Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 11.09.2006. 19:29:40 

Pridružio se: 18.05.2003. 12:48:48
Godina: Dipl.
Smer: UK
Po onom rasporedu razgovor sa dekanom je 14og u 10:15.
Moj slucaj je sledeci... 2003. upisao drugu godinu i onda je obnovio dva puta. Mislim da bi moglo da se ispostuje to da upisem trecu sa 13 datih ispita jer tako je predvidjeno planom i programom u godini u kojoj sam se upisao na faks...
Da vidim da li ima jos slicnih slucajeva koji su zainteresovani da izadjemo sa jasnim predlogom na tom sastanku i vidimo da li ce nam tako nesto dozvoliti (smatram da bi to bilo fer i posteno). Student prodekan mi je potvrdio da ce prisustvovati sastanku i da ce podrzati svaki ispravan zahtev studenta.
Video sam na prethodnoj temi da ima ljudi koji su u istoj situaciji kao i ja pa se javite i ovde da se dogovorimo sta i kako, ako naravno mislimo da se uopste pojavimo na tom sastanku...

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 11.09.2006. 20:07:01 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06.04.2003. 15:23:01
Godina: IV
Smer: IS
Ja sam isti sluchaj.
Trebamo da trazimo kompenzaciju, jer ako sam dobro shvatio samo nama nije odobrena...
Mislim zashto ljudi koji su upisali po novom imaju kompenzaciju, a mi stari ne ?

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 12.09.2006. 14:20:51 

Pridružio se: 22.02.2006. 19:07:32
I ja sam u istoj situaciji.Znaci upisala sam fakultet 2002 god. i dva puta sam obnovila drugu godinu. Sada imam 12 datih ispita i po mom programu mi treba jos ekonomija za uslov u trecu godinu,znaci ukupno 13 ispita.Mislim trinaest ako nam dozvole da upisemo trecu godinu onako kako je po nasem planu i programu.Valjda ce nam dati.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 13.09.2006. 11:00:22 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06.04.2003. 15:23:01
Godina: IV
Smer: IS
Vidim malo nas je :(, bar na forumu, ajde nemoj da ne dodjete sutra na razgovor, pa da budem sam :((

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 13.09.2006. 14:52:07 

Ja dolazim sigurno.Ali mislim da ima jos ljudi samo sto si svi u fazonu ma pustice nas na kraju sa trinaest.Vidimo se sutra tamo u svakom slucaju. ;) ;) ;)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 14.09.2006. 12:57:02 

Konacno lepe vesti i za nas.Dekan je rekao da uz molbu mozemo da upisemo trecu godinu sa trinaest datih ispita.Znaci generacija koja je upisala faks 2002. i ranije , a prvi put upisala drugu godinu 2003 Vis joj je ispit trece godine,uis i oop ispiti druge godine i pascal je ispit prve godine.Ajde sad svi na ucenje pa se vidimo u trecoj godini. :lol: :lol: :lol: :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 14.09.2006. 14:39:09 

I ja sam se veoma obradovao kada je dekan potvrdio da ce se uz molbu moci upisati u trecu godinu sa 13 ispita. Najvise zbog toga sto sada spremam matu II (tojest vise ne kako stvari stoje), a dvoumio sam se oko prelaska na novi...

Ja sam veoma blizu da predjem na novi nastavni plan i program. Mislim da nastavak po starom nece doneti nista dobro vec samo brdo problema oko kolokvijuma i ko zna koliko gluposti da ne pricam o tome koliko ce biti zeznuto bez nastave iz nekih predmeta (ovo oko nastave je sarena laza po meni)...
Ja hocu na UK i po novom cu imati 13 polozenih ispita, ali jedan u trecoj... Sto znaci da cu za cetvrtu morati da dam 10 (jedan iz prve, devet iz druge) i pet iz trece.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 14.09.2006. 14:44:23 

Pitanje!
Da li neko zna kako treba da nam izgleda ta molba? Da li kosta nesto da se ista podnese?
Danas je receno samo da se predaje u arhiv, a da je naznacena na prodekana za nastavu...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 14.09.2006. 20:26:27 

Podnosenje molbe ne kosta nista.Kupis obican beli papir i napises molbu pa je iskopiraj u jos dva primerka i odnesi u arhiv.Procice neko vreme pa ce ti reci da li su je odobrili,ali posto vec znas da jesu to je vise formalnosti radi.Inace molba se pise ovako:gornji levi ugao kome je upucena{u ovom slucaju prodekanu za nastavu},u gornjem desnom uglu stavi ime faksa, na sredini papira velikim slovima napisi MOLBA pa ispod sta trazis.Donji levi ugao svoje ime i prezime i br. indeksa i donji desni ugao datum pa ispod toga Beograd.

Inace ja cu najverovatnije po starom zato sto imam date obe mate i programiranje a hocu da upisem menadzment pa mi se ovi ispiti ne bi racunali.Ma samo da upisem trecu posle cu lakse i sto je vaznije pametnije i odgovornije nego do sada. ;)

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9 Posta ]