Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 36 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 17.10.2006. 09:53:18 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23.06.2002. 10:23:32
Godina: Dipl.
Smer: IS
netizen je napisao:
kralj je napisao:
Hocete da kazete da je lik iz TEORIJE SISTEMA bio ok?
DA hoću to da kažem, šta više mogu to da tvrdim. Mogu da ti garantujem da šta god da ti nije jasno iz te teorije sistema možeš da odeš kod profesora u kabinet i da ga pitaš i neće te pustiti dok ti ne objasni svaki detalj koji ti nije jasan.

pa nisi bas u pravu. bio sam ja sa kolegama na konsultacijama, pitali smo ga nesto sto nam nije jasno. poceo je da se dere, da vredja i nas i ostale profesore (po obicaju) i na kraju nam nista nije objasnio...

puskice je napisao:
И сада, док се пишу хвалоспеви о незнаним хакерима са ФОН-а, припадници муп-а у складу са законом о сајбер криминалу, траже починиоце овог наводног злочина (самоуке мушкарце, који уживају у интелектуалним играма, сексуално су неактивни, а можда занемарују и личну хигијену - на основу једног од објашњења о хакерима из књиге проф. Дракулић), како би доказали професоркине, за сада неосноване, оптужбе на рачун студената.

hehehe :lol: na ovo sam skroz zaboravio. koji debil moze da dozvoli sebi da ovakve gluposti stavi u svoju knjigu?

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 17.10.2006. 10:06:46 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12.03.2002. 17:30:03
Godina: Apsolvent
Smer: ME
Misterio je napisao:
Pravopisnu gresku sam istakao jer malo mi je cudno da neko ko hoce da pise peticiju pravi takve greske. Inace cela recenica mi je malo cudna i rekao bi ovaj kralj ne zna sta hoce.

Misterio je napisao:
Ja branim sve svoje prijatelje koji su u pravu i bio bi im advokat bez obzira o kome se radi. Inace ja svoju saradnju (na koju ti aludiras) nisam zavrsio time sto vise nisam na faxu. Ne bi dalje o ovome da diskutujem, nije tema. Imas PP ako te nesto vise zanima.

ne znam koja je svrha trazhenja ovih pravopisnih greshaka, ali, chisto da upotpunimo sliq, ti ih u ovoj poruci gore imash 4.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 17.10.2006. 10:08:13 
Moderator
Korisnikov avatar

Ogi je napisao:
hehehe :lol: na ovo sam skroz zaboravio. koji debil moze da dozvoli sebi da ovakve gluposti stavi u svoju knjigu?

ne zaboravi na chuvenu definiciju virusa kao pritajenog malog stvora koji sedi negde u qtq rachunara i vreba..

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 17.10.2006. 12:25:12 

Pridružio se: 29.04.2002. 10:50:50
to nije definicija virusa
pise u knjizi da je to saljivi opis koji ej dao neko u nekoj svojoj knjizi :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 17.10.2006. 15:46:37 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09.01.2002. 21:49:51
Godina: Padobranac
bLooez je napisao:
Misterio je napisao:
Pravopisnu gresku sam istakao jer malo mi je cudno da neko ko hoce da pise peticiju pravi takve greske. Inace cela recenica mi je malo cudna i rekao bi ovaj kralj ne zna sta hoce.

Misterio je napisao:
Ja branim sve svoje prijatelje koji su u pravu i bio bi im advokat bez obzira o kome se radi. Inace ja svoju saradnju (na koju ti aludiras) nisam zavrsio time sto vise nisam na faxu. Ne bi dalje o ovome da diskutujem, nije tema. Imas PP ako te nesto vise zanima.

ne znam koja je svrha trazhenja ovih pravopisnih greshaka, ali, chisto da upotpunimo sliq, ti ih u ovoj poruci gore imash 4.

Ja imam gramaticke, a ne pravopisne greske. :P Inace ne rugam mu se zbog gresaka, to sam vec napisao, vec mi je cela recenica nejasna.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 18.10.2006. 08:00:33 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24.05.2003. 20:07:55
Dosao si u BG pa se pravis pametan, ja sam rodjenin BG-nin i nisam iskompleksiran kao ti.

A avatar pokazuje tvoje sexualno opredeljenje!

p.s. a drveni advokati i nadzak babe se zna ko su, veoma poznato zanimanje.

p.p.s. a ako ti je doticna prijatelj blago tebi, a ako ti branis tvoje prijatelje i kad nisu u pravu,

ONDA si ti HEROJ sa OSTRVA SNOVA :)))))))))))

p.p.p.s. pokusavam nesto da ti napisem, ali ne bih da se spustam na tvoj nivo, a plasim se da bih morao jer bi ti samo tako nesto razumeo...

ovo ti je poslednji post koji ces od mene dobiti, tako da dzabe se trudis sta god da mi napises ili uvredis...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 18.10.2006. 09:08:29 

Pridružio se: 09.10.2006. 10:11:05
Godina: I
Citiraj:
Dosao si u BG pa se pravis pametan, ja sam rodjenin BG-nin i nisam iskompleksiran kao ti.

Obozavam ove sto sto im je jedini kvalitet u zivotu - Savski Venac kao opština rođenja.
Citiraj:
pokusavam nesto da ti napisem

Lepo ti kaze čovek ;)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 18.10.2006. 09:26:19 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23.10.2003. 22:38:54
kralj je napisao:

Stvarno si kralj! :bljak:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 18.10.2006. 09:27:08 
Moderator
Korisnikov avatar

Misterio je napisao:
Ja imam gramaticke, a ne pravopisne greske. :P Inace ne rugam mu se zbog gresaka, to sam vec napisao, vec mi je cela recenica nejasna.

u prvom delu koji sam quotovao bila je jedna pravopisna. ostale su gramatichke.
mozhemo da otvorimo zasebnu temu o tome.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 18.10.2006. 11:12:08 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18.05.2003. 17:52:57
i eto propade tema... nije trebala ni da postoji... ajde close fajront shlus.... :)

www.dizajnzona.com - www.netizenfaction.com

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 18.10.2006. 12:11:39 

Pridružio se: 29.04.2002. 10:50:50
posto je sam autor teme krenuo u zesci offtopic (rodjeni Beogradjanin si ako si barem 5. direktno koleno, o ovome moze u nekoj drugoj temi)

sto se pravopisa i grmatike tice postoji dobra tema

a sad kljuc

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 36 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2