Započni novu temu Odgovori na temu  [ 141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 19.12.2006. 17:33:41 

Pridružio se: 24.09.2003. 00:05:54
Godina: III
Smer: IS
Master@Work je napisao:
Citiraj:
ako se secate dve humanitarne zurke na fonu u poslednjih godinu dana su organizovali 1. kabeza 2. SSfon uz podrsku svih ostalih organizacija na kojima je prikupljeno vise od 3000eura

Hm...Cinjenice:
1.Prikupljanje pomoci za Marka Teodorovica je inicirao SUFON, sve organizacije su aktivno ucestvovale u tome.
2.Prikupljanje pomoci za Gorana Simjanovica je inicirao Student prodekan, a.k.a. Nemanja Stamencic, vec je receno ko je koliko radio i pruzio, a posebno priznanje moram odati Dekiju koji je koordinirao akcijom.

Steta da tako omalovazavas drugare...
Iako nisi zasluzio, ipak cu ti pokloniti jedan SPANK po guzi, jer te mnogo volim...;)
[/quote]

cmok

ej bre... volim i ja tebe... :D samo jo vise :D :P

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 19.12.2006. 17:37:31 

Pridružio se: 24.09.2003. 00:05:54
Godina: III
Vlacke je napisao:
@nexbg

Brate mozes ti da pljujes po drugima, ali ni ti nisi nista bolji od drugih. Gde je taj RC koji si obecavao? Sto obecavas kad nesto ne mozes da ispunis? I nemoj molim te da mi kazes da si ti zasluzan za ona 3 u hodniku. Ono je smejurija. Pogotovo sto si ti ISiT smera si trebao da se zalazes za to. Ja ne kazem da su drugi bolji od tebe, ali REALNO ni i nisi ispunio sva svoja predizborna obecanja. Pola ljudi koji su na onim listama ni ne zna kako funkcionise taj parlament, niti studente briga.

@sve kandidate

Bre, ponasate se kao partije u Srbiji, gde vas boli dj..a za studente, vec se kandidujete samo da bi se znalo za vas na faksu. Sto se ne zalazete da se utvrdi cenovnik studiranja, da se znaju gde idu nase pare? Ili da se omoguci stalni pratilac za ljude koji su u kolicima, a ne da oni zavise od drugih studenata i da ih cimaju da pomognu pri silazenju stepenicama. Ne mislim da meni to smeta da radim, ali je sigurno za njih bolje da znaju da je tu uvek neko na koga mogu da se oslone. To sto vi organizujete zurke je super, ali treba da bude sporedna stvar. Ah da, da i ne spominjem organizaciju KABEZE za zurku na ledu u Pioniru, kada je nestalo muskih klizaljki. Vi nesto kudite faks, a ne mozete ni zurku da organizujete.

SRAMOTA!!!

vlakce

nemoj se ljutiti...
kazes nije bilo klizaljki... ma bilo je... evo vrb moze da potvrdi.. mozda nije bilo za 3 sata klizanja... al da si hteo mogao si da zamolis nekog ortaka da ti da... ili da dodjes kod onih sto su izmajmljivali, imali su klizaljke zadnjih sat-sat ipo (u zavisnosti od broja)... i posto sam ja bio na ulazu mogao si da dodjes do mene i da vratis kartu - vratili bi ti pare!!! dvadesetak ljudi je vratilo

ps. nisam ja kriv sto ljudi vole da klizaju bilo je oko 550 ljudi. a u bg nema toliko klizaljki za iznajmljivanje!!!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 19.12.2006. 19:16:39 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23.06.2005. 21:01:23
Godina: Dipl.
Brate, ja necu da se smrzavam na ledu, cekajuci klizaljke. Ne kazem da niste vratili kintu, tu ste ispali fer. pa sto ste prodali toliko karata kada nema dovoljno klizaljki, valjda ste se unapred raspitali koliko ima i izracunali koliko karata mozete da prodate. Mislim, nije vam valjda to proble. Prvo stojim u redu pola sta, i guram se da bi mi rekli da nema vise klizaljki. Izvini, ali to nije u redu!!!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 19.12.2006. 19:40:38 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03.10.2004. 20:09:42
ovo nije tema za tako nesto, imate pp pa se raspravljajte

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 19.12.2006. 22:48:06 

Pridružio se: 25.02.2004. 19:57:13
nexbg je napisao:
Cao svima,

evo i mene.
Prvo da iskomentarisem gore pomenutu dikusiju oko broja mesta posto sam i sam deo komisije za raspisivane izbora.
Prvo moja ideja i ideja Nemanje Dragicevica je bila da e kandiduju lise i sve skupe odredjeni broj potpisa. To nije uspelo jer uprava fakulteta nije htela da pristane na tu opciju i trazila je pojedinacno glasanje za kandidate odredjene pondere organizacijaam za kanidodvanje bez potpisa a ostalima da skupe jedinstvene potpise, mi se nismo u pocetku slagali sa tim, ali kada smo videli da nema vajde, resili smo da prihvatimo to sjer novi izbori idu u aprilu za koje ce novi parlament doneti pravilnik o izborima i tada ce sigurno biti bolji pravlnik. Prvobitni predlog uprave je bio sledeci : SUFON svih 18 kandidata,, AIESEC 10, SSFON 3 i ostale organizacije po 1, a nezavisni kandidati po 150 jedinstvenih potpisa. NA to smo se mi studenti u komisiji usprotivili i trazili da se smanji SUFON-u i AIESEC-u a da se poveca nekim organizacija a ostalima da se trazi 80 jedinstvenih potpisa sada vidim ni to ne valja.
Moja logika je da ako se odredjuju ponderi ni slucajno ih ne treba odrdjivati isto jer bi se tada ostetili oni koji rade i koji se bave tim pitanjima sto je mnogo gore.

Druga stvar ponderi po rganizacijama.

Vidim cak i neki kandidati za parlament izrazavaju nezadovoljstvo postojecim ponderima. Izvinite gospodo jel znate vi cime se bave Studentski parlament(zakonski i staturnao utvrdjeno polje delovanja)? Ni jedna tacka se ne tice organizvanja zabave, putovanja, kartica za bazene i klizanja, sportskih takmicanja i zaradjivanja novca na studentima. Pogledajte malo novi statut FON-a i Univerziteta pa ce vam se kasti i barem cete nauciti zasta ste se kandidovali jer sam stekao utisak da se kandidujete eto cisto onako.

Treca stvar, vidim bune se neke organizacije( a ne kao sto laze gore Kolega Cirkovic sve ostale) to jest clanovi nekih organizacije koji inace studiraju po 10 godina i u organizacijam su da po tih 10 i od njih niko ne moze da dodje na red pa osniva sopstvene organizacije i zato ih 11 na nasem fakultetu.
A gde su te organizacije ovoliki borci za parava nas studenata i tako vredne i masovne bile kada se pisao pravilnik za studentski parlament. Jos u januaru vas je student prodekan obavestio da ce se krenuti sa kreiranjem price i da se javi ko je zaintersovan, javio se samo Nemanja Dragicevic iz Studentske unije FON-a i pre 2 meseca Mia Pesic iz AIESEC-a,a sada kada izadje pravilnik odjednom svi BUM. SRAM VAS BILO!!

Sve u svemu neka studenti izaberu! Da li ce im fakultet voditi CLUBINIG TIPOVI, TURISTICKI VODICI, SPORTISTI,... ili mozda neko drugi ko potencira znanje, rad, aktivnosti ....

Inace ja kao kandidat mogu da vam odgovaram na pitanja vezana sve info . sa sajta moje liste www.parlament-fon.com.

Ljudi moramo razumeti da se poslednjih godina promenio koncept "Studentskog organizovanja", nije to vise ona borba za prava, protesti, zalbe itd. Mogu samo reci Na Zalost. Ali tako je, stvari neminovno polako dolaze na svoje mesto. usvojena je bolonjska deklaracija i to je to. Sada kada imamo osnovu ide nadogradnja a to je upravo drustveni zivot studenata, studentski standard..Da popusti, kartice!!!, kao i kultura, humanitarni rad, edukacija.. Ja cu reci da ce Kabeza ako bude izabrana u narednom periodu intenzivnije poceti da se bavi studentskim standardom, edukacijom studenata kroz razne kurseve, seminare itd. Takodje ne zaboravite da smo mi samo jedna od tri organizacije npr. na nasoj listi..

1. Nemanja to sto je uprava htela da unija dobije 18 clanova jeste argument. ALI PROTIV TEBE!!!! I VAS.. to pokazuje da si se ulizao upravi i da im odgovara da na tom mestu ostane neko ko ih slusa i nece se buniti. prica o tome kako kruzi fakultetom..ne odgovaraju im ljudi koji ce da traze nesto i bune se..ma sta to bilo i na kom nivou..

2. Ja ne lazem!!! SVE ORGANIZACIJE, su se kako potpisom kako telefonom i mejlom slozile oko protestnog pisma koje je podneto osim sufona i ajseka. a sto se tice organizacija nisi ti kriterijum niti neko koga ce se pitati da li sme i kada da osnuje organizaciju. Nije ovo diktatura.

3. Nije tacno da su pozvani a i ne zelim ja da kao dodjemo i mi pa onda i mi dobijemo parce kolaca Kao sto su ocigledno to dobili oni koji su bili na sastanku (sufon i ajsek), a ostale organizacije ko j***. radi se o principu..\

ali ti neke stvari ne razumes, zato sto si ti pogresan covek na pogresnom mestu, i to sto brukas fakultet gde god se pojavis, pricaju nam ljudi sa drugih fakulteta i organizacija, ali necu detalje.
A imamo i mi znanje.clan saveta univerziteta, clan sektora univerzitet u savezu studenata beograda, itd.itd.itd. sveobuhvatno i siroko znanje..

Zato stvarno mislim sada najiskrenije i zaista nepristrasno kazem da bi bilo bolje ako pobedi nasa lista, cisto za malu promenu, osmeh umesto mrstenja, nesto novo..ionako su sledeci izbori u aprilu..
pozdrav

Poslednji put menjao che dana 19.12.2006. 22:58:44, izmenjena samo jedanput

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 19.12.2006. 22:55:08 

Pridružio se: 25.02.2004. 19:57:13
4.zaboravih, kakav ti je to argument za clubing i turizam kad TI pravis putovanja, i letovanja i apsolventsku ekskurziju, a tvoj mali pravi zurke, i to svi znaju, jednu smo cak pravili zajedno.. i ja njega znam samo po tome..kako je zasluzio mesto pored tebe? koja znanja ima, cisto info..

5. poslednje ali ne najmanje bitno je da nema pod 6.

kbz pzdrv, di livio do sutra

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 19.12.2006. 23:28:26 
Korisnikov avatar

ljudski je gresiti kceri :hvala:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 20.12.2006. 00:49:36 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03.10.2005. 19:03:09
Smer: ME
3. Nije tacno da su pozvani a i ne zelim ja da kao dodjemo i mi pa onda i mi dobijemo parce kolaca Kao sto su ocigledno to dobili oni koji su bili na sastanku (sufon i ajsek), a ostale organizacije ko j***. radi se o principu..\

Kao prvo AIESEC nije bio ni na jednom sastanku sa upravom fakulteta oko parlamenta!!!

Znaci stvarno ste mi se svi vise smucili sa ovim prozivkama i glupostima. Umesto da budete konstruktivni i da stvarno gledate sta je to sto ce doprineti boljem studiranju ovde se prepucavate i pravite budale jedni od drugih. Samo odbijate ljude da izadju na glasanje i da vide pravu poentu parlamenta. Dosta nam je debila koji nam vode drzavu i prave ovakva sra***, samo nam jos ovo treba na faxu.

Ljudi su vas lepo pitali sta ste uradili za studente FONa u poslednjih godinu dana i sta planirate .... ajmo sad???? STA?

A ti Cirkovicu sta se javljas? Jbt pusti te mlade Kabezane da se sami bore za ono sto propagiraju. Ja jesam sa druge strane, ali mi ih je stvarno zao, tamo ima super ljudi, samo im odmazes ....

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 20.12.2006. 01:25:38 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31.01.2005. 00:52:53
ajd od sad svi koji postuju u ovoj temi, a da su zainteresovane strane u izbornoj trci - da se potpishu. oni koji su kandidati - imenom i prezimenom, oni koji stoje iza njihove (anti)kampanje - nazivom organizacije. a ako se pljujete onako sporta radi, onda ajte iza shkole.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 20.12.2006. 11:25:55 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25.01.2006. 20:26:24
Godina: IV
Smer: UK
Vec sam se potpisao (Milanovic. Nenad Milanovic :)). I izlozio svoje stavove (na drugoj strani ove diskusije).

ISPRED STUDENTSKE UNIJE FONa - AIESEC.
Bez skromnosti mislim da imamo znatno kvalitetniju listu koja ce uraditi mnogo (to znaci da cemo ispostovati svaku stavku naseg programa) . A prepucavanja pisemnim putem sam izbegao iz razloga sto svoje stavove branim iskljucivo oci u oci, ne sedeci za kompjuterom. Putem posta pozvao sam sve kandidate sa kontra liste da napravimo neki sukob stavova, ali nisam dobio odgovor na to!

Na fakultetu je bila organizovana tribina na kojoj se ljudi sa druge liste nisu pojavili. Da su isti ti kandidati zakazali neki drugi termin za tribinu rado bih se odazvao, kao i svaki kandidat sa liste ispred koje sam.

Ono sto mislim da je vazno je da se kod ljudi razvije svest o stvarnoj potrebi rada parlamenta kao tela fakulteta i mislim da je neophodno da svako od vas izadje. i glasa za svaku godinu. I birajte ljude za koje mislite da ce raditi bolje.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 20.12.2006. 12:08:38 

Pridružio se: 02.09.2004. 18:46:31
Godina: I
nexbg je napisao:
che je napisao:

Ljudi moramo razumeti da se poslednjih godina promenio koncept "Studentskog organizovanja", nije to vise ona borba za prava, protesti, zalbe itd. Mogu samo reci Na Zalost. Ali tako je, stvari neminovno polako dolaze na svoje mesto. usvojena je bolonjska deklaracija i to je to. Sada kada imamo osnovu ide nadogradnja a to je upravo drustveni zivot studenata, studentski standard..Da popusti, kartice!!!, kao i kultura, humanitarni rad, edukacija.. Ja cu reci da ce Kabeza ako bude izabrana u narednom periodu intenzivnije poceti da se bavi studentskim standardom, edukacijom studenata kroz razne kurseve, seminare itd. Takodje ne zaboravite da smo mi samo jedna od tri organizacije npr. na nasoj listi..

Boljnski proces nije sustinski sproveden, to da li postoji borba studenata i protest znaju verovatno studenti ovde, a ti koliko si aktivan i cimas se oko toga vidi se po informacijama koje imas, da te obavestim trenutno su qaktuelni protesti i kampanja DIPLOMIRANI=MASTER. Stvari ne dolaze na svoje mesto. Drustveni zivot je uvek postojao i postojace i bice podloga za uzimanje para studnetima. EDUKACIJA hahaha, jel su to oni kazbezini nevidljivi treninzi i smeniari??
Citiraj:
1. Nemanja to sto je uprava htela da unija dobije 18 clanova jeste argument. ALI PROTIV TEBE!!!! I VAS.. to pokazuje da si se ulizao upravi i da im odgovara da na tom mestu ostane neko ko ih slusa i nece se buniti. prica o tome kako kruzi fakultetom..ne odgovaraju im ljudi koji ce da traze nesto i bune se..ma sta to bilo i na kom nivou..

To da li sam se ja ulizao ili nisam znam sam ja i niko drugi a mozda i ljudi iz uprave i to kakve stvaove ima po raznim opitanjima i odnsu sa njima to opet znamo samo mi, a verujem i studenti. Reci konkretno kada sam im se ulizao i popustio da znaju ovi ljudi sto citaju ovo? A o broju mesta bez potpisa ljudi imaju post p[a ce videti da ste zahvaljujuci meni dobili vise, toliko o pristrasnosti!! Recimo jel akcija "postujte nase vreme" ulizivanje???
Citiraj:
2. Ja ne lazem!!! SVE ORGANIZACIJE, su se kako potpisom kako telefonom i mejlom slozile oko protestnog pisma koje je podneto osim sufona i ajseka. a sto se tice organizacija nisi ti kriterijum niti neko koga ce se pitati da li sme i kada da osnuje organizaciju. Nije ovo diktatura.

Nisu:
FONIS, ESTIEM, ACF, AIESEC, SUFON, AKUD koji se slozio nije kandidovao svoje ljude i podrzao je nasu listu,... izvinjavam se ako se nisam setio nekog.
Citiraj:

Pozvani su ne znam tacno datum , sastanak svih studentskih organizacija u Januaru vezan za racunare koje su dobile organizacije, Ispred kabeze bi Marko Jevtovic, vas kandidat za parlament.
Citiraj:
ali ti neke stvari ne razumes, zato sto si ti pogresan covek na pogresnom mestu, i to sto brukas fakultet gde god se pojavis, pricaju nam ljudi sa drugih fakulteta i organizacija, ali necu detalje.
A imamo i mi znanje.clan saveta univerziteta, clan sektora univerzitet u savezu studenata beograda, itd.itd.itd. sveobuhvatno i siroko znanje..

I meni su ljudi rekli da si ti homoseksualac, cuo sam, pa reko ajde da kazem. Trebalo bi da pomenes gde je to Nemanja brukao fakultet, hehe clan saveta Univerziteta?? kako se zove taj covek??

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 20.12.2006. 19:16:50 

Pridružio se: 15.11.2004. 21:43:49
Kakvi ste vi budale....

Sve me sramota sto ja imam veze sa jednom od ogranizacija na listi, jer sma onda jedan od vas. Nisam kandidat iako su mi nudili, e tek sada mi nije zao...

K`o turci... Umesto da budete pametniji od kretena iz Skupstine i ostalog sveta, vi ste isti. Za koga da se bori covek? Za vas? Vi za nekog da se borite? Nije ni cudo sto obicni studenti nemaju pojma o tome sta se desava... Nece da trose vreme na Vas...

- Sava Savic, "turisticki vodic i klabing tip", Kabeza

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 20.12.2006. 19:30:08 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07.07.2005. 02:02:03
Godina: Apsolvent
Smer: OM
jedan obcian student fona, nevezan za bilo koju od organizacija bojkotuje ove izbore.

zasto? zato sto vashi nastupi deluju veoma neubedljivo, podsecate na stare politicare, i na kraju, da li uopste mislite da neko veruje u sve sto je receno? kule i gradovi? ma jok to, mislim na biiilo sta sto ce da ucini neki pomak na bolje. ok, ste likovi valjda, ne kazem...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 20.12.2006. 19:32:11 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23.06.2005. 21:01:23
Stvarno ste sramota. Sad mi je iskreno zao sto sam glasao.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 20.12.2006. 21:06:55 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30.05.2005. 17:18:52
nexbg je napisao:
Sve u svemu neka studenti izaberu! Da li ce im fakultet voditi CLUBINIG TIPOVI, TURISTICKI VODICI, SPORTISTI,... ili mozda neko drugi ko potencira znanje, rad, aktivnosti ....

Ovo poslednja izjava stvarno nije korektna od tebe Nemanja(to sto si pomenu sportiste u ovom kontekstu). Verujem da si ovo rekao samo zbog izbora i izborne utakmice, i da ne mislis stvarno tako, i nadam se kada budete vecinom izabrani u parlament da cemo lepo saradjivati.
Ne vidim nista lose u tome da u parlament udju sportisti, jer ko je vise doprineo podizanju ugleda fakulteta i promociji u medijima od nas? Bar u 90% slucajeva kada se u novinama ili na TV-u pojavi ime FON-a to je zbog nekih sportskih rezultata. To ne treba zanemariti....

http://www.facebook.com/home.php?#!/pro ... 147&ref=ts

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 20.12.2006. 22:30:57 

Pridružio se: 16.02.2005. 14:01:55
MrsSmith je napisao:
Znaci stvarno ste mi se svi vise smucili sa ovim prozivkama i glupostima. Umesto da budete konstruktivni i da stvarno gledate sta je to sto ce doprineti boljem studiranju ovde se prepucavate i pravite budale jedni od drugih. Samo odbijate ljude da izadju na glasanje i da vide pravu poentu parlamenta. Dosta nam je debila koji nam vode drzavu i prave ovakva sra***, samo nam jos ovo treba na faxu.

потпуно си у праву, сећаш се како смо се сви дружили на журци "ноћ пољупца 2" у саргону...
па затим у "лоунге 5" зезање у вц-у...
све за стара добра времена!!!
људи удружите се и победите
АИЕСЕЦ & КАБЕЗА заувек!!!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 20.12.2006. 22:43:05 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11.12.2004. 14:32:32
Godina: Apsolvent
Vlacke je napisao:

ma ne brini se, ljubav ce da pobedi :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 21.12.2006. 01:55:38 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03.10.2005. 19:03:09
rivaldoyu je napisao:
Vlacke je napisao:

Hahhahaha hoce, na FONu bas to uspeva :ludak:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 21.12.2006. 14:03:39 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25.02.2004. 18:22:23
MrsSmith je napisao:
rivaldoyu je napisao:
Vlacke je napisao:

Hahhahaha hoce, na FONu bas to uspeva :ludak:

kako da ne uspeva...malo pelina, malo piva, i :srce: cveta na ovoj zimskoj idili :D

a za najglasnije članove ove teme...umesto što se vređate, daj stvarno napišite zašto da glasamo za vas a ne pišite zašto da ne glasamo za druge...ima jedno staro pravilo u biznisu koje sam pročitao u nekoj knjizi jacka welcha - nikad ne govori loše o konkurentima, već naprotiv hvali ih, suština je u tome da pokažeš drugima zašto si bolji...positive thinking ;)

par ljudi je uradilo to...nenad iz AIESEC-a, i ne sećam se ko još...ostali ćute i samo diskredituju konkurenciju...

želim svu sreću na prvom mestu mojim AIESEC-ovcima, a onda i svim ostalim kandidatima!

poz
seRGio

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 21.12.2006. 15:57:05 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22.03.2005. 13:25:30
Marconi je napisao:
Ovo poslednja izjava stvarno nije korektna od tebe Nemanja(to sto si pomenu sportiste u ovom kontekstu). Verujem da si ovo rekao samo zbog izbora i izborne utakmice, i da ne mislis stvarno tako, i nadam se kada budete vecinom izabrani u parlament da cemo lepo saradjivati.
Ne vidim nista lose u tome da u parlament udju sportisti, jer ko je vise doprineo podizanju ugleda fakulteta i promociji u medijima od nas? Bar u 90% slucajeva kada se u novinama ili na TV-u pojavi ime FON-a to je zbog nekih sportskih rezultata. To ne treba zanemariti....

Mozete slobodno i bez ulaska u parlament fakulteta da nastavite da ga promovisete. Ne vidim sto vam ovo nesto vise omogucava.

E da, u parlamentu se ne vrsi promocija fakulteta. Nego borba za studentska prava.

Kilo

BLOODHOUND GANG

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 21.12.2006. 17:55:38 

Pridružio se: 12.06.2003. 11:49:19
VRB je napisao:
E da, u parlamentu se ne vrsi promocija fakulteta. Nego borba za studentska prava.
Али и расподела пара од факултета...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 21.12.2006. 18:16:26 

Pridružio se: 02.09.2004. 18:46:31
Godina: I
Marconi je napisao:
nexbg je napisao:

E da. Pogledaj prvo post pod nikom che koji sam ja citirao. Ostala je njegova poslednja recenica kao da sma je ja citirao. Misli m da sam je cak i izbrisao posle(da sam editovao moj post).
Naprotiv sportiste ovog fakulteta izuzetno cenima i misli m da si njihovi rezultati znatno doprineli dobrom glasu o ovom fakultet(ma ko sta mislio). Voleo bih da cujem da sam nekada za vreme mandata zapostavio njihove uspehe??
Moj stav je da svako treba da radi ono sto zna i treba da radi, i ako to radi onda ce biti super u svom poslu i svi cemo prosperirati. A to da cu se kandidovati za stud. parlament a ne znam sta je ESPB bod to necu niada shvatiti, jer ne znam sta je onda motiv(tj. ja mislim da znam).

U svakom slucaju, ne bih zelo da je neko od sportista shvatio da ih ne podrzavam(ma koliko ovo licilo na uvlacenje), ali vec sam rekao svako u svoju AVLIJU, i nek radi za korist studenata FON-a i samog FON-a.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 21.12.2006. 19:43:10 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22.03.2005. 13:25:30
Pozdrav novooformljenom parlamentu,

Za sva vasa dela presudice vam ulica. :sniper:

Kilo

BLOODHOUND GANG

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 21.12.2006. 22:21:46 
Korisnikov avatar

@nexbg

ne znam sto si zapeo za taj ESPB bod kao da je to nesto sto treba 7 godina da se uci...

u danasnje vreme kad imas Internet i ostale medije nije toliko tesko doci do informacija o tim stvarima...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 21.12.2006. 22:39:03 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09.01.2004. 02:11:42
Smer: UK
Aj neka obavesteni napisu ko su clanovi parlamenta... Koliko mi se cii [i koliko sam obavesten] do nocas bi trebalo sve da se prebroji itd..

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća