Započni novu temu Odgovori na temu  [ 300 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04.10.2010. 20:30:48 

Pridružio se: 07.06.2009. 15:41:02
Godina: III
Smer: UK
Majushka je napisao:
http://www.fon.rs/vesti/2010/10/IT-2010-11ok.pdf

Obavezno je zaokružiti sve nepoložene predmete iz prethodnih godina za slušanje??????

Novina zvanicna u odnosu na proslu godinu se odnosi na one koji obnavljaju istu.Prosle godine,kad je uvedeno zaokruzivanje,ljudi koji su obnavljali su moglo da zaokruze malo prvu,malo drugu...do 60.A sada im je to ograniceno time sto moraju prvo sve nepolozene,pa onda nove.Primeticete i na ovom formularu pise"prilikom ponovnog upisa".A sto se tice ostalih koji prenose po koji,bice im omoguceno polaganje,ukoliko profesori tih predmeta dozvole(verovatnoca,statistika..)..kao sto je bilo i ove godine.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 04.10.2010. 20:38:16 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09.06.2009. 15:04:31
Godina: IV
Smer: IS
To bi odgovaralo svima, ali ne verujem da ce dopustiti kao i ove godine, da placamo po 1000 dinara za ispite koje nismo zaokruzili. Ja mislim da je tako svako na dobitku, uprava dobija kes, nama je omoguceno polaganje, i svi zadovoljni...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 04.10.2010. 23:14:47 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12.01.2009. 17:42:20
Godina: III
jel mora da se zaokruzuje diplomski?

a to mi je jos jedna fenomenalna zamisao fona-diplomski svima nosi 7 poena, a isit-u 5! tako da ako ne mora da se zaokruzi, ostali mogu da zaokrzue jos 2 ispita sto ce biti u zbiru manje od 65 poena, a isit moze samo jedan.

ostali smerovi ne treba da se osecaju prozvanim, ali stvarno nije fer, jer nekomo to moze da znaci slusanje te idiotske 5te godine!!

Poslednji put menjao B. Davis dana 04.10.2010. 23:49:24, izmenjena samo jedanput

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 04.10.2010. 23:16:12 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28.09.2006. 00:07:40
Godina: Dipl.
Prosle nije moralo, za ovu ne znam. Najbolje pitaj nekog iz sluzbe.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 05.10.2010. 06:30:14 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09.10.2007. 16:55:15
013 je napisao:
Majushka je napisao:
http://www.fon.rs/vesti/2010/10/IT-2010-11ok.pdf

Obavezno je zaokružiti sve nepoložene predmete iz prethodnih godina za slušanje??????

Novina zvanicna u odnosu na proslu godinu se odnosi na one koji obnavljaju istu.Prosle godine,kad je uvedeno zaokruzivanje,ljudi koji su obnavljali su moglo da zaokruze malo prvu,malo drugu...do 60.A sada im je to ograniceno time sto moraju prvo sve nepolozene,pa onda nove.Primeticete i na ovom formularu pise"prilikom ponovnog upisa".A sto se tice ostalih koji prenose po koji,bice im omoguceno polaganje,ukoliko profesori tih predmeta dozvole(verovatnoca,statistika..)..kao sto je bilo i ove godine.

Ali sad moraju svi da zaokruze ono sto do sad nisu polozili! Koja glupost...Osim ako zaista to stoji samo kao formalnost, a ne mora...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 05.10.2010. 10:34:29 
Dizajn Tim
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14.08.2006. 01:43:00
Tako me mrzi da polazem jos ispita. Imam 49 ESPB, valjda je ce biti dovoljno za budzet, ako ne, onda strajkujem gladju :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 05.10.2010. 12:17:05 

Pridružio se: 02.10.2010. 10:10:06
Ne znam ljudi nisam pametan, s kim god da pricam na faksu, svako kaze kao "ma to je tako pisalo i prosle godine pa nista".
Neki koji su bili na javnoj tribini su mi rekli isto sto je pisalo i na fonforumu, da je Milija tamo rekao da ne moramo da zaokruzujemo nepolozene ispite iz prethodnih godina ali da tako on preporucuje.
Ipak, informacija koja je juce osvanula na sajtu FON-a govori drugacije i mislim da moramo da proverimo sa Milijom kako bismo znali na cemu smo sad dok jos imamo vremena da odreagujemo da ne bude kasno dan pred upis.

Zato opet pitam, zna li neko kada Milija prima studente kao prodekan i gde pa da neko ode, a mogu i ja da odem pod uslovom da nemam ispit kada on prima studente.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 05.10.2010. 12:45:55 

Pridružio se: 22.06.2007. 23:11:23
Godina: Apsolvent
Praetor je napisao:
Neki koji su bili na javnoj tribini su mi rekli isto sto je pisalo i na fonforumu, da je Milija tamo rekao da ne moramo da zaokruzujemo nepolozene ispite iz prethodnih godina ali da tako on preporucuje.

Био сам на трибини. Једна колегиница је питала да ли може да не заокружи предмет из 2. године (мислим да је споменула конкретно математику 3) у четвртој, на шта је Милија одговорио да ти студенти углавном и не заврше факултет :ovaj: . Не сећам се да је баш конкретно одговорио на то питање.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 05.10.2010. 14:44:51 

Pridružio se: 15.09.2009. 21:08:47
koleginica koja je pitala Miliju,tj. ja :)))
pitala sam ga da li mogu po svom izboru da zaokruzim sve ispite iz cetvrte a on je rekao moze ali ako neko prenosi verovatnocu,statistiku i matematike ja garantujem da takav student nikada nece zavrsiti fakultet..inace danas sam svracala i do studenske sluzbe,rekli su da ako je milija rekao na sastanku da ne mora onda ne mora (a ja imam nekih 300 svedoka da je to rekao)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 05.10.2010. 15:05:28 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10.10.2007. 14:27:49
Milija je rekao sve moguće varijante :) i jeste i nije i može i ne može...da sam ja na kraju izašla!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 05.10.2010. 15:13:22 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12.09.2006. 14:25:29
Smer: ME
ok to sto on kaze da "ne moramo" da ih zaokruzimo, ali da li je ista, bilo kojom prilikom spomenuo oko polaganja tih nezaokruzenih ispita?
to je citava poenta price

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 05.10.2010. 15:48:23 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09.10.2007. 16:55:15
Pa statistika i matematike mogu sto se tice profesora. Za ostalo se ne zna...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 05.10.2010. 17:09:08 

Pridružio se: 06.06.2010. 08:11:45
Godina: Asistent
''Ko udara tako pozno u dubini nocnog mira!?''
Sveti Milija!!! U mozak nas covek ''udara''!
Da li je moguce da on sam izazove rusvaj svakom prilikom. To je njegovo maslo 100%. Nece da bude nista od toga.
Jos da vidim studenta koji ce da cami po 12 sati na faxu svaki radni dan da bi isao na vezbe i predavanja iz predmente iz 1,2,3 i 4 godina paralelno!
Ista prica kao i pred neki rok tokom leta kada je izjavio cuveno : "Nema nista od buzeta i 4 godine ko ne polozi teoriju v. i statistiku'' i zaradio faxu od prijava ispita bar 2.000.000 dinara za jedno popodne.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 05.10.2010. 17:20:36 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07.10.2007. 18:55:09
E tu istu pricu je terao i prosle godine u ovo vreme!
Licno sam ga pitao prilikom popunjavanja formulara, i rekao mi je da ako ostavim verovatnocu i statistiku, nikad necu zavrsiti fakultet :)

A njemu je u interesu da zavrsimo? Hahahahhahaa :)
nemojte vise mlatiti praznu slamu, bice isto ko prosle godine....

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 05.10.2010. 18:18:59 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03.11.2007. 16:41:12
Jedna koleginica je u temi Jvana Tribina Upis napisala sledece:
Danas je drug bio kod Milije i on je rekao da moraa obavezno sve iz prethodne prvo,pa onda ostatak iz tekuce do 60 poena.Hocemo li mi da se bunimo ili ne,upis je za manje od dve nedelje???Milija je navodno obrazlozenje za takav upis naveo da je to u zokonu o visokom obrazovanju,mene samo zanima kako drugi fakulteti onda to ne priznaju???

Mi moramo da izadjemo na proteste!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 05.10.2010. 19:25:09 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12.09.2006. 14:25:29
u zakonu o visokom obrazovanju stoji ono famozno "izuzetno 48espb" za ovu i sledecu godinu tako da nek ne se*e i napravi ustupak jos ove godine a generacija koja sada pocinje da studira nek studira po zakonu

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 05.10.2010. 19:26:28 

Pridružio se: 02.10.2010. 10:10:06
Postavio sam ponovo temu za peticiju hajde da se organizujemo, pa ako ni peticija ne uspe onda protesti.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 05.10.2010. 23:03:17 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01.10.2010. 23:11:14
themacor je napisao:
Tako me mrzi da polazem jos ispita. Imam 49 ESPB, valjda je ce biti dovoljno za budzet, ako ne, onda strajkujem gladju :D

Hahaha...srpsko-jevrejska fora :cool: E, ljudi i mene nesto mrzi da polazem ispite u okt2...rekao mi Milija da cemo 100% svi na budzet, tako da mislim da je najbolje da svi iskuliramo ovaj rok ;)

:D <...nelojalna konkurencija je keva...kada napucam 13500 ESPB na svoj konto, ima svi da placete...> :yo:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 05.10.2010. 23:26:28 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04.07.2007. 00:59:25
milija je meni licno rekao na upisu sa prve na drugu da cu kao sf sa 48 biti u mozda varijanti za upis a sa 54 svi sf upadaju na budzet, i rekao je bog te pita koliko j*** stvari jos pa?

mnogo mu je lepse da ulepsa, lagano da slaze i time ste mirni i ne radite nista
ma koji k**** gubim vreme

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 06.10.2010. 12:13:28 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22.05.2007. 19:56:48
Juce sam pricao sa ALeksandrom studentikonjom prodekankinjom :)
Pa...ona mi je rekla:

Istina da je Milija rekao na tribini da "preporucuje", medjutim oni su odrzali svi sastanak i dogovorili se ipak da ce biti obavezno da se zaokruze svi iz prethodnih godina. Peta godina studija je neminovna za one koji kaskaju malo.

Dakle, pukli smo ga....
I dalje ne kapiram ZASTO bi ja slusao predmet koji sam vec slusao?!
Sta njih briga kad cu i sta cu da polazem..dali su rok od 8 godina da studije zavrsim, ok, to postujem..uzeli su mi pare za sve po jednom, i ok za svaki naredni ispit..ali OPET da platim za ono za sta sam im vec dao...

.::H! je napisao:
themacor je napisao:

Hahaha...srpsko-jevrejska fora :cool: E, ljudi i mene nesto mrzi da polazem ispite u okt2...rekao mi Milija da cemo 100% svi na budzet, tako da mislim da je najbolje da svi iskuliramo ovaj rok ;)

:D <...nelojalna konkurencija je keva...kada napucam 13500 ESPB na svoj konto, ima svi da placete...> :yo:

A sta je sa onima koji nemaju uslovni predmet? :)
a imaju 60 bodova? :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 06.10.2010. 12:34:51 

Pridružio se: 22.06.2007. 23:11:23
clapper je napisao:
I dalje ne kapiram ZASTO bi ja slusao predmet koji sam vec slusao?!

Па ти не знаш?! Тако је по закону, а закон се мора поштовати..... ако је на штету студената.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 06.10.2010. 12:50:44 

Pridružio se: 14.01.2008. 19:49:16
Godina: Padobranac
clapper je napisao:
Juce sam pricao sa Aleksandrom studentikonjom prodekankinjom :)

Zalosno je sto je ona student prodekan a tako mirno to prihvata i ne oglasava se o tome. Zar ce neko zbog jednog ili dva ispita da upisuje petu godinu? Sto to nisu rekli na pocetku godine pa da tako svi znaju koja je situacija i sta im je ciniti a ne ovako pred kraj godine da sami menjaju?

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 06.10.2010. 12:59:13 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07.11.2007. 20:52:15
Veselo veselo, nema sta. Peta godino hir aj kam. :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 06.10.2010. 14:35:29 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23.10.2007. 17:17:05
Da li neko zna mozda da li u toj famoznoj petoj godini mogu da se ispiti, koji su slusani npr u letnjem semestru, polazu u zimskom semestru?? ili onima kojima su ostali 2,3 ispita iz letnjeg moraju da cekaju 9 meseci tj jun da bi ih polagali?

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 06.10.2010. 15:00:58 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28.09.2006. 00:07:40
Ne znamo ni mi koji smo sad odslusali cetvrtu :(

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 300 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Sledeća