Započni novu temu Odgovori na temu  [ 30 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 15.09.2006. 08:19:55 

Pridružio se: 10.09.2005. 16:05:48
Godina: IV
Smer: IS
OK. Slazem se.
Verovatno meni to nece ni biti potrebno, :fokus: ali sta fali da se to odradi, ako je ikako moguce.
Oni su popustali i za mnogo vece stvari.

Zaista mi nije cilj da ovde pravdam ovaj stav. Izneo sam ideju i to je to. Ako neko primeti demonstacije ispred fakulteta, neku peticiju ili ... neka onda kontra.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 15.09.2006. 22:23:05 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12.09.2004. 21:17:06
Godina: Dipl.
Citiraj:
zanimljiva inicijativa... evo da dodam josh jedan zahtev... neka ukinu matematiku1 i matematiku2... e sad.. ako u pregovaranjima bude trebalo da se popusti, neka ostave mozda matematiku1, jer onda mogu da upisem uslov, ali sa kompenzacijom Sarkazam

Decko, i ja sam u govnima, ali ne cimam se da promenim sunchev system nego da nauchim shta mi je potrebno.

Uostalom, svojom voljom si upisao novi plan i program, tako da si znao da ce ti menadzment biti dodat, ili se varam?

Pa da, ali je isto tako i mislio da zna da ćemo osim menadžmenta dobiti i obećane olakšice, pa šta je bilo od toga?? Ništa! Podijelili su nam jednosemestralne ispite na dvosemestralne, čime je ŠTA zapravo postignuto?! Broj ispita potrebnih za uslov je ostao isti, gradivo se NIJE smanjilo za 20% (čak se iz nekih predmeta i povećalo), kadrovi važe kao 1/3 ispita ili manje, drugi semestar iz principa programiranja je potpuno izbačen, a bio je 5 puta korisniji za studente nego prvi... Dakle sve je ostalo skoro POTPUNO ISTO, kao do sada, samo što su nam DODALI JOŠ JEDAN ISPIT na koji svakako treba potrošiti dovoljno vremena da se omete spremanje nekog drugog ispita, pa kolika god prolaznost bila. Imajući to u vidu smanjivanje jednog ispita za uslov nije ništa tako nerealno i natprirodno, čak je potpuno realno i normalno.

Poslednji put menjao nexxogen dana 16.09.2006. 22:03:23, izmenjena samo jedanput

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 16.09.2006. 10:14:04 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15.09.2004. 10:00:09
Smer: ME
Samo napred.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 16.09.2006. 22:03:56 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12.09.2004. 21:17:06
Pa jbg, očigledno će se sve završiti na priči...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 19.09.2006. 01:54:07 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24.04.2005. 00:29:31
paja je napisao:

...

Slazem se, i ja bih voleo da o tim varijantama ne moram da razmisljam.
Naravno da je to moja krivica, ali sta da radim. Mozda se nekad i opametim.
U svakom slucaju, kad bi mi se desilo da obnovim ponovo drugu to bi znacilo kraj studiranja. Cini mi se da je bolje da pokusam sve da bih ostao na faxu nego da se predam.

Apsolutno sam za to da se sve resava mnogo pre poslednjeg roka, ali zaista mi nema druge. :wc:

ma u pravu si, bolje da probas sve pre nego sto ode sve u djavola. moze da prica ko sta hoce, ali kad je gusto lako je drugima da budu naknadno pametni pa da ti kazu ".. ho ho, pa sam si kriv, sram te bilo sad...", cak i ako su u slicnoj situaciji.

oni koji ne misle tako zele ti da ne uspes, "shame on you people" ;)

ako upali to za ispit manje bilo bi super, ako ne onda :udri:, a posle :ludak: :blesav: :crazy: :glupsam: :silly: :headshot:

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 30 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2