Započni novu temu Odgovori na temu  [ 154 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 17.05.2011. 23:52:48 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28.09.2006. 00:07:40
Godina: Dipl.
Smer: IS
Uzdrzite se od vredjanja, ili zakljucavam temu.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 17.05.2011. 23:59:25 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18.05.2003. 22:19:50
Godina: Padobranac
kungfu je napisao:
ja pitao sto brisu linkove,kad ono

Citiraj:
zato sto necemo da se raspravljamo na fonforumu, a pogotovo ne o tim glupostima koje tamo pishete.

eni opinijon? xD

stvar perspektive tj. referentnog sistema.
sa njihove tačke gledišta glupo je što ste ih provalili.

huz d menađer!?

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 18.05.2011. 00:21:25 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30.06.2007. 20:18:42
Godina: Apsolvent
Па ни ја не бих одговорио, шта их брига

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 18.05.2011. 00:28:04 
Dizajn Tim
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14.08.2006. 01:43:00
Ni ja ne bih ulazio u raspravu praznih ruku i bez argumenata/obraza. :D
Jedino da urade photoshop nekog ugovora xD Ali ni to nece da pali ako iko od vas ume da koristi telefon, a ume :P
(samo se ovog puta predstavite kao da ste iz Obrenovca, Mladenovca.. da ne spamujemo restoran)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 18.05.2011. 00:33:12 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02.11.2002. 15:44:31
Nalepite koji plakat na faksu... i rasirite pricu medju apsolventima..

i stvarno, sto rece Pirossi, zna li se ko je glavni u toj prici? cija imena stoje iza organizacije tog dogadjaja?

EDIT:
Aha! nadjoh :)
http://www.facebook.com/apsolventska.fon.go2
pa nista, jbbga, raspitajte se kod ekipe:
::: Veljko: 060/55-888-92 :: : Filip: 064/274-06-10 :::
::: SteX: 064/18-78-150 ::: Prikić: 065/355-32-95 :::

neko od njih je kreirao dogadjaj na FBu

:)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 18.05.2011. 13:35:00 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01.07.2007. 16:20:59
Godina: IV
nisam u parlamentu, ali je do mene dosla informacija da je dodatnih 1000din za bend koji treba da se plati 1000€ i za neke poklone za najbolje studente.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 18.05.2011. 13:53:26 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04.07.2007. 00:59:25
Smer: ME
pa sve sto su trebali da urade je da se stavi na sajtu parlamenta (ako ne zele da odgovaraju po drugim medijima)
da je restoran toliko, dodatni bend toliko, troskovi toga toliko, troskovi poklona toliko ukupna cena. I onda bi bilo ok (sem verovatno prozivanja za svaku stavku pojedinacno) ali bar ne bismo mastali za sta je tih 1000 din

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 18.05.2011. 13:59:43 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07.01.2007. 15:08:36
Valjda fakultet nagradjuje najbolje studente (njima svaka cast) a ne mi, studenti!?! Koji je kriterijum za ulazak u tu kategoriju, prosek veci od?
Za bend soma evra, zar ne postoji jeftiniji? A ako im je repertoar kao vecini splavarskih onda bolje da oni nama plate da ih slusamo.
Opet, dok ima ljudi kod kojih ce ovo proci bice i ovakvih smicalica (eufemizam). Sve ovo odgovara i ambijentu i nemoralu u zemlji u kojoj zivimo, ali da ne sirim pricu...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 18.05.2011. 16:29:29 

Pridružio se: 15.09.2009. 21:08:47
Smer: UK
themacor je napisao:
Kako mislis da nema drugog resenja? Hoces da kazes da je cela generacija totalno nesposobna da organizuje jedno obicno vece za 200 zvanica? Pa covece, okrenuo sam broj telefona, i direktor me zvao da pogledam restoran jer su ga nesto renovirali i da se dogovorimo - toliko je prosto. Samo je mene iskreno sramota ako ljudi sa kojima sam zajedno na fakultetu ostaju ravnodusni prema tome da li ce da plate 3300 ili 2300.

Dovoljno govori cinjenica da se sa UK dosta ljudi (da ne nagadjam koliko, ali vecina) vec dogovorilo da iskuliraju ovu zaebanciju i da idu u Skadarliju u svojoj organizaciji i o svom trosku. Sta znaci ovo 'zvanicna', pa da je organizuje fon licno pa da bude zvanicna. Ovako je zvanicno samo sisanje ovaca. Al ovde ima i ovnova :lol:

Pa da dovedu Opru ne bi se izvadili. Do sad su sigurno videli ovu temu, jer je bio komentar i na njihovoj stranici sa linkom ka ovoj temi. Da znaju sta ce, do sad bi se javili, nego sad smisljaju da li da dovedu mecku Bozanu ili Big Laleta da opravdaju soma dinara. Ili tako nesto :D

zamolicu te samo da ne siris dezinformacije vezano za smer UK...masovno smo potvrdili svoj dolazak na apsolventsko vece i nemamo nameru nista drugo da organizujemo...ukoliko par ljudi ne zeli da dodje to ne znaci da ostalih 120 ljudi misli isto....

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 18.05.2011. 18:22:29 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10.06.2009. 21:25:10
the plot thickens

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 18.05.2011. 19:06:43 
Dizajn Tim
Korisnikov avatar

mr@zz@ je napisao:
nisam u parlamentu, ali je do mene dosla informacija da je dodatnih 1000din za bend koji treba da se plati 1000€ i za neke poklone za najbolje studente.

Ako bude 400 ljudi koliko je fax zahtevao onda je to dodatnih 1000din x 400 / 100 (recimo srednji kurs) = 4.000 eur - 1000 za bend?? ostaje 3k eura za koje ne znamo gde idu. Uostalom mene je covek iz restorana rekao "Ako zelite uzivo muziku onda je ova cena" dakle... to ce biti neki uber popularan bend? Ko je to? Ja iskreno u tome vidim samo (los!) nacin da se izvuku iz neverovatno ocigledne stvari. Trebalo im je 2 dana da smisle tako glup razlog.

mtm je napisao:
zamolicu te samo da ne siris dezinformacije vezano za smer UK

Sve sto sam izneo mi je preneo kolega sa UK, to svakako nije dezinformacija nego informacija. Takodje sam naglasio da ne posedujem tacan podatak o broju ljudi koji su za to i ne vidim razlog da skaces u vatru (drugim recima, skaces da das jos 1000 dinara nekom menadjeru), osim ako mozda nisi iz parlamenta pa imas deo kolaca? Ako ti treba ime coveka ko organizuje Skadarliju, obrati se na PM pa cu ti reci. Ne krijem nista.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 18.05.2011. 20:33:38 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25.12.2005. 20:59:54
mtm je napisao:
zamolicu te samo da ne siris dezinformacije vezano za smer UK...masovno smo potvrdili svoj dolazak na apsolventsko vece i nemamo nameru nista drugo da organizujemo...

...imamo nameru.

Slika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 18.05.2011. 21:18:38 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10.07.2008. 23:50:04
UK <3

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 18.05.2011. 21:37:33 

mtm je napisao:
zamolicu te samo da ne siris dezinformacije vezano za smer UK

Sve sto sam izneo mi je preneo kolega sa UK, to svakako nije dezinformacija nego informacija. Takodje sam naglasio da ne posedujem tacan podatak o broju ljudi koji su za to i ne vidim razlog da skaces u vatru (drugim recima, skaces da das jos 1000 dinara nekom menadjeru), osim ako mozda nisi iz parlamenta pa imas deo kolaca? Ako ti treba ime coveka ko organizuje Skadarliju, obrati se na PM pa cu ti reci. Ne krijem nista.[/quote]

Za pocetak ne skacem u vatru, najnormalnije sam ti skrenula paznju. Nisi rekao tacan br ali si rekao skoro ceo KV sto je meni bilo dovoljno da ti skrenem paznju da je to lazna informacija. Naravno vrlo je moguce da je par ljudi u fazonu da ode negde drugde ali ja ti opet ponavljam to je mali deo jedne grupe od preko 120 ljudi i ne mozes napisati da je u pitanju ceo smer. Ovo nije bilo nista licna pa te molim da me ne napadas jer nemam nameru sa ljudima kojima ne znam ni ko su ni sta su da se raspravljam.

Sto se tice parlamenta, nisam clan i ne znam zasto bi svako ko misli o ovome drugacije nego ti morao da bude deo parlamenta,

Za kraj dragi kolega zaboravio si da vec godinu dana studentski parlament kontrolise uprava fakulteta. Kao sto su iskontrolisali izbor aranzmana za apsolventsku ekskurziju tako je verovatno i ovo proslo odredjenu proveru od strane uprave. Ipak je apsolventko vece dogadjaj kome prisustvuju dekan,profesori i asistenti.
Sem toga prosle godine je aps vece bilo 4000 ( mozda i 4500 nisam 100% sigurna) cak su i tada pokusali da naprave paralelno aps vece i to im nije poslo za rukom. Nece poci ni vama pa vam je pametnije da na vreme odustanete od te ideje jer zaista nema poentu.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 18.05.2011. 21:38:59 

bellucci je napisao:
mtm je napisao:
zamolicu te samo da ne siris dezinformacije vezano za smer UK...masovno smo potvrdili svoj dolazak na apsolventsko vece i nemamo nameru nista drugo da organizujemo...

...imamo nameru.

Slika

jel mozes onda sutra na oceni kv da podelis sa mnom i sa celom grupom pre pocetka predavanja tu nameru...hvala :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 18.05.2011. 21:40:30 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15.11.2006. 19:50:36
A obe grupe na IV imaju jedva 60. :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 18.05.2011. 21:43:34 

Run Jah je napisao:
A obe grupe na IV imaju jedva 60. :D

120 :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 18.05.2011. 21:43:46 
Korisnikov avatar

mtm je napisao:
Nece poci ni vama pa vam je pametnije da na vreme odustanete od te ideje jer zaista nema poentu.

okej,mene samo zanima sta ti mislis da si,da ovako govoris nekom? strasno,kao da zivim u nekom paralelnom univerzumu,majke mi

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 18.05.2011. 21:50:21 
Dizajn Tim
Korisnikov avatar

Ako nesto mrzim to je kad neko izvrce moje reci! Prvo, rekao sam, citiram:
Citiraj:
da ne nagadjam koliko, ali vecina

A ti mi na to kazes:
Citiraj:
i ne mozes napisati da je u pitanju ceo smer.

:buljavi: Gde sam to ja napisao ceo smer? Uostalom kolega sa tvog smera je potvrdio da postoji inicijativa vezano za nezavisno obelezavanje ovog velikog praznika/obicaja. <- :sarkazam:

Rece da nema poente, pa cu citirati jos jednu recenicu koju sam ovde napisao:
Citiraj:
Samo je mene iskreno sramota ako ljudi sa kojima sam zajedno na fakultetu ostaju ravnodusni prema tome da li ce da plate 3300 ili 2300.

Apsolutno me ne zanima koliko je bilo prosle godine. Ti proslogodisnji organizatori su imali srece jer nisam tada isao na apsolventsko vece, pa nisam ni obracao paznju kao ove godine. Jednako toliko me ne zanima koliko kosta na ostalim fakultetima, drzavama, planetama. Mene samo zanima zasto da me rogatim pravi neki menadzer koji se PRAVI pametan tako sto u SVOJ dzep trpa 1000 dinara koje ja dajem gratis. Ako je tebi to van poente, onda si apsolutno u pravu da ne treba da se raspravljamo jer nema o cemu da pricamo.

Na kraju, moja recenica da cu 'da organizujem apsolventsko vece' je bila cist sarkazam. Ali to izgleda treba da se oivici neonskim lampicama da bi bilo svima jasno. (kao sto sam to nacrtao u gornjem delu ovog posta)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 18.05.2011. 21:51:19 

kungfu je napisao:
mtm je napisao:
Nece poci ni vama pa vam je pametnije da na vreme odustanete od te ideje jer zaista nema poentu.

okej,mene samo zanima sta ti mislis da si,da ovako govoris nekom? strasno,kao da zivim u nekom paralelnom univerzumu,majke mi

hahahahahahaha sta se lozis covece...to bi bilo kao da ja tebe pitam ko si ti da organizujes paralelno aps vece...izabrani su studentski predstavnici da se izmedju ostalog bave time...ali te ja ne pitam :)

a koliko sam upoznata svako ima pravo da kaze sta hoce dokle god nikoga ne vredja...tako da IZVINI sto sam se usudila da iznesem svoje misljenje :))))

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 18.05.2011. 21:56:51 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25.12.2005. 20:59:54
mtm je napisao:

Aj prvo smirela.
Niko ne govori o paralelnom organizovanju.
Jednostavno, nas bar 20 ce ici u neku kafanu zajedno i o svom trosku, na FB grupi ce to biti objavljeno i ko bude zeleo moze se pridruziti. I to je to.
Za sve ostalo, na pm.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 18.05.2011. 21:58:53 
Korisnikov avatar

@mtm
naravno da nisi nikog uvredila ,ali je caka sledeca-

1)neko moze da kaze da ce da organizuje paralelno aps vece,jer to nikog ne vredja,osim osoba koje bi profitirale organizacijom tog dogadjaja

2) ovo:
Citiraj:

ne mozes da kazes;tehnicki mozes,ali zvuci kao indirektna pretnja,u fazonu "mojne da nas dirate,da ne bi bilo zvekete" :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 18.05.2011. 22:00:02 

bellucci je napisao:
mtm je napisao:

Aj prvo smirela.
Niko ne govori o paralelnom organizovanju.
Jednostavno, nas bar 20 ce ici u neku kafanu zajedno i o svom trosku, na FB grupi ce to biti objavljeno i ko bude zeleo moze se pridruziti. I to je to.
Za sve ostalo, na pm.

jel ti nije problem da to okaci u grupi na fb?

p.s.nemoj da me smirujes jer sam skroz smirena :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 18.05.2011. 22:02:51 

kungfu je napisao:
@mtm
naravno da nisi nikog uvredila ,ali je caka sledeca-

1)neko moze da kaze da ce da organizuje paralelno aps vece,jer to nikog ne vredja,osim osoba koje bi profitirale organizacijom tog dogadjaja

2) ovo:
Citiraj:

ne mozes da kazes;tehnicki mozes,ali zvuci kao indirektna pretnja,u fazonu "mojne da nas dirate,da ne bi bilo zvekete" :)

:) hahaahaah ok razumela sam te ali moras da shvatis da ja nemam veze sa organizacijom a to sam napisala iskljucivo zato sto bi mi bilo glupo da makar i jedan od svih mojih dragih kolega ne bude sa mnom to poslednje vece koje bi trebalo da provedemo svi zajedno...nadam se da me sad razumes :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 18.05.2011. 22:04:10 
Korisnikov avatar

okej,al kapiras kako zvuci na prvu loptu,zar ne :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 154 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća