Započni novu temu Odgovori na temu  [ 100 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 11.06.2006. 20:54:25 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07.07.2005. 02:02:03
Godina: Apsolvent
Smer: OM
dobar je on dečko...
samo da nam dadu RC ima da slavim slavu nex prasvjati

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 11.06.2006. 21:40:10 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18.05.2003. 22:19:50
Godina: Padobranac
Smer: IS
Moma je napisao:
Pirossi, o's jedan primer individualnog problema?

podneo ja molbu da mi daju spisak ocena i uplatio lepo 450din, kazu mi da dodjem posle praznika a ja sutradan moram da prilozim spisak
da se student prodekan nije iscimao ne bih dobio istog dana spisak

a za tako nesto stvarno nije bilo potrebno cimanje posto je to usluga koja se posebno placa i usluga koju nisam trazio prvi put (tj. trebalo je samo da provere da li se u fascikli nalazi 8 prijava)
bice veselo iduce godine ako budem opet vadio spisak ocena :D

e momo, svaka čast ako ovo nisi mogao sam da središ. ja sam zahtevao da mi to parče usranog papira odštampaju toga dana jer sam im istog tog dana platio za tu minornu malecku uslugicu. i to su i učinili. samo zubi :devil:

radno vreme 11-13, koja je to prevara na ovom univerzitetu.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 13.06.2006. 12:30:59 
Korisnikov avatar

Don je napisao:
....Pristup samo uz unošenje broja indexa, može se postaviti neki logon kao što imaju igraonice, jer je nepodnošljivo čekati nekoga sat vremena da proveriš mejl, zato što je njemu zapelo da pregleda sve slike Adriane Lime koje postoje na netu…

ovo je opravdani razlog :durisha:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 13.06.2006. 15:49:35 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27.05.2005. 15:19:09
Godina: Apsolvent
Don je napisao:
Vidim u tvom postu da ne postoji ubeđenje da je potreban rc?
mooolim? :zbun: :zbun: :zbun: ajde mi, molim te, prstom pokazi u kom delu posta si to prochitao, da odmah to ispravim... opet si, apsolutno pogreshno, protumachio ono shto sam hteo da kazem...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 13.06.2006. 16:51:38 

Pridružio se: 03.01.2002. 02:15:30
Godina: Dipl.
gala je napisao:
Don je napisao:
Vidim u tvom postu da ne postoji ubeđenje da je potreban rc?
mooolim? :zbun: :zbun: :zbun: ajde mi, molim te, prstom pokazi u kom delu posta si to prochitao, da odmah to ispravim... opet si, apsolutno pogreshno, protumachio ono shto sam hteo da kazem...

A zasto ste se bas uhvatili za taj racunski centar?

Zar nemate svi kompjutere kod kuce i pristup Internetu?

I cant get no relief

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 13.06.2006. 17:06:23 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15.09.2004. 10:00:09
Smer: ME
o bre covece... procitaj neki post vise od poslednjeg...nemaju svi studenti kod kuce kompjutere, niti imaju svi internet. Niti imaju svi sredstava da iste nabave... i još štošta, što se može pročitati samo malo gore ;)

@gala:"ma koliko to bila realna potreba nas studenata?" - meni zvuči kao sumnja... ali ok, demantuj me ako gresim, nije sramota pogresiti ;)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 13.06.2006. 18:10:56 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11.09.2005. 01:43:21
Don je napisao:
o bre covece... procitaj neki post vise od poslednjeg...nemaju svi studenti kod kuce kompjutere, niti imaju svi internet. Niti imaju svi sredstava da iste nabave... i još štošta, što se može pročitati samo malo gore ;)

Tužna je činjenica da ima ljudi koji su na IS smeru, a nemaju računar (neki ga nikada nisu ni imali :zbun: )...

Neko je zaista tu za tebe kad si dole, to je puno, puno, puno...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 13.06.2006. 18:22:38 
Korisnikov avatar

evo ja imam računar a od interneta dial-up (čitaj nemam internet).
"kuj će nam RC" govore samo tipovi koji imaju ADSL, cable ili wireless. takvi nisu objektivni sagovornici.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 13.06.2006. 18:43:07 

Pirossi je napisao:
evo ja imam računar a od interneta dial-up (čitaj nemam internet).
"kuj će nam RC" govore samo tipovi koji imaju ADSL, cable ili wireless. takvi nisu objektivni sagovornici.

Pa, i ja sam dugo bio na dialup-u (a ko nije?), pa sam se nekako snalazio.
A i uvek mi je delovalo nekako zgodnije kod kuce raditi neki projekat, pa makar i sa losom vezom, nego u nekoj prostoriji punoj ljudi, pa makar i veza letela.

Citiraj:
Tužna je činjenica da ima ljudi koji su na IS smeru, a nemaju računar (neki ga nikada nisu ni imali Zbun )

A da nisu takvi ipak malo zalutali?! :zbun:

I ne kazem ja da RC ne bi bio zgodna stvar ali ipak mislim da postoje mnogo prece stvari. Dzaba im RC ako ce u njemu da rade prezentaciju iz Razvoja i seminarski iz Simulacija..

I cant get no relief

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 13.06.2006. 19:32:30 
Korisnikov avatar

Black je napisao:
Pa, i ja sam dugo bio na dialup-u (a ko nije?), pa sam se nekako snalazio.

znao sam da nisi na dialup-u. i rest my case.

Black je napisao:
A da nisu takvi ipak malo zalutali?! :zbun:

nisu. eto pored mene, na odbrani seminarskog iz Projektovanja programa, je sedela koleginica koja nije znala da podesi da joj Java radi pod windowsom a program (seminarski) joj nije imao naziv. ne zove se nikako. prazan title bar. niš. nula.

je l' treba da kažem da je položila Slika

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 13.06.2006. 20:41:09 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04.04.2003. 20:16:31
Godina: IV
Smer: UK
Citiraj:
Prvo ja sam glasao za ovog sadasnjeg prodekana, arealno nisam imao pojma ni koje taj lik a ni drugi kandidati. Hocu reci da prva godina upste ne treba da glasa, jer verujte mi da mi je to najmanja briga u prvom semestru kada mi je sve ovo novo

Ovo sam ja vec spominjao, ali se to valjda smatra gusenjem demokratije... Mozda ima, ajd da budem optimista 5% prvaka koji imaju neku ideju sta, ko, kako, gde, zasto, pa ljudi ne znaju gde je amfiteatar tj. famozni 015 (sto je normalno, ni ja nisam znao) a treba da odlucuju o necemu, a oni su najbitniji jer ih ima ubedljivo najvise pa se koriste razne varijante za skupljanje njihovih glasova koje svi znamo.
U cemu je fora - stari SP je na taj nacin dosao na polozaj, i to je bio jedini nacin da se i skloni odatle (fala bogu da se i to desilo), a svako ko primeni tu kombinaciju da bi ga zamenio odma se srozao u startu. Cime zatvaramo krug - da bi sklonio nekoga moras da igras isto kao i on (prljavo) ili on ostaje zauvek.

Citiraj:
.......hajde da se maaalo organizujemo........... hajde da pomognemo nemanji u njegovom radu, ne zato shto ga volimo il' ne volimo, nego zato shto cemo tako ostvariti svoje ciljeve! nek nemanja pricha sa dekanom i nek radi shta vec treba, a mi neka stanemo iza njega. kao shto on predstavlja nas u upravi faksa....

Pa neka Nemanja uradi nesto po pitanju studentskog parlamenta/skupstine (kako se vec zvase) pa bi se organizovali. Onda bi kulturno, kao civilizovani ljudi mogli da iznosimo svoje misljenje i da glasamo i tako dalje. Onda bi on mogao da kaze da je samo predstavnik studenata, koji preko parlamenta iznose svoje stavove koje on samo prenosi dalje.
Evo godina je gotova i nista ne bi od toga, a ti i on pricate o nasoj inicijativi.
Sta treba da radimo, da se spontano skupimo u onom parkicu pa da se jedan popne na klupicu i da govori koji su nasi zahtevi a mi da vicemo "rebl rebl rebl rebl" ko u SP (e vidi, student prodekan i South Park imaju istu skracenicu).
Ili da sledeci put kad Nemanja bude isao da nesto trazi od uprave, da krene nas stotinak s njim da mu damo podrsku (i uzgred neka ponese svako nesto prigodno - lanac, dizalica, neki veci kljuc, bejzbolaka, ... budite kreativni).
Ili da pustimo 6666 peticiju do sada koja ce proci isto kao prethodnih 6665 - nikako.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 13.06.2006. 20:48:58 

A jedan kolega mi se pozalio, na odbrani implementacije iz PISa, da je prosli put pao jer nije znao kako da pokrene program. Naravno, pomislio sam da je imao problema sa podesavanjem ODBC drajvera, pa sam krenuo da mu objasnjavam kako to da podesi, a razgovor je dalje tekao otprilike ovako

neupuceni kolega: cekaj, cekaj... kako bese.. idem prvo na new folder..

moja malenkost: pa da, prvo treba da kopiras bazu, pa da podesis ODBC, a to ces da uradis tako sto ces...

neupuceni kolega: ma, cekaj malo.. kako ide.. copy, pa paste, pa new folder... znas, moram da ti priznam, nisam ja u stvari radio taj program...

Znaci, apsolvent ne zna kako da kopira bazu na hard.. Zar se samo meni cini da je nesto "trulo u drzavi Danskoj"?

I cant get no relief

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 13.06.2006. 22:21:38 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23.06.2005. 21:01:23
@BlackPrica ti je stvarno jeziva. Inace znam kada je bila ta predizborna groznica neke ribe su usle u 003, gde smo imali neke vezbe, i pocele da se deru glasajte za ovog, ne za ovog, ovo nije fer Milice (lupio sam ime) vice jedna, nemojte da vas zavraju njihov kandidat laze vice druga, a ja se mislim "u jbt sto je dobra ova riba" :D :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 13.06.2006. 22:43:10 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04.04.2003. 20:16:31
He, he, to je samo 1% fora koje su koriscene tokom izbora .... totalno loodilo ... ono je bilo gore nego u obdanistu ...
Da se H. Hefner prijavi za SP i pojavi sa svojom "pratnjom" osvojio bi 50 % glasova istog momenta (taman koliko ima muskaraca na faxu) :) :)

Moderatori, ajde kad ste vec premestili nase poruke prekopirajte i nexovu poruku, da ne ispadne da je ljude uhvatilo kolektivno ludilo odjednom, jer je vecina poruka bila reakcija na nju.

Ako neko nije shvatio moje pitanje za SP do sada ajde da ponovim:
1. Da li ce se zabraniti "prvacima" da glasaju na sledecim izborima ?
2 . (mnogo bitnije) Sta bi sa studentskim parlamentom ?

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 13.06.2006. 22:54:27 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13.03.2005. 15:03:45
Pirossi je napisao:
eto pored mene, na odbrani seminarskog iz Projektovanja programa, je sedela koleginica koja nije znala da podesi da joj Java radi pod windowsom a program (seminarski) joj nije imao naziv. ne zove se nikako. prazan title bar. niš. nula.

je l' treba da kažem da je položila Slika

ФОН је факултет немогућих могућности. Нормално је да професор дође на време на испит :yo:, али на ФОН-у није ништа необично и ако професор на испит касни пола дана или ако се испит полаже у тајности (алудирам на безобразлук који се колико чујем десио на предмету Управљање финансијама и рачуноводство - поправни колоквијума). :смајли_који_изгледа_као_да_је_пао_с_Марса:
Ненормално је да студент 4. године ИС-а који не зна да упали рачунар, а камо ли подеси Јаву, семинарски или пројектни одбрани из прве. Али, није необично, ако се на ФОН-у догађају и такве ствари.
Људи, ми студирамо факултет у "зони сумрака" :lol:

ugasiti, ni skratiti.
Samo ću, obično tako,
jedne slučajne zore,
svom nekom dalekom Suncu
zlatnih se očiju vratiti.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 14.06.2006. 01:16:00 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23.11.2004. 12:45:23
Godina: III
Studentski parlament: dzabe je da se za njega sada izborimo, ako on (A NIJE) pravno, zakonski, detaljno regulisan i uveden u statut fakulteta. Ako bi ga sada dobili, to bi bila samo marioneta, nista vise (koliko znam, ne pise nista vise o njemu u statutu fakulteta sem da moze da postoji kao studentska institucija).

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 15.06.2006. 21:58:02 

Pridružio se: 21.09.2005. 14:00:03
Nemo' neko da mi je dir'o studenta prodekana,

SVAKA CAST MAJSTORE!!
:respect:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 15.06.2006. 22:09:46 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13.03.2005. 15:03:45
Ja стварно не знам зашто је моја порука пребачена у ову тему... писао сам о факултету, а не о раду студента продекана :zbun:

ugasiti, ni skratiti.
Samo ću, obično tako,
jedne slučajne zore,
svom nekom dalekom Suncu
zlatnih se očiju vratiti.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 15.06.2006. 23:45:36 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21.05.2003. 14:01:17
Hehe... :D :P Dešava se i najboljima... :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 16.06.2006. 00:02:47 

Pridružio se: 02.09.2004. 18:46:31
Godina: I
Cao opet!
Izvinjavam se sto opet nemam vremena da sastavim kompletan post, ali evo da razjasnim situaciju sa stud. parlamentom.

Moja ideja je bila da ga forimiramo do kraja ovog semestra bez obzira na Zak. o stud. organizovanju. Skoro da sam i zavrshio sa pisanjem predloga pravilnika o izborima(koji je osnova za pocetak price) medjutim nastao je jedan veliki problem.
Prvo taj parlament ne bi imao nikakvu formalnu vaznost do donosnjea akta o reorganizaciji(Statuta BU, koji stize u Septembru(nadajmo se jer moraju ;)) a taj statut ce usmeriti funkcionisanje i strukturu parlamenata na fakultetima. Drugo prednacrt Statuta je totalno poremetio dosadasnji koncept stud. parlamenta zbog nekih problema prilikom primene zakona itd.. Tako da je doshao u pitanje vec predvidjen izgled i njegova struktura.
PARLAMENT SA SIGURNOSCU OCEKUJTE IZMEDJU SREDINE OKTOBRA I SREDINE NOVEMBRA, JER CE DO TADA STVARI BITI JASNIJE I MOCI CE DA SE KRENE SA KOREKTNOM PRICOM STUDENTSKOG PARLAMENTA.
Sve ranije bi samo dodatno zakomplikovalo situaciju i pogorshalo stvari, jer bi odmah nakon donosenja statuta BU morali novi izbori, novi statut parlamenta, verovatno i nova struktura parlamenta i onda bi rad na parlamentu sada odnosno u prethodnom periodu bila neracionalna potrosnja resursa. Nadam se da vam je sada jasnije.
Pozdrav
Nemanja

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 16.06.2006. 00:37:12 
Korisnikov avatar

nexbg je napisao:
Cao opet!
Izvinjavam se sto opet nemam vremena da sastavim kompletan post, ali evo da razjasnim situaciju sa stud. parlamentom...

gužva na konsultacijama, a? :jel:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 16.06.2006. 18:15:31 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01.10.2002. 17:36:16
Smer: ME
Ma Nemanja je zmaj! Svaki put nam je pomogao kada smo mu se obratili i nikada ga nista nije mrzelo! Decko je sposoban, prodoran i super radi svoj posao! A posebno bih skrenula paznju na to da dok su svi moguci ljudi sa faxa iskoristili priliku da odu u Pariz na onih 5 lopti, sa sve svojim sestrama i ostalim privescima, Nemanju ste mogli da vidite na faxu! Skidam kapu! :yo:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 16.06.2006. 20:02:20 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23.06.2005. 21:01:23
A sta bi tacno radio taj studentski parlament? Ja to shvatam kao kvazi instituciju u kojoj ce studenti donositi neke odluke a realno ih nece niko slusati. Ili gresim?

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 23.06.2006. 11:49:04 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17.05.2006. 17:49:10
archont je napisao:
Pošto je prošlo malo više od 3meseca od kako je Namanja izabran za stud prodekana, pa bi bilo lepo da napiše izveštaj o tome šta je do sad uradio na FON-u.
Neka vec neko napishe taj izveshtaj! Ja stvarno ne znam shta je to nash student prodekan (umesto e bi moglo i r da stoji) uradio...... :zbun:

Primetio sam da chovek grabi svaku prilku da prisustvuje nekim krkanlucima :
nexbg je napisao:
sam tu privilegiju da skoro na nekom prijemu na ETF organizovanom za njihove studente, na kome sam se ja slucajno nashao cujem iz usta NJIHOVOG DEKANA......
Pozdrav
Nemanja
(njegova poruka iz jedne druge teme)

[b]ili ovo
>

Slika

Slika
("a di je prase??? :(( ")

Paradira kao princeza hodnikom, obichno sa torbicom na ramenu...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 23.06.2006. 12:02:36 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29.06.2003. 21:32:42
Marko, kad vec kacis slike, onda i procitaj text koji ih prati. Nemanji svaka cast na ovome sto je uspeo da organizuje. Mislim na ovaj prijem. Vidim da si prva godina. Tako da ne znas sta je bilo prosle godine. Reci cu ti, bilo je nista.
Prokka i Snezana su prosle godine osvojili prvo mesto u debati na menagerijadi. Od fakulteta nisu dobili nista.
Ove godine, na menadzerijadi u takmicenju u znanju imamo jedno drugo mesto(debata) i trece(case study). Nemanja je izdejstvovao ovaj prijem i nagrade. A nagrade su knjige.
Zasluga za ovaj prijem i nagrade pripada u potpunosti Nemanji. Do sad su nagrade i slicne prijeme imalii samo sportisti, drago mi je da se to promenilo.
Svako je dobio knjigu koju jiz oblasti koju je trazio, evo pogledaj koju sam knjigu ja dobio(trazio sam nesto u vezi kvaliteta):http://vig.prenhall.com/catalog/academic/product/0,4096,0131302663,00.html
Pogledaj cenu :)
Tako da, nemoj da napdas nekoga kad nisi upoznat sa situacijom :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 100 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća