Započni novu temu Odgovori na temu  [ 456 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 23.12.2005. 00:28:17 

Pridružio se: 26.10.2005. 11:48:57
Nemanja svaka cast....

Sto se tice organizacije glasanja, ponasanja pojedinih kandidata: CISTA KATASTROFA!!! :udri:

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 23.12.2005. 00:34:34 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21.03.2005. 23:46:26
Godina: Apsolvent
Smer: IS
Tja... ja i nisam mogao da glasam, istekao mi apsolventski pa me nije bilo na spisku :(
Čestitam pobedniku, mada mi je sve ovo nekako pomalo bljutavo s obzirom na to kako je glasanje izgledalo...

Poslednji put menjao Dandy dana 23.12.2005. 00:37:27, izmenjena samo jedanput

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 23.12.2005. 00:37:20 

Pridružio se: 23.12.2005. 00:29:57
a ko su bile one devojke koje su pisale spiskove?

i da li one imaju pravo da lobiraju?

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 23.12.2005. 00:38:25 

Pridružio se: 26.10.2005. 11:48:57
Pa kad su svi, zasto ne bi i one... :zaljubljen:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 23.12.2005. 00:40:00 

Pridružio se: 23.12.2005. 00:29:57
i to sto kazes!!!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 23.12.2005. 00:47:00 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11.09.2005. 01:43:21
Godina: Dipl.
Sad kad vidim šta i kako... Bolje bi bilo da sam otišao i ponovo glasao kad me ona nije precrtala... Hvala bogu niko me nije saletao (valjda znaju ljudi da nisam brucoš), ali zato kolegu koji je pre mene glasao samo što nisu držali za ruku da upravljaju olovkom... :bljak:

Neko je zaista tu za tebe kad si dole, to je puno, puno, puno...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 23.12.2005. 00:59:11 

Pridružio se: 21.08.2003. 00:29:45
Godina: I
Bolje biti chovek nego student prodekan ;)
Mnogi ochigledno pridaju vecu vaznost ovom drugom. Toliko o mnogima.
Shto se tiche "kandidata", kada biste samo znali koliko se ljigavih stvari provuklo i chime su se sve sluzili mislim da STVARNO ne biste poverovali.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 23.12.2005. 01:10:13 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22.03.2005. 13:25:30
Godina: IV
Samo me zanima po cemu su to puskice iole kompetentne da daju rezultate izbora za studenta prodekana? :zbun:

Kilo

BLOODHOUND GANG

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 23.12.2005. 01:10:50 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29.06.2003. 21:32:42
Smer: UK
Slobodno podeli sa nama. Izbori su zavrseni. Bar da znamo kakva nam je bila konkurencija :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 23.12.2005. 01:23:18 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28.08.2004. 19:44:01
Smer: OM
Znate sta ljudi, citam ovo i cudim se, pa vi ko da ne zivite u zemlji Srbiji i ko da ne studirate FON na kome je sve moguce, sta ste ocekivali da nam Bolonjska zakuca na vrata i odmah udje i sve bude ko u Finskoj :lol:
Ako vi niste ja sam se sigurno nagledala cirkusa i dozivela uvreda na moju inteligenciju na ovom fakultetu za ove 3 godine dovoljno da za ceo svoj zivot mogu da kazem uvek i u svakom trenutku da u zivotu nema pravde, danas vladaju neka sasvim druga pravila, sve smo blize iskonskom nagonu prezivljavanja, bar izmedju ostalog svako ko se vozi GSP-om zna o cemu pricam! Ali necu dalje da razvezem pricu, mozda mi izleti i vise nego sto je dovoljno... :bljak:

Cestitam novo izabranom prodekanu i izvinjavam se sto nisam iskoristila svoje glasacko pravo, ali mislim da mozda ne bih bila dovoljno objektivna jer bi moj glas iso Proki zato sto sam jedino upoznata sa njegovim stavovima, zato sto znam koliko doprinosi kolegijalnosti na forumu i zato sto subjektivno verujem da bi on bio verovatno najposveceniji toj funkciji u pravom smislu reci. Takodje moram da podsetim Vas moje u ovom smislu istomisljenike koji ste dali ili bi dali glas Proki, na jednu staru izreku, svako ko "gubi" ima pravo da se ljuti, ali vi nemojte da iskoristite to pravo, brzo prodje godinu dana ;)

Poz!

Like a cold river...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 23.12.2005. 01:29:28 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11.11.2004. 14:34:28
ivan_masinac je napisao:
a ko su bile one devojke koje su pisale spiskove?

i da li one imaju pravo da lobiraju?

Nemaju... E, jedna od tih devojaka je imala bradu :D :lol:

Opet bih uzeo kostim Večnog dečaka,
I opet bih smislio kako da prodangubim
Dok ona ne sleti niz hodnik Studenjaka...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 23.12.2005. 01:50:43 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27.10.2003. 00:30:23
kliford je napisao:
E, jedna od tih devojaka je imala bradu :D :lol:

Da, ona što nije htela da me pusti da glasam preko reda. :durisha:

"And from the ashes a phoenix rose, with wings made of gold it gently touched me, a touch of relief. I was ready to start a new circle, hoping it would never come to an end. "Never too late for hope" - The grey ice melted - slowly..."
T.S.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 23.12.2005. 02:13:34 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23.02.2003. 23:09:57
Ogi je napisao:
pored cestitanja Nemanji na pobedi, cestitam i Prokki na moralnoj pobedi, sto je makar meni mnogo bitnije :care:

Stvarno mi je zao sto prokka nije pobedio,ali Ogi je sve rekao.

Cestitam Nemanji!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta: Re: Pobeda!
PostPoslato: 23.12.2005. 04:40:35 

Pridružio se: 18.12.2005. 03:10:47
Godina: III
VITA je napisao:
Master@Work je napisao:
jer brucosi glasaju (vecina) samo zato sto ih neko cima. Ja nisam za to da se njima onemoguci glasanje, jer se sve na faxu, njih najvise tice (najduze ce biti na tom faxu),

da da.. zato sto je to za njihovo dobro ajde im ti reci sta je za njih najbolje...
to je demokratija...
da li samo meni ovaj gore argument nema nikakvog smisla ili je jos nekome logika zakljucivanja u gornjem postu neispravna...

Covece, da li ti sebe slusas?
Izgleda da zaista samo tebi to sto si naveo nema nikakvog smisla.

U svakom slucaju, ja tebe pozivam da uporedo odradimo test silogizma na filozofskom faxu, pa da ovde javno objavimo rezultate da vidimo cija je logika ispravnija...
Test silogizma ~ test logickog zakljucivanja

BTW, koliko znam, ti si onaj lik sto je za vreme izbora jurcao po hodniku i telefonom slikao/snimao sve i sva?

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 23.12.2005. 05:04:54 

oblacak je napisao:
E pa poshto se vec proziva Prokkina (chini ti se) devojchica, red bi bio da i ona nesto kaze.

Zao mi je sto si shvatila moje reci kao prozivku. Iskreno mi to nije bila namera. Ja tebe zaista ne poznajem, ne poznajem ni prokku. Video sam da se drzite za ruke i to je sve. Uopste ne zelim da zalaim u tude zivote, posebno privatnost, veruj mi na rec, apsolutno mi je sve jedno da li ste brat i sestra ili drug i drugarica ili decko i devojka. Ono "cini mi se" sam stavio zato sto sam samo video da ste se drzali za ruke u nekom trenutku, ja se tako nekad setam sa drugaricom. Tvoja je licna stvar, ali to moje cini mi se je bilo izrazavanje nesigurnosti u najprostijem (po slozenosti) obliku. Zato bih voleo da to tako i shvatis. Ako ti je zaista delovalo kao prozivka, ja se stvarno izvinjavam i tebi i prokki, nije mi to bila namera.
Sto se tice cimanja, ja nisam rekao da si ti vukla ljude za rukav, rekao sam da sam video da cimas i to je to. To moze da znaci da si ih pitala da li su glasali, moze da znaci da si im pricala JEDAN JEDAN JEDAN, ne znam, stvarno te nisam prisluskivao. Verujem da si radila bas to sto si sama rekla, jer mi delujes koa skroz OK osoba, tako da nema potrebe da se ljutis.

Citiraj:
Chestitam Nemanji na pobedi i zelim mu da istraje u svojim i ostalim ciljevima koje je izlozio

Voleo bih da mi objasnis sta si tacno pod ovim podrazumevala. Bilo PM ili ovako javno...

Puno pozdrava od mene

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 23.12.2005. 08:13:45 

Pridružio se: 11.02.2005. 00:29:48
oblacak je napisao:

Prokka je bio taj koji je bio kategorichno protiv cimanja. Dogovor je bio da se to ne radi. Kada kazem dogovor, mislim na dogovor kandidata. Prokka nam je rekao da je to zajednichka zelja, i da ce tako da bude. Svi smo to poshtovali. Videvshi shta se juche radilo, mi-kao Prokkin tim, bili smo uzasno izrevoltirani nachinom i ljigavim ponashanjem. Skretali smo paznju kolegama i koleginicama koji su vukli za rukave da je to uzasno ruzno i potsecali na dogovor. Danas smo reshili da se aktiviramo u smislu da ljude koji nemaju predstavu o tome shta je student prodekan, uputimo u pravila (zvanichna pravila). Ostale smo podsecali da je danas glasanje i da bi bilo lepo da sami odaberu choveka koji ce ih predstavljati i da ne dozvole da ih vuku za rukav i zaokruzuju umesto njih. Takodje smo ljude potom uputili da pogledaju izborne plakate i da pogledaju programe kandidata. Ukoliko su i dalje bili zainteresovani, nudili smo da ih mi kao deo prokkinog tima uputimo u ciljeve i nachin rada nasheg tima. Ukoliko su rekli, neka hvala, nije potrebno, odlazili smo i pushtali da bez pritiska gledaju plakate. Bedno je to shto su ostali kandidati i njihovi pristrasni fanovi radili. Prijatelji su me pitali zashto i ja ne radim tako (isto kao i timovi protivnichkih kandidata)-uvek sam odgovarala da tako ne treba i da ne zelim da budem deo toga.

Jadno je pravdati se rechenicom: "Mi nismo hteli, ali videli smo da ostali to rade". Nisi nishta bolji od njih ako radish isto i mozda josh gore.
Zaista mi je bilo muka da danas posmatram toliko veliki broj beskichmenjaka i ljigavaca. I umesto da se iznenadjujem chinjenicom shto se to, toliko loshe i negativno radilo, ja sam se iznadjivala shachicom kolega koji su mi se uprkos tome shto smo iz protivnichkih tabora na izborima priajteljski obracali. Pa ljudi ovo je bedno, pa zar mi necemo koliko vec sutra sedeti svi zajedno u istom amfiteatru, slushati iste profesore, piti istu kafu po okolnim kaficima, polagati ispite koristeci iste skripte i pushkice? Cehmu toliko neprijateljstvo i mrznja? :nene:

Iskreno vrlo sam srecna shto je ovim glupavim izborima napokon doshao kraj...kakav god da je...

A shto se mene tiche...pa ja sam nauchila vrednu lekciju...
Hvala svima koji su bili tu danas, da pruze podrshku i po koju pozitivnu rech i misao. Hvala i ostalima koji su chinili suprotno. :)

Ja sam odushevljen prokkinom drugaricom/sestrom/devojkom (choose yourself), kako se samo privrzeno ali pravedno trudila od pochetka, josh od debate u amfiju kada je pazljivo slushala protivkandidate i zapisivala potencijalna pitanja u nadanju da ce uhvatiti nekog od konkurenata u zamci. Bila je nadahnuta i puna elana, ali se posle videlo kako je izgubila veru u pobedu, pa je pribegla i balon-rukav metodi, ali tako nevino i naivno jer se izgubila zapravo izmedju sebe same i svojih zelja.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 23.12.2005. 09:28:55 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28.11.2003. 20:26:59
evo ja da se izjasnim kao chlan 'komisije' jedno 2 sata...
prvo chestitke nemanji na 'pobedi' (nemoj lichno ovo da shvatish, bice jasnije posle celog posta), ali sad se uzdamo u tebe svi ;)
dakle ovo nisu izbori, ovo je FARSA. dve devojke iz te 'komisije' su svakom kanditatu govorile da glasaju za 4, odnosno 5 (dok su ih trazhile na spisku), toliko o poshtovanju dogovora. neki lik je samo ishao i dovodio ljude za sto tamo, ovi nisu imali pojma shta rade... (toliko o objashnjavanju brucoshima..) a o onoj 'neispravnosti' nemam komentara, chudi me da niko to do sad nije pomenuo (a mozhda sam i prevideo, u tom sluchaju se izvinjavam): dodje dechko da glasa, na sva 3 spiska je zaokruzhen vec... dakle neko je glasao za njega (bez lk, indexa...) i naravno nismo mogli da mu damo da glasa... mislim ovo je stvarno strashno, zhao mi je shto sam bio deo tako nechega, gledati koliko su ljudi spremni da se spushtaju... ko je cimao, ko nije, znaju sami, nema potrebe ovde da se iznosi..
ko ima savest, zna da li mu je mirna posle svega, ko nema, nije ni bitno

Remember. The dragons live. Inside us.

hail to the ultimate truth:
kliford je napisao:
mnogi profesori se služe metodom varijacije raspoloženja

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 23.12.2005. 10:23:52 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07.10.2003. 08:56:54
Smer: ME
Ovi izbori sve mi više liče na prave poilitičke izbore (farsu). Toliko gluposti, lobiranja, prozivanja po forumima, podmetanja nogu, jeftinih političkih trikova, tračeva koji se onako slučajno prenose o protivničkim kandidatima od strane ljudi koji su bliski sa nekim od drugih kandidata.
I baš zato i nisam hteo da glasam niti ću ikada glasati dokle god ovo sto se zove izbori izgleda ovako kako izgleda.
Da li ćemo ovako postupati i u budućnosti radi ostvarivanja isključivo ličnih interesa? :((

Postao je lider, umorni lider.Lideri se, kao što znamo, oslanjaju isključivo na narod.Njegov narod sastoji se od umornih intelektualaca svih kategorija, umornog radništva i seljaštva, umornih devojčica i njihovih mama..

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 23.12.2005. 10:28:02 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13.10.2003. 14:04:31
Godina: II
Master@Work je napisao:
VITA je napisao:
Master@Work je napisao:
jer brucosi glasaju (vecina) samo zato sto ih neko cima. Ja nisam za to da se njima onemoguci glasanje, jer se sve na faxu, njih najvise tice (najduze ce biti na tom faxu),

da da.. zato sto je to za njihovo dobro ajde im ti reci sta je za njih najbolje...
to je demokratija...
da li samo meni ovaj gore argument nema nikakvog smisla ili je jos nekome logika zakljucivanja u gornjem postu neispravna...

Covece, da li ti sebe slusas?
Izgleda da zaista samo tebi to sto si naveo nema nikakvog smisla.

U svakom slucaju, ja tebe pozivam da uporedo odradimo test silogizma na filozofskom faxu, pa da ovde javno objavimo rezultate da vidimo cija je logika ispravnija...
Test silogizma ~ test logickog zakljucivanja

BTW, koliko znam, ti si onaj lik sto je za vreme izbora jurcao po hodniku i telefonom slikao/snimao sve i sva?

dakle brucosi glasaju zato sto ih neko cima...
a oni trebaju da glasaju jer se to njih tiche...
dakle neko treba da ih cima...
ok..
dotle je svima jasno..

e sad meni nije jasno otkud nekome pravo da kaze da on zna sta je najbolje za brucoshe i da im govori "glasaj za 3323 kandidata"...

nije mi jasno zasto brucosi kojima je sve to bitno moraju da glasaju ...
ok je ako bi to stvarno hteli..a ne da ih pametnjakovici koji znaju sta je najbolje vuku za ruku....

But thats not the shape of my heart

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta: !!!!!!!
PostPoslato: 23.12.2005. 12:41:04 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02.03.2005. 18:45:45
Cestitam na pobijedi svom kandidatu Nemanji Stamencicu!!
A sad posto je slavlje proslo treba i nesto da se radi(zar vam nije cudno kad to kaze crnogorac :D )!!!

Zahtijevam od novog studenta prodekana da se pobrine da nam izadje onaj glupi raspored ispita za januar.Da malo pogura stvar,posto se ovima bas i ne zuri.

Nadam se da cete me bar u ovome podrzati svi!!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 23.12.2005. 19:00:14 

djavolak je napisao:
...a o onoj 'neispravnosti' nemam komentara, chudi me da niko to do sad nije pomenuo (a mozhda sam i prevideo, u tom sluchaju se izvinjavam): dodje dechko da glasa, na sva 3 spiska je zaokruzhen vec... dakle neko je glasao za njega (bez lk, indexa...) i naravno nismo mogli da mu damo da glasa... mislim ovo je stvarno strashno, zhao mi je shto sam bio deo tako nechega, gledati koliko su ljudi spremni da se spushtaju... ko je cimao, ko nije, znaju sami, nema potrebe ovde da se iznosi..
ko ima savest, zna da li mu je mirna posle svega, ko nema, nije ni bitno

Neispravnost je zaista postojala, to se desilo u BUKVALNO poslednjem minutu glasanja, zaokruzen na sve tri liste, dosao taj lik sa povlasticom.
Djavolak je naveo jednu "varijantu" istine, odnosno da je lik dosao da glasa a neko je glasao umesto njega. Kako mozemo znati da taj isti nije vec glasao prvi dan, pa sad dosao da pokusa ponovo??? I da jeste neko vec glasao umesto njega, nije mogao da glasa bez njegove LK i indexa.
Cast izuzecima, ali komisija je u svakom slucaju morala da vodi vise racuna i da dobro pogleda sliku na indexu/licnoj/povlastici...
Ostatak te price (a ima jos jedna zvrcka u svemu tome) postoji, ali ne bih da iznosim, jer nije sto posto potvrdjena info...Samo da kazem da se radi o povezanosti:
1. skracenog trajanja glasanja u odnosu na prethodno dogovoreno (na inicijativu jednog od kandidata)
2. pojavljivanje tog, jednog jedinog vec zaokruzenog kolege, i to bas na samom kraju glasanja
3. kandidata za koga je doticni zeleo da glasa

Samo jedna informacija vezana za novog studenta prodekana.
Iako je danas u vise navrata pokusavao da stupi u kontakt sa dekanom fakulteta, novi student prodekan, Nemanja, nije uspeo u tome, jer je Dekan ceo dan bio "zauzet", a zatim "odsutan".

Dalje, ne znam koliko je ko informisan, ali trebali biste da znate da pobednik izbora nije zvanicno student prodekan, dok god naucno-nastavno vece ne verifikuje njegovu pobedu i izadje zvanicno obavestenje! Koliko ja znam, takva je procedura, ako sam pogresio i neko to zna bolje, molim vas da me ispravite!
Iskreno se nadam da ce se sve to resiti do ponedeljka, da bi Nemanja mogao da pocne da radi svoj posao i da bi se sto pre uhvatio u kostac sa tim rasporedom ispita za jan i feb.!!!!!

Citiraj:
SHADOW
I baš zato i nisam hteo da glasam niti ću ikada glasati dokle god ovo sto se zove izbori izgleda ovako kako izgleda.
Da li ćemo ovako postupati i u budućnosti radi ostvarivanja isključivo ličnih interesa?

Ponavljam za sve: Cim bude osnovan studentski parlament, nece se vise ovako birati student prodekan!!!
Tada ce studenta prodekana birati parlament, kao svog najistaknutijeg predstavnika!
Tako bi trebalo da bude, a kako ce tacno biti, zavisi od zakona o stud. organizovanju (ocekivano vreme izglasavanja - Mart 2006) i od novog statuta fakulteta (koji ce biti donet nakon stupanja na snagu zakona o stud. org.), jer je za konkretan fax odredjeno statutom kako se bira stud prod. (praksa je da na faxu na kom postoji parlament isti bira stud. prod.)
, a taj statut morace da bude u skladu sa vec pomenutim zakonom o stud. org. i naravno sa zakonom o visokom obrazovanju (ili kako se vec zove), koji je donet pre 2-3 meseca!

Pozdrav
P.S. Sto se licnih interesa tice, naravno da toga ima, ali verujem da je vecinu kandidata pre svega pokrenuo motiv i zelja da nesto promene na bolje.

VITA je napisao:

dakle brucosi glasaju zato sto ih neko cima...
a oni trebaju da glasaju jer se to njih tiche...
dakle neko treba da ih cima...
ok..
dotle je svima jasno..

e sad meni nije jasno otkud nekome pravo da kaze da on zna sta je najbolje za brucoshe i da im govori "glasaj za 3323 kandidata"...

nije mi jasno zasto brucosi kojima je sve to bitno moraju da glasaju ...
ok je ako bi to stvarno hteli..a ne da ih pametnjakovici koji znaju sta je najbolje vuku za ruku....

Dragi kolega, retko se desava da izgubim strpljenje, ali stvarno pocinjete da mi maaaaalkice skacete po zivcima.
Ono sto sam ja boldirao u tvom misljenju je tvoja interpretacija moje recenice. Samo sto ja nikada nisam rekao da sam vukao za rukav nekog i govorio mu za koga da glasa. Ja jesam rekao da sam objasnjavao "klincima" sta je to student prodekan, zasto je vazan i zasto ga biramo. Ti si moje reci izvrnuo kao da sam im ja sem toga i "objasnjavao" za koga da glasaju. I kada sam ja spominjao necija "prava" da vuce nekoga za rukaV???
E a sad da ti odgovorim zasto brucosi ne "moraju", vec "bi trebali" da glasaju (jedno je maltene imperativ, drugo je cist kondicional, a i smisleno je jasno po samim glagolima)
Zato sto cu ja na faxu ostati jos dve do tri godine. Oni ce ostati jos cetiri-pet. Ajde logiko moja ukljuci se i reci koga se vise ticu promene na bolje.
Pa onda lepo odgovori ako opet bude imao sta da izvrnes iz mojih reci...Ili pitaj kao normalno ljudsko bice.

Kad smo vec kod toga, "svaka ti cast" na komplimentima upucenim doticnom PRu. Jel si ti zensko? Kako mislis da jedna devojka moze da SKLONI (to si joj ti rekao, ili si bar tako napisao u postu) deset ljudi od po prosecno 60kg (premda su vecinom bile devojke)...? Kad si vec tolika faca da tu devojku nazivas kako si je nazvao, sto onda nisi hrabar i da sklonis sam ljude? Sram te bilo!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 23.12.2005. 19:40:43 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15.09.2004. 10:00:09
A kako tebe nije sramota da prebacujes krivicu oko njenog nekorektnog ponasanja na Vitu?

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 23.12.2005. 20:01:00 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23.09.2004. 01:46:37
Master@Work je napisao:
Kako mislis da jedna devojka moze da SKLONI (to si joj ti rekao, ili si bar tako napisao u postu) deset ljudi od po prosecno 60kg (premda su vecinom bile devojke)...? Kad si vec tolika faca da tu devojku nazivas kako si je nazvao, sto onda nisi hrabar i da sklonis sam ljude? Sram te bilo!

cenim da vita nije mislio da ona njih prenese, ne znam kako vi...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 23.12.2005. 20:37:48 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20.06.2003. 01:21:05
Cenim da se ovde nastavlja prljava kampanja. Zašto bi komisija radila posao fakultetskog osobolja?! Zar u interesu fakulteta nije da organizuej fer uslove za izbore?! Zar to nije u interesu svih nas? Ako ćemo da se pravimo generalima posle bitke zašto npr. gosn. Rajko nije bio blizu kutije i vodio računa o tome šta se dešava? Zato što fakulet ovi izbori nisu interesovali!

Želim da vidim šta će još da "informisani" napišu pa ću i ja ispričati moju priču, tj. šta se sve dešavalo, ko je sve bio za poništavanje izbora, kako su dobijeni... Biće zanimljivo, samo želim da vidim još laži :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 23.12.2005. 21:04:49 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09.01.2002. 21:49:51
Godina: Padobranac
Bez obzira na sve oko izbora, nazvati nekoga majmunom, a pogotovo zensku osobu, je sramota. Mislim da bi \/ita morao da sa izvini Vedrani !

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 456 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  Sledeća