Započni novu temu Odgovori na temu  [ 46 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 02.01.2006. 16:41:21 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11.09.2005. 01:43:21
Godina: Dipl.
Smer: IS
Nije ni čudo što za sve mora da se čeka poslednji trenutak... Evo jedan citat sa sajta predmeta Projektovanje Informacionih Sistema i Baze Podataka iliti http://www.pisbp.fon.bg.ac.yu/ :

Citiraj:
11.12.2005. 17:30 Rezultati Kolokvijuma iz predmeta Baze podataka biće objavljeni 31.12.2005. u 23:59:59

Inače, rezultati koliko znam još nisu izašli... Važno je da nam je fax pun šaljivdžija... A pretpostavljam da oni koji su na tom predmetu da su zaduženi i za našu bp u st. službi.

Neko je zaista tu za tebe kad si dole, to je puno, puno, puno...

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta: (NE)Polozeni ispiti
PostPoslato: 07.10.2006. 14:46:48 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19.09.2006. 18:05:33
Godina: III
Da li je jos neko pokusao da vidi da li mu je azurirana lista polozenih ispita. U oktobru sam dao tri komada i nista. Da li su oni sada ubacili samo predmete koji su polozeni u septembru.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 07.10.2006. 15:00:01 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21.05.2003. 14:01:17
Ma lista na NETu se ažurira 2-3 puta godišnje...ne gledaj na to... A ako misliš na bazu na faxu, ispiti iz Oktobra ti još nisu prošli jer se tek sad u ponedeljak predaju prijave!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 07.10.2006. 15:29:53 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08.01.2005. 16:26:56
Smer: ME
meni pise koliko sam ipita polozila kako treba tj uracunat mi je i oktobar, al ne pise za ispite da su polozeni...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 07.10.2006. 15:57:26 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11.07.2004. 02:41:21
meni je uracunat samo septembar. oktobar josh nije proshao

beat the machine that works in your head

The road to truth is long, and lined the entire way with annoying bastards

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 07.10.2006. 17:14:59 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23.02.2003. 23:09:57
^ I kod mene isto...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 07.10.2006. 17:46:40 
Moderator
Korisnikov avatar

Meni je prošao isto samo septembar, tj. nije oktobar ni važan jer nisam ništa tada položio, ali mi jedan ispit nije prošao... :udri: Moram u ponedeljak ići da vidim šta mi nije prošlo da bi posle mogao da upišem godinu... Kako me više ide na q ovo neprolaženje prijava...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 07.10.2006. 17:55:20 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11.12.2003. 00:09:55
Neko je već rekao, ali nemojte tu bazu uzimati kao reper za bilo šta. Prijave uglavnom prolaze, ne treba gubiti nerve... Samo opušteno! Niko vam neće ukrasti položen ispit :)

P.S. meni su ažurirali status takođe...

Nek bulevari sveta pamte muziku tvojih koraka

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 07.10.2006. 21:38:11 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31.01.2005. 00:52:53
rad studentske sluzbe fon-a je sve samo ne rad. oni su chist dokaz koliko birokratija kochi sve procese, ili da se izrazim ovako: koliko shalterushe kolo vode. ne zanima me apsolutno koliko studenata ima na fon-u, koliko prijava u jednom roku i koliko rokova u toku godine. njihovo je da osmisle nachin da stignu sve da evidentiraju, a ako ne stignu - da to ne utiche nepovoljno na studenta. ako to nisu u stanju, onda treba otprilike da se ubiju.

takodje, ako je meni potrebna neka potvrda od strane fakulteta, njihovo je da znaju koji je formular/obrazac odgovarajuci za to, a ne moje. i opet, ako ga nemaju, njihovo je da smisle nachin da ja ipak dobijem ono shto hocu. ako onaj chika sa plavim ochima ne zna da koristi kompjutOr, tj ako njegove tete ne znaju za pojam azurne evidencije, zashto onda gleda u taj isto kompjutOr kao u svetinju i ignorishe sve shto nije e-vi-den-ti-rano u njemu??? takodje, kako je moguce da studentska sluzba radi samo 3 sata dnevno???

do pre dva dana sam mislila da je pojam papirologije i birokratije u stvari ono dosadno sakupljanje dokumenata za vizu, ili ispunjavanje 2 (dva) shv obrasca umesto jednog, ili trchanje po fakultetu i oko njega da nadjem prijavu, ili beskonachno mnogo shaltera u bilo kojoj administrativnoj sluzbi prilikom neke registracije ili vadjenja dokumenata, ali studentska sluzba fon-a me je rasteretila ove moje glupe zablude i pokazala mi shta u stvari znachi je*eni papir koji samo shalterusha (ili njena koleginica koja je terenutno na pauzi) moza da ti da - a nece! je*esh i dekana i prodekana i sve redom, onaj sa plavim ochima rula na nashem faxu, i mi je*eno nishta ne mozemo protiv toga.

arrrgghhhhh......................... debilizam na kub.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 07.10.2006. 23:36:42 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13.03.2005. 15:03:45
Godina: Padobranac
^ Misliš DVA sata dnevno?
Ljudi, vi kukate oko toga, a ja pored svih tih problema imam i još jedan. Već godinu dana ne mogu da se ulogujem u bazu sa svojim brojem indexa i datumom rođenja. Svaki put mi prijavi "Došlo je do greške na severu. Pokušajte ponovo za par minuta". Nema gde nisam bio. Cimao sam administratore u računskom, oni kažu da je sa bazom sve u redu i da je problem gore u studentskoj službi. Odem u studentsku službu, kažu... mi se ovde logujemo na tvoj nalog bez problema, ovde je sve ok, vidi ti to dole u računskom sa njima. Ja se vratim i kažem kako je u stud. službi sve ok... na šta dobijem odgovor da je i kod njih u redu i da ja to ipak moram da sredim u studentskoj službi?
I tako već godinu dana. I ovima u računskom i ovima u studentskoj službi sam rekao da ću pisati molbe prodekanu, pa ako treba i dekanu, da mi oni reše problem, jer ja nemam više nameru da se sa njima prepucavam. Mislite da su uopšte registrovali šta sam rekao? Daaaaa.... daaaaa.... :ljutko:

ugasiti, ni skratiti.
Samo ću, obično tako,
jedne slučajne zore,
svom nekom dalekom Suncu
zlatnih se očiju vratiti.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 07.10.2006. 23:40:25 
Korisnikov avatar

ok. debilizam na n-tu, a n naravno - znamo svi - tezi ka beskonachno...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 08.10.2006. 00:43:41 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18.06.2005. 17:56:05
Meni su uneti svi polozeni ispiti, cak i iz oktobarskog roka, ali mi i dalje pise da sam prva godina iako sam upisao drugu. :zbun:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 08.10.2006. 13:28:09 

Pridružio se: 02.09.2004. 18:46:31
Godina: I
Cao svima,

potpuno se se slazem da je haos sto se studentske sluzbe tice ali se ne slazem sa projekcijom problema. Pogotovu ne sa Wishnjom jer znam njen problem.

Zapravo ljudi koji rade u studentskoj sluzbi se odvaljuju od posla i svoj posao rade maximalno korektno, ali problem je u nedostatku resursa. Mi imamo politiku fakulteta da svake godine primi 700 novih studenata a imamo prostor, ucionice, kancelarije, laboratorije, broj radnika studentske sluzbe, broj saltera za 300. I to je problem dragi moji. Studentska sluzba radi sa "strankama" od 11-13 a od 8 do 16 im je radno vreme i najvise rade na ovom fakultetu.

Iskreno i sada kada sam prodekan a i ranije uvek sam svaki posao zavrshio u stud. sluzbi bez problema i uvek sam naisao na ljubaznost , a to sto neki huligani sutiraju u vrata studntske sluzbe kada im nije nesto po volji i nemogu da dobiju ono sto su zamisli, kada neki misle da ti neki papir dobijes samo tako sto ti neko lupi pecat na njega itd. itd. to je njihov problem i nije mi zao njih.

Evo naprimer ti Wisnja ti ocigleno ne zelis da skapiras da ona teta na salteru ne moze da ti izda potvrdu dok to ne zavede u knjigu(ne nemoze nego ne sme) a da takve potvrde u knjigu ne zavodi od 30 septembra pa dok ne upises narednu godinu. Sada to sto tebi treba a sto vadis poslednji dan pred vadjenje vize i onda jednostavno nemas prostor za manevrisanje to je tvoj i samo tvoj problem. Isto tako ne bi mogla da izvadis potvrdu ni na ETF ni na Saobracajnom, Pravnom, Medicinskom... Povrh svega imas takav stav i pristup prema problemima te prirode krajnje ne preporucljiv, a evo i zasto. Nisam hteo da ti kazem onaj dan ali cim sam usao u stud. sluzbu sa tvojim indexom i potvrdom dobio sam odgovor da si bila krajnje bezobrazna i drska i da si cak i od Prodekana za nastavu dobila info. da to ne moze da se odradi i posle ocekujes da neko bude fin ljubazan i maximalno posvecen tebi.

Znaci da ako sam ja jutros ustao na levu nogu ili pak nije mi sve po volji a trebam da idem na slter na....cu im se majke tamo a oni sve vreme moraju nasmejano da me gledaju u facu i da iskopaju i naprave to sto zelim ma kakav problem bio, .......... jednom recju slaba vajda.

Dakle kada vam treba nesto nemojte to traziti poslednji dan, kada upisujete godinu nemojte je upsivati poslednji dan, kada overavate semestar nemojte ga overavati poslednji dan jer valjda iz iskustva straijih kolega znate sta sve moze da se desi.

Ako i mi podignemo odgovornost prema ovakvim stvarima mnogo manje ce problema biti. I svi cemo biti zadovoljniji.

P.s.
I samog sebe sam smorio ali sam morao da napisem :). I da onaj cika sa "plavim ocima" popularni magistar organizacionih nauka Nastic, vam zna vise o ispitima(koji se racuna u kojoj i kako sta moze) nego dekan, prodekan za nastavu i ja zajedno! Barem ja tako mislim :).

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 08.10.2006. 15:57:22 
Korisnikov avatar

pre svega, ne vidim logiku da moj privatni problem iznosish u javnost detaljnije nego shto sam ja. mogao si sve to da mi kazesh i van foruma, a ovde da postujesh ono shto se uopshteno odnosi na sve to.

nexbg je napisao:
Zapravo ljudi koji rade u studentskoj sluzbi se odvaljuju od posla i svoj posao rade maximalno korektno, ali problem je u nedostatku resursa. Mi imamo politiku fakulteta da svake godine primi 700 novih studenata a imamo prostor, ucionice, kancelarije, laboratorije, broj radnika studentske sluzbe, broj saltera za 300. I to je problem dragi moji. Studentska sluzba radi sa "strankama" od 11-13 a od 8 do 16 im je radno vreme i najvise rade na ovom fakultetu.

to sam i ja rekla. ako nemaju resurse, neka ih dobiju. ako njih dvoje-troje-whatever ne mogu sve da postignu [kao shto ne mogu], neka zaposle josh ljudi. ok, to je vec problem nekog drugog, ti bi bolje znao ko je vec nadlezan, ali mislim da ovako stvarno ne ide.

nexbg je napisao:
... a to sto neki huligani sutiraju u vrata studntske sluzbe kada im nije nesto po volji i nemogu da dobiju ono sto su zamisli, kada neki misle da ti neki papir dobijes samo tako sto ti neko lupi pecat na njega itd. itd. to je njihov problem i nije mi zao njih.

ovo ne bih ni komentarisala. onaj ko shutira bilo koja vrata ne treba ni da bude akademski gradjanin.

nexbg je napisao:
Evo naprimer ti Wisnja ti ocigleno ne zelis da skapiras da ona teta na salteru ne moze da ti izda potvrdu dok to ne zavede u knjigu(ne nemoze nego ne sme) a da takve potvrde u knjigu ne zavodi od 30 septembra pa dok ne upises narednu godinu. Sada to sto tebi treba a sto vadis poslednji dan pred vadjenje vize i onda jednostavno nemas prostor za manevrisanje to je tvoj i samo tvoj problem. Isto tako ne bi mogla da izvadis potvrdu ni na ETF ni na Saobracajnom, Pravnom, Medicinskom...

ovako...
a) kapiram da ne moze da mi izda TU potvrdu, ali smatram da mora da postoji neki nachin da mi da neki drugi papir kojim se dokazuje ono shto ja hocu
b) potvrdu pokushavam da izvadim proteklih nekoliko dana, i oni mi svaki dan govore da ce "ovih dana" krenuti sa evidentiranjem ispita, pa da cu mozda imati vishe srece sutra
c) dokaz da neshto ipak moze da se uradi jeste taj shto je moj problem u ovom trenutku manje-vishe reshen, a bilo je potrebno samo kontaktirati prave ljude sa fakulteta, koji pre svega slushaju shta im se pricha i koji pokushavaju da nadju neko reshenje a ne samo da se drze papirologije
d) evo recimo na pravnom faxu, a to tvrdim sa 100%tnom sigurnoshcu, ovo ne bi bio nikakav problem

nexbg je napisao:
Povrh svega imas takav stav i pristup prema problemima te prirode krajnje ne preporucljiv, a evo i zasto. Nisam hteo da ti kazem onaj dan ali cim sam usao u stud. sluzbu sa tvojim indexom i potvrdom dobio sam odgovor da si bila krajnje bezobrazna i drska i da si cak i od Prodekana za nastavu dobila info. da to ne moze da se odradi i posle ocekujes da neko bude fin ljubazan i maximalno posvecen tebi.

chuj, upravo je suprotno. da su ovi is studentske sluzbe bili neljubazni, a ne ja, potvrdice ti i dve asistentice koje su tamo bile sa mnom. ok, znam da sam doshla nakon radnog vremena, ali problem je bio shto nastic u prvih 15min nije ni hteo da saslusha moj problem i mislio je da je u pitanju neshto sasvim drugo, i odgovarao mi na to. kad je shvatio moj pravi zahtev vrlo brzo smo zavrshili razgovor. i apsolutno ti ne verujem da je imao taj komentar o meni [vasiljevic mozda, ali on je u svakom sluchaju bio nepristupachan taj dan] jer me je upravo nastic kasnije savetovao kako da ipak dobijem ono shto mi treba.

nexbg je napisao:
Znaci da ako sam ja jutros ustao na levu nogu ili pak nije mi sve po volji a trebam da idem na slter na....cu im se majke tamo a oni sve vreme moraju nasmejano da me gledaju u facu i da iskopaju i naprave to sto zelim ma kakav problem bio, .......... jednom recju slaba vajda.

ako hocesh da kazesh da je ovo^ bio moj pristup, onda stvarno nemam rechi. ne verujem shta chitam. stvarno mi nije jasno odakle ti takav stav odjednom, nemanja. uostalom, ne treba mi nichija ljubaznost, ne moraju da budu fini prema meni, samo treba da rade svoj posao i da ne budu neljubazni, neka budu normalni.

nexbg je napisao:
Dakle kada vam treba nesto nemojte to traziti poslednji dan, kada upisujete godinu nemojte je upsivati poslednji dan, kada overavate semestar nemojte ga overavati poslednji dan jer valjda iz iskustva straijih kolega znate sta sve moze da se desi.

sa ovim se slazem. ne samo zbog mogucih nepredvidjenih okolnosti sa vashe, nego i sa one druge strane. a tim shto u mom sluchaju ovi termini josh nisu ni bili, tako da ja ne dolazim u posldenjem trenutku, nego chak unapred.

nexbg je napisao:
I samog sebe sam smorio ali sam morao da napisem :). I da onaj cika sa "plavim ocima" popularni magistar organizacionih nauka Nastic, vam zna vise o ispitima(koji se racuna u kojoj i kako sta moze) nego dekan, prodekan za nastavu i ja zajedno! Barem ja tako mislim :).

neka si ti sebe stavio u isti red sa dekanom i prodekanom.. ;]

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 08.10.2006. 18:47:24 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07.09.2006. 07:34:18
Sto se tice toga da ih je malo , malo ih je. Kad sam studirao na matematickom tamo je radnika stud. sluzbe bilo skoro isto koliko i ovde , a za manje od 1/4 tog broja studenata. Ali takodje su tamo bili 1000x ljubazniji (narocito od shalerushe na salteru za ispite) i uvek su hteli da izadju u susret kad im se objasni da je nesto hitno.
Mislim da FON moze da izvoji neku svotu za jos bar 2 administrativna radnika kad su vec skolarine tolike kolike su , onda bi verovatno i osoblje bilo malo ljubazine i spremnije da izadje u susret.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 08.10.2006. 23:21:19 

Pridružio se: 02.09.2004. 18:46:31
Godina: I
Boze ne znam koji put sebi kazem zasto mi ovo sve treba i zasto pokusavam neke stvari da objasnim ljudima i zasto trosim energiju uzalud. Ali osecam potrebu zato sto se licno znamo da skupim snage da ti opet napishem odgovor, i ti me citiraj na svaku recenicu i tvrdoglavo sledi svoj stav ... ja tu nista ne mogu. Pricacemo i kada se vidimo! ;)

wishnya je napisao:
pre svega, ne vidim logiku da moj privatni problem iznosish u javnost detaljnije nego shto sam ja. mogao si sve to da mi kazesh i van foruma, a ovde da postujesh ono shto se uopshteno odnosi na sve to.

Pa koliko ja kapiram ti si verovatno revoltirana licnim problemom i pocela da pises na ovoj temi a samo si se malo dotakla njega. Ako hoces da nesto bude private onda ga nigde ne iznosi a pogotovu ne na ovaj nacin. Ja sam hteo dobronamerno da ti skrenem paznju na neke stvari i dam kritiku na neke stavove a ti uzmi to kako zelis.

Citiraj:
to sam i ja rekla. ako nemaju resurse, neka ih dobiju. ako njih dvoje-troje-whatever ne mogu sve da postignu [kao shto ne mogu], neka zaposle josh ljudi. ok, to je vec problem nekog drugog, ti bi bolje znao ko je vec nadlezan, ali mislim da ovako stvarno ne ide.

da i ja zelim da postanem Milioner, i da budem ko Miki iz Velikog Brata i da igram fudbal u Barseloni sa Ronaldinjom u tandemu..... Mislim da razumes sta ti hocu reci!

Citiraj:
ovako...
a) kapiram da ne moze da mi izda TU potvrdu, ali smatram da mora da postoji neki nachin da mi da neki drugi papir kojim se dokazuje ono shto ja hocu
b) potvrdu pokushavam da izvadim proteklih nekoliko dana, i oni mi svaki dan govore da ce "ovih dana" krenuti sa evidentiranjem ispita, pa da cu mozda imati vishe srece sutra
c) dokaz da neshto ipak moze da se uradi jeste taj shto je moj problem u ovom trenutku manje-vishe reshen, a bilo je potrebno samo kontaktirati prave ljude sa fakulteta, koji pre svega slushaju shta im se pricha i koji pokushavaju da nadju neko reshenje a ne samo da se drze papirologije
d) evo recimo na pravnom faxu, a to tvrdim sa 100%tnom sigurnoshcu, ovo ne bi bio nikakav problem

a) jednostavno zeleli mi to ili ne postoje neka pravila i neki limiti. Ona moze da ti da jednu stvar i to ce uraditi kada budu steceni uslovi za to a ti mozes da smatras, zelis i mislis sta ti je volja(vec sam napisao gore)
b) ne razumem sta ce tu da ti pomogne evidentiranje ispita itd. itd. godinu svakako ne bi upisala do 13-14 oktobra!

c) ne znam na sta ovde tacno mislis, ali ako mislis na one ljude na koje sam te ja uputio, ti ljudi imaju ingerencije da resavaju problem metodom stapa i kanapa kada treba i u ovakvim slucajevima a ne neki sluzbenik na salteru, i isti ti ljudi naravno ne mogu da saslusaju 4500 studenata koji trenutno imaju problem vec reaguju samo u spec. slucajevima kao sto si bila ti i to samo ako imaju vremena i volje da rese problem.
d) sada bih ti rado rekao pa trebalo je da upises pravni :), a voleo bih i da mi navedes primer(samo korektno:) ) ko je to tamo i kako resio problem jer imam razlog da ne verujem u sve to.

Citiraj:
ako hocesh da kazesh da je ovo^ bio moj pristup, onda stvarno nemam rechi. ne verujem shta chitam. stvarno mi nije jasno odakle ti takav stav odjednom, nemanja. uostalom, ne treba mi nichija ljubaznost, ne moraju da budu fini prema meni, samo treba da rade svoj posao i da ne budu neljubazni, neka budu normalni.

To necu ja da kazem to su drugi rekli, ja ti samo napominjem a imam razloga da verujem. A drugi deo recenice ne bih da komentarisem jer sama sebe pobijas, a i ne znas sta je njihov posao i da su hteli da ti ucene i nesto van radnog vremena i van opisa njihovog posla.

Citiraj:
sa ovim se slazem. ne samo zbog mogucih nepredvidjenih okolnosti sa vashe, nego i sa one druge strane. a tim shto u mom sluchaju ovi termini josh nisu ni bili, tako da ja ne dolazim u posldenjem trenutku, nego chak unapred.

Pa ja ne znam sta je onda poslednji trenutak ako se u petak stvra problem oko necega sto ti treba za ponedeljak.

Citiraj:
Citiraj:

neka si ti sebe stavio u isti red sa dekanom i prodekanom.. ;]

E ovde si vec mnogo pobesnela! :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 09.10.2006. 00:25:34 
Korisnikov avatar

jeeeste.. ja sam besna.. jednom u godinu dana napishem smajlija na ovom forumu i ti bash tad nadjesh da kazesh da sam pobesnela.

sve shto se ovde pishe jeste inicirano nekim lichnim sluchajem i lichnim stavom, ali ljudi pishu o sebi onoliko otvoreno koliko sami hoce, a ne kako to drugi za njih odluche. ajde nemanja molim te da ne smaramo ljude vishe ovde, i ovako se vidimo u najskorije vreme na faxu, pa cesh imati i vremena i prostora da nastavish, ako vec zelish.

lichno cu ti objasniti i zashto bi mi evidentirani ispiti reshili problem, i shta je sve moguce na pravnom, i ko su ljudi koji su mi izishli u susret [nisu oni na koje si me ti uputio], i sve drugo shto te zanima. pod uslovom da te zanima iskreno, a ne da bi imao razloga da mi kontrirash, ok?

a u medjuvremenu, mozda da malo pochnesh stvarno da chitash ovo shta pishe, a manje da "imash razloga da verujesh". ja sam napisala da sam bila i ranije, a ne samo u petak. ti to nisi prochitao, i ponavljash da je poslednji trenutak. itd, itd, itd.

sve ostalo, kad se vidimo.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 09.10.2006. 06:47:13 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29.06.2003. 21:32:42
Godina: IV
Smer: UK
@Nex, Wisnja
Ma jeste hiljadu :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 09.10.2006. 07:20:19 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20.03.2005. 17:55:43
Godina: Apsolvent
Oni to sredjuju kada imaju vremena... Moj drugar je dao u junu usov za drugu i mogao da prijavi tek za oktobar kada je zvanicno upisao drugu godinu, a meni je status trece godine cekao dobrih mesec dana od datog uslova.... A upravljanje tehnologije i do dan danas pise da niasm polozio a to mi bio uslovni ispit (a ja lepo na salteru sve vec odradio i upisao trecu).... Tako da to ti je validna tabela samo mesec dana posle ispitnog roka, kada oni to uzmu i lepo sloze...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 09.10.2006. 18:05:50 
Moderator
Korisnikov avatar

Milex je napisao:
Meni je prošao isto samo septembar, tj. nije oktobar ni važan jer nisam ništa tada položio, ali mi jedan ispit nije prošao... :udri: Moram u ponedeljak ići da vidim šta mi nije prošlo da bi posle mogao da upišem godinu... Kako me više ide na q ovo neprolaženje prijava...

Uspeli su da mi nekako da mi objasne kako to nije njihova greška... Ali me nisu ubedili... Na kraju se svelo da ja moram da se mučim zbog njihove greške. Dobro je pa sam našao profanku i ona je ispravila to zlodelo... :omg:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 12.10.2006. 22:52:04 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23.05.2003. 19:54:11
Za sadasnje apsolvente: Od tri izborna predmeta do sada sam dao 2, u januaru i junu po jedan dok treci tek treba i u bazi podatak na netu stoji da su i ta dva koje sam dao nepolozeni pa me zanima da li neko ima slicnih problema i da li je upucen u to da je potencijalno moguce da oni cekaju da se poloze sva tri ispita sa modula (govorim o menadzmentu, za ostale smerove nisam siguran koji je princip) pa da ih odjednom evidentiraju!?

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 46 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2