Započni novu temu Odgovori na temu  [ 34 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 09.11.2006. 22:55:21 

Pridružio se: 23.02.2005. 14:39:14
Godina: Apsolvent
Smer: IS
Jesam 'malo' zakasnio sa ovim postom ali moram da kazem da me je Martic samo tako odj*b'o, malo je falilo da me pita "Decko je l' si ti normalan, pa to ne postoji"! Tako da pored toga sto sam bio maximalno sj*b*n jer ispadam sa budzeta i po drugi put obnavljam godinu, na sve to sam se osecao i kao vanzemaljac jer postavljam "glupa" pitanja.
Zivo me interesuje da li je neko od vas uspeo, bilo bi mi drago, nemojte pogresno da me shvatite :P , posto sam ja doziveo totalni failure :ljutko: Pisite mi na private m. ako neko zeli iz nekih razloga javno da saopsti ;)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 11.11.2006. 11:13:15 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30.10.2006. 18:22:48
Godina: Dipl.
Ako uopšte bilo koga to sada interesuje, ja sam juče dobio odobrenje da polažem ispit koji mi nedostaje u novembarskom roku, sa apsolventima, i to punih 10 dana nakon što sam podnio takvu molbu. Inače sam obavješten da je Martić većem broju studenata omogućio da polažu ispite koji su im nedostajali po završetku roka oktobar 2. Nisam siguran šta je bilo sa onima koji su se obraćali ex- prodekanu za nastavu. Što se tiče upisa godine u januaru, mislim da to ni jednog trenutka nije bila realna opcija...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 11.11.2006. 18:53:39 

Otprilike da se ovde radi o nejednakom tretiranju studenata od strane dekana...Naime, ja ga jesam pitao za januar, naravno ne znavsi da dozvoljava novembar, tako da s punim pravom smatram da je bio duzan da mi ponudi da preostali ispit polazem u novemru jer mu to dodje na isto, samo malo ranije!!!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 11.11.2006. 19:13:55 

Pridružio se: 29.04.2002. 10:50:50
upis godine u januaru dodje malo morgen isto
ovo u novembru dodje kao produzenje roka za upis

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 12.11.2006. 01:03:33 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21.05.2003. 14:01:17
Johnny'05 je napisao:
Otprilike da se ovde radi o nejednakom tretiranju studenata od strane dekana...Naime, ja ga jesam pitao za januar, naravno ne znavsi da dozvoljava novembar, tako da s punim pravom smatram da je bio duzan da mi ponudi da preostali ispit polazem u novemru jer mu to dodje na isto, samo malo ranije!!!

Johnny, bez ljutnje, ali ti si bio dužan da zaključno sa Oktobrom II daš uslov. Martić studentima nije dužan ništa, čak je on nas zadužio svim živim ustupcima koje nam je činio proteklih godina. Uslovno u januaru na FONu ne postoji već 3 godine ni pod kakvim okolnostima, a ovo što je dozvolio Novembar je nešto extra fenomenalno!
Tako da ti ja predlažem da ponovo odeš do njega, budi dobar, nemoj da se svađaš :) i dozvoliće ti da izađeš u novembru na taj ispit ;)
Poz. :cool:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 12.11.2006. 12:20:11 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30.10.2006. 18:22:48
Tek da ne bude zabume, nisam rekao da je dekan dozvolio novembar u opštem slučaju...koliko je meni poznato, apsolventi iz druge godine polažu jedino matu 3(ili II, po starom programu). Ono što je on omogućio bilo je polaganje nekih ispita nekoliko dana po završetku oktobra 2, i to ljudima koji su podnijeli molbe na vrijeme(sam ne spadam u ovu grupu).
I, još jedna stvar...ja sam molbu pisao Nevenki... :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 16.11.2006. 14:15:32 

Ma sta god da je bilo ili moglo da bude, tek ja sam vec uplatio skolarinu :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 16.11.2006. 16:18:58 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24.11.2004. 03:05:47
Godina: IV
Smer: ME
I ja uplatio!!!

Boga pitaj sta ce biti ako ne polozim sad tu prokletu matematiku...

P.S. Pricajte sta hocete, ali uslov u januaru - moguc, ja bio prisutan kad je devojka ispred mene dobila priliku da polaze deo ispita sto joj fali bas tada. Ne u novembru, nne u decembru, vec u januaru!!!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 16.11.2006. 18:49:07 

yo je napisao:
P.S. Pricajte sta hocete, ali uslov u januaru - moguc, ja bio prisutan kad je devojka ispred mene dobila priliku da polaze deo ispita sto joj fali bas tada. Ne u novembru, nne u decembru, vec u januaru!!!

Ma naravno da moze...Sve moze na FON-u, samo ako si dovoljno "snalazljiv", ne znam samo zasto je to nekima toliko tesko da prihvate. Licno poznajem kolegu koji je upisao narednu godinu a falilo mu je celih 3-4 ispita za uslov!

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 34 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2