatra- mozhda je bilo nekad neshto.. al sigurno jeste.

2.
Citiraj:
Kachenje fotografija je jedan primer... Kojem se opet podsmevate... Sa tako uskim gledanjem na stvari, ni ne chudi me shto vam nije jasno zashto se bunim...

sa tvojom tako sjajnom lepezom argumenata protiv tih slika u shta slushate sada temi, kao shto su /erotski sadrzhaj/velichina/dimenzije/atmosferski pritisak/nema slika u prvim postovima/boli te zanoktica/ ni ne treba da te chudi shto nam nije jasno :]
a mozhda je najbolje da onako krajnje zrelo odreagujesh kachenjem nekog novog kengura u 1024x768 :]

i da ne bude da se skroz ne slazhemo-
sa vecjinom stvari koje si izneo ovde kao mane ff tima se slazhem. i trudim se koliko mogu da dam svoj doprinos da se to u timu popravi. ali ne tako shto idem okolo i pricham shta ne valja nego tako shto dajem svoje predloge kako neshto da se popravi.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 20.04.2007. 17:47:10 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23.09.2004. 01:46:37
bLooez je napisao:
a shto se ovoga tiche-
Citiraj:

budi ozbiljan i navedi neshto konkretno, nemoj tu ko kleopatra- mozhda je bilo nekad neshto.. al sigurno jeste.

evo ja cu da navedem. tema je: [Prvenstveno ženska tema] Da li postoji muska lepota?
i pogodi ko prednjachi u off-u chitavu stranicu. a pri tom postoji tema o zenskoj lepoti.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 20.04.2007. 18:34:14 
Moderator
Korisnikov avatar

AHA!
Sta ces sad, bLooez??? :D Pokrij se ushima i bezi s foruma, dok nisu poceli prstom da pokazuju na tebe :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 20.04.2007. 18:34:55 
Moderator
Korisnikov avatar

pokopa me :/

subjektivan sam. oftopikovao sam.
u to ime sechem sebi levo jaje i dajem otkaz na moderisanje u od
:]

to takodje znachi da su svi moderatori smrdljive gnjide i da loshe obavljaju posao, i da bi vi to radili milion puta bolje. ua fonforum! /nakon shto je pobedjen, pridruzhuje se preletachima i uchlanjuje u masu/

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 20.04.2007. 19:18:45 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13.07.2005. 10:11:29
kliford je napisao:
koji vam je k**** svima?????
Vi ne citate sta on pise???
Stratedzi je apsolutno u pravu i svi ostali se ili pravite blesavi, ili stvarno ne razumete coveka... ili, eto, hocete da ga pljujete/nervirate....

da apsolutno to mi je cilj... :smaras:

tih pričao o neorganizovanosti sam i ja čuo. Takođe sam čuo par priča koje idu ovako:

neko: "e onaj fonforum je sranje"
ja: "što"
neko: "pa postavio sam pitanje i niko mi ne odgovara"
ja: "koji ti je nik"
neko: "bla bla"
ja: "super imaš 1 post, kad si ti nekom nešto odgovorio što je pitao?"
neko: "pa nisam..."
...

to ti je ona priča o šalteru za informacije, kad ti nešto ne odgovara jer ti nije sve na tacni, okrivi nego što ti nije sve servirao... znaš i sam da se slažem, ta priča o neorganizovanosti jednostavno ne pije vodu...
Tačno je da treba da se izvrši čišćenje tema i određivanja FAQ-a za svaku godinu ( o čemu se vodi diskusija tamo gde treba), i sa tim se slažemo...

Ne slažemo se sa moderisanjem OD.
A to je.

1. Nismo subjektivni? Zašto? Zato što brišemo poruke drugih moderatora
2. Grešimo? Tačno. Svi greše i ne možeš bez greške 100% raditi nešto, ne kad ne znaš šta da obrišeš, da li je baš toliki off, šta raditi sa porukama koje u sebi sadrže nešto vezano za temu samo da " ne bi bilo off", npr. "šta vas nervira?", i onda neko napiše " Pa ti i ja smo radili to i to, mogli bi smo u bioskop, bla bla, a da ne bude off: nervira me tastatura što se čuje"...
3. licemerje. Nije tačno. ovo proizilazi iz prethodna dva. Jeste, priznajem, na početku smo i mi offtopičarili, i prilično tolerisali off, ponekad se pojavio baš off off :) i onda smo to brisali, a ti korisnici su se žalili što su im obrisane poruke.
4. za sve ovo ima leka, a to je: nema brate više demokratije, zavodi se diktatura, svi off postovi se brišu, provokacije u temama PFC i CZ se ne tolerišu, pa šta ćemo da napravimo od foruma? Možda bolju stvar... ne znam, ne smem da pokušavam. ( ovo će biti primenjivano na godinama ;) )

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 20.04.2007. 19:26:25 

Pridružio se: 29.04.2002. 10:50:50
SL: reorganizacija je u praxi krenula sredinom decembra
nisu samo tvoji predlozi uzeti u obzir
necemo bas DETALJNO o tome
uglavnom, nekadasnji FFtim prakticno vise ne postoji tako da tesko da ce neko od nas moci da ti kaze od koga i kada je predlozena

svaka tebi cast sto si u stanju da qcas tolike poruke... a, zbog cega?

Don i Mort lepo rekose sustinu

uzgred, odavno je doslo vreme da mlade snage preuzmu FF ;)
dobar ovaj Mort :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 20.04.2007. 22:57:24 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08.08.2005. 12:52:36
Citiraj:
Ponesen nekim drugim diskusijama sam poceo da razmisljam o reorganizaciji podforuma za godine: http://www.fonforum.org/viewtopic.php?t=9355
I, kad sam stavio u naslovu "neki ce me gledati cudno posle ovoga", to sam stvarno i mislio... jer mi je osnovna ideja brisanje baze i kretanje od nule :]
I razmisljao sam da li uopste da pokrecem tu temu, kontao sam: "Ma daj, prvo ce ih mrzeti da citaju objasnjenje, oni koji ga i procitaju, mrzece ih da ga ukapiraju... a, ako ga i ukapiraju, mrzece ih da ga primene....

ovaj link vecina ne moze da vidi, nadam se da to znas

drugo
Citiraj:
Ma daj, prvo ce ih mrzeti da citaju objasnjenje, oni koji ga i procitaju, mrzece ih da ga ukapiraju... a, ako ga i ukapiraju, mrzece ih da ga primene....

j*** ovakve kolege

iskljucujem se iz diskusije, al ako ikoga bude zanimalo sta ja mislim, to su sve same psovke, i veznici izmedju. mnogo psovki. i veznika.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 21.04.2007. 01:50:35 
Moderator
Korisnikov avatar

exult je napisao:
Citiraj:
I razmisljao sam da li uopste da pokrecem tu temu, kontao sam: "Ma daj, prvo ce ih mrzeti da citaju objasnjenje, oni koji ga i procitaju, mrzece ih da ga ukapiraju... a, ako ga i ukapiraju, mrzece ih da ga primene....

ovaj link vecina ne moze da vidi, nadam se da to znas

Znam.. ko vidi, vidi.. ko ne vidi, jbga :]

Citiraj:
drugo
Citiraj:
Ma daj, prvo ce ih mrzeti da citaju objasnjenje, oni koji ga i procitaju, mrzece ih da ga ukapiraju... a, ako ga i ukapiraju, mrzece ih da ga primene....

j*** ovakve kolege

Koleginice okej, klege ne :D
Na zalost, vecina je takva...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 21.04.2007. 09:22:51 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28.10.2004. 23:06:03
Godina: IV
^ vazno je da si ti ovde najpametniji, najvredniji i sve naj naj... a nas stoku ko j***... :roll:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 21.04.2007. 10:48:42 
Korisnikov avatar

bLooez je napisao:
1.
Citiraj:
Blooez se mozda podsmeva unishtavanju tudjih konverzacija

ne. bluz se podsmevao jednoj tvojoj konverzaciji o machevima koju necjesh nikad da prezhalish :]
znachi jedna. skroluj malo i prochitaj opet moju poruq, lepo pishe - jedna.
ili navedi bar josh jednu tvoju unishtenu konverzaciju gde je uchestvovalo vishe od 2 osobe /kao u toj temi o igricama, koja je kao shto si lepo rekao kasnije prerasla u temu o igricama, u kojoj je uchestvovalo dosta ljudi.
a shto se ovoga tiche-
Citiraj:

- nije to bila "moja" konverzacija, vec je uchestvovalo barem 5 osoba... A i ona bi prerasla u drugu temu da je bilo boljeg moderisanja...
- ranije sam ti naveo da si imao svoj "offtopic" u nekoj IKT temi... Ali, zabole me da trazim, znam da cesh se ponoviti ;)
- jedna slika ti je bila erotske sadrzine... I trebala je biti uklonjena da se ne bi navratio Krivi da pita zashto on ne sme tako neshto da kachi ;) Ostatak ti je jednostavno bio po nekoliko stotina kilobyte-a tezak...

Citiraj:
i trudim se koliko mogu da dam svoj doprinos da se to u timu popravi. ali ne tako shto idem okolo i pricham shta ne valja nego tako shto dajem svoje predloge kako neshto da se popravi.

Molim te reci kako nikad nisam davao konstruktivne predloge, pa da zavrshimo sharadu...

@ moma: Da, kao shto rekoh... Nisam ni ochekivao ishta iskreno od tebe...
Citiraj:
uzgred, odavno je doslo vreme da mlade snage preuzmu FF

Naravno - to je drugi moj razlog za odlazak :)
Ali, shta ti chekash? ;)
Nece propasti FF bez tebe, kao shto nije propao bez mene...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 21.04.2007. 12:21:57 
Moderator
Korisnikov avatar

salebab je napisao:
^ vazno je da si ti ovde najpametniji, najvredniji i sve naj naj... a nas stoku ko j***... :roll:

Bravo.... Evo, izvinjavam ti se sto sam u moderatorskom podforumu otvorio temu namenjenu moderatorima.... necu nikad vise... :fokus:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 21.04.2007. 12:28:59 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28.10.2004. 23:06:03
Godina: IV
kliford je napisao:
salebab je napisao:

Bravo.... Evo, izvinjavam ti se sto sam u moderatorskom podforumu otvorio temu namenjenu moderatorima.... necu nikad vise... :fokus:

ne znam o cemu pricas, vise nisam moderator ni admin i ne vidim moderatorski podforum...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 21.04.2007. 13:02:27 

Pridružio se: 29.04.2002. 10:50:50
SL, sta ti je?
iskreno, neiskreno, o cemu ti to?
ti mislis da ja pamtim ko je sta kada predlagao?
da ti objasnim prethodnu poruku:
predlozi su dati u starom FFtim podforumu koji je zakljucan i sakriven i od nas supermoderatora (sto je odlicno, posto vise nema svrhe da se vidi) tako da je gotovo nemoguce da ti kazem ko je sta kada i kako predlagao
ti isti predlozi (nisi ti sve dao) su uzeti u razmatranje za reorganizaciju
reogranizacijom je dobijen i novi FFtim podforum koji je mnoooogo bolji i pregledniji od nekadasnjeg

da li ti je sada jasnije?

ako te bas zanima, cekam da zavrsim fax (ovim tempom bi to trebalo da bude najkasnije u novembru)
do kraja imam jos 6 celih, jednu polovinu i jednu osminu ispita i diplomski
to znaci da jos uvek moram da budem u toq sa predmetima koje nisam polozio
kad zavrsim fax, trazicu da se zakljuca moj nalog
sigurno necu dolaziti da smaram druge kako FF ne valja, kako treba ovako a ne onako, kako su modovi subjektivni, bla-bla-bla

u poslednje vreme uglavnom nemam sta da moderisem (osim Oglasa i nekih tema koje pratim), mlade snage su dobre
eventualno pogledam i dam savet

kliforde, spusti se malo na zemlju, moze? :)
ti si dozvolio da se u prvoj godini prica o upisu druge godine iako znas da su godine samo za predmete i ni za sta vise

tacno je da ima dodjosa, al' niko ne mora da im odgovori i jos je lakse da im se odmah obrise poruka i kraj price... cak sta vise, to je u skladu sa pravilnikom, brisanje takvih poruka
tako se odmah resis nervoze koju si dobio zbog dodjosa :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 21.04.2007. 14:42:56 
Moderator
Korisnikov avatar

Moma je napisao:
kliforde, spusti se malo na zemlju, moze? :)
ti si dozvolio da se u prvoj godini prica o upisu druge godine iako znas da su godine samo za predmete i ni za sta vise

:zbun:
'Ajdemo ovako... imao sam propuste kao moderator u godinama i to je tacno. I bas zbog toga sam se i povukao sa tih pozicija jer sam skontao da ne mogu da im se posvetim. Je l' to okej?
Nasao si mi gresku? Do jaja... Nije ti palo na pamet da sam sam sebe uklonio sa mesta moderatora bas zbog tih gresaka?
I je l' ti pamtis ili imas u excelu tabelu ko je kad koju gresku napravio? Ja skoro godinu dana nisam moderator u prvoj godini, covece....

salebab je napisao:
kliford je napisao:
salebab je napisao:
^ vazno je da si ti ovde najpametniji, najvredniji i sve naj naj... a nas stoku ko j***... Rolleyes

Bravo.... Evo, izvinjavam ti se sto sam u moderatorskom podforumu otvorio temu namenjenu moderatorima.... necu nikad vise... Tegle

ne znam o cemu pricas, vise nisam moderator ni admin i ne vidim moderatorski podforum...

Onda ne znam ni ja o cemu ti pricas?
"Ja sam najpametniji... Stoka.." Ako mislis na link koji sam postavio ka temi kojoj ne-moderatori nemaju pristup, IZVINJAVAM SE....
i, da: "vazno je da si ti ovde najpametniji, najvredniji i sve naj naj"
Naravno :D Jbte, ne znam zasto svaku moju negativnu kritiku shvatas kao da uzdizem samog sebe? :D Da sam naj-naj ne bih ni otisao iz prve i druge godine... ostao bih tamo, lepo, vredno i svakodnevno bih moderisao i prema svima bih bio ljubazan... ali sam daleko od toga... samo sam svestan svojih loshih strana... i cesto kritikujem i samog sebe...
Sale, ne prilice ti ovakvi komentari...

I jos nesto... dobio sam na PP kritiku od exult zbog ove recenice:

Citiraj:

Iza ove recenice apsolutno stojim iz razloga sto se svaka inicijativa i promena od vecine (ne svih) moderatora vrlo radnosno ( :sarkazam: ) docekuje... to je cinjenica...
a 'mrzece ih da ukapiraju'.. ako je neko (kao exult) pomislio da moderatore smatram debilima, NE! Nego ja pisem konfuzno... pa kad napisem neki dugacak post, meni samom je tesko da skontam sta sam sve tacno napisao, a kamoli drugima koji citaju...
ako se neko osetio uvredjenim i nazvanim debilom, izvinjavam se, nije mi to bila namera... :fokus: (long live human rights)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 22.04.2007. 00:17:51 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23.11.2004. 12:45:23
Godina: III
:P :( :)

I heard a rumour
They travel far
You know what it's like
The way people are
They talk and they talk
Though they don't understand
They'll whisper and whisper
And lie on demand
Please tell me now
I want to know
I have to hear it from your lips
Say it's not so

I heard it on Monday
And I laughed a while
I heard it on Tuesday
I managed to smile
I heard it on Wednesday
My patience was tried
I heard it on Thursday
And I hurt inside
I want to know
The depths of your mind
Tell me this whole thing is madness
And we're doing fine
Put your little hand in mine
And believe in love
Put your head on my chest
And breathe love
Breathe love
Breathe love
Breathe love

I heard it from Peter
Who heard it from Paul
Who heard it from someone
I don't know at all
I heard it from Mary
Who heard it from Ruth
Who swore on the bible
She's telling the truth
I heard it from Simon
Who heard it from James
Confirming with Sarah
That I was to blame
I heard it from Joseph
Who heard it from John
Who said with conviction
That all hope was gone
So I need to know
Your alibis
I need to hear that you love me
Before you say goodbye
Before you say goodbye
Before you say goodbye
Before you say goodbye

;) :hvala:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 20.05.2007. 11:36:31 
Korisnikov avatar

Druga tura...

sa teme o FF majicama je napisao:
SL, bilo je zalbe na offtopik
.

Obrisano je nekoliko poruka iz teme pod ovim izgovorom iznad...
Jesu bile offtopic, ali ako hocesh da se pravish pametan Momo, izvoli objasni sledece:

1) Neko se zaista zalio na offtopic u temi gde ljudi nabrajaju koju velichinu majice hoce?
Kome je zaista zasmetao offtopic pri chitanju tako zanimljive teme? :zbun:
Ma, daj... Ne verujem da se ijedan korisnik pozalio...

2) Nije mi poslat pp niti da su mi poruke, niti zashto su pobrisane...
Zar je toliko teshko poshtovati pravilnik, i slati pp? :zbun:

3) Obrisan je jedan offtopic, a ostavljena druga dva u istoj temi?? :wtf?: :zbun:

P.S. Ako hocesh da stavljash tachku, onda je stavi na kraju rechenice, a ne u novi red...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 20.05.2007. 13:04:56 

Pridružio se: 20.12.2005. 00:27:13
Godina: I
e ljudi j*** obrishite opshtu diskusiju i posvetite se godinama i mozda ljudi budu i dolazili na forum...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 20.05.2007. 13:20:00 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24.07.2006. 16:33:51
...kaze moderator koji nista nije radio povodom tog posvecivanja na forumu prve godine...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 20.05.2007. 14:09:23 

Pridružio se: 20.12.2005. 00:27:13
Godina: I
ocesh ti da mi prichas o tome? aj plz. ne znam dal znash da ja nisam moderator vec mesec dana, a da vec uveliko od decembra proshle godine uopshte ne dolazim redovno na ff? zato stfu molim te.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 20.05.2007. 14:12:52 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24.07.2006. 16:33:51
Naravno da znam, ja sam i glasao da ne budes, ali ti nikad nista nisi radio.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 20.05.2007. 14:26:05 
Moderator
Korisnikov avatar

ajde bre ne smarajte.
nek neko obrishe ovu temu il neka je zakljucha.

u pravilniq lepo pishe, kome smeta rad moderatora, ima pp, i ima dugme _!_ prijavi moderatoru pa nek se zhali vodji te grupe moderatora.

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 432 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 18  Sledeća