Započni novu temu Odgovori na temu  [ 26 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03.10.2007. 18:31:07 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12.11.2001. 10:11:24
Godina: Padobranac
Smer: IS
Imam problem... Stari crkava, a slichan ne mogu da nadjem :((
Treba mi neki USB/AAA/256MB+ player-chic, koji ce odradjivati posao ubijanja dosade u prevozu...

Moze i bez ekrana, bitno mi je samo da je [url]nov[/url] (zbog garancije), USB (pozeljno, da ne vuchem kablic), koristi AAA baterije, 256+MB i da je cena ispod 30e :)

Neshto poput ova dva:
Slika
Slika

Pretrazio sam par radnji gde je moguce naci razan hardware, ali SVUDA su u ponudi ovi noviji MP3/MP4 playeri... Pri naravno ceni od 50+e ... A meni je bash zbog cene kritichno (uzimam novi HDD)! :(
I gde god sam pitao, uvek serviraju istu laz: "Dobicemo malo kasnije/sutra/za par dana" :rolleyes:

Tako, ako neko zna gde josh ima ovakvih primeraka na lageru (da se lichno uverio, ne guglao, sve firme imaju netachne podatke [i ne predlazite mi da guglam opet :D]), ili da je video da neka radnjica ima ove modele u ponudi, plz. nek' javlja :)
Hvala.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 03.10.2007. 19:57:25 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26.09.2003. 09:43:08
Godina: Dipl.
Ubedjen sam da sam negde kod nas video Creative Zen Stone 1GB (ono mini cudo bez ekrana) za 38e, ali sad da me ubijes ne mogu da se setim gde.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 03.10.2007. 20:22:18 

Pridružio se: 25.05.2004. 14:57:07
Mozda nesto ovako, jako slicno onom MSI-ju

MP3 Flash Apacer AudioSteno AU231 green, 1GB intern., up to 2GB SD card slot, MP3/WMA player, blue 7seg. LCD, USB, gar. 1 god. cena 2,100 (26.5 e)
http://emea.apacer.com/en/products/Audio_Steno_AU231.htm

Otprilike pokriva sve tvoje zahteve sem sto se spaja preko mini-USB kablica.Inace je cena iz Imtela, nije da ih reklamiram ali dobra stvar kod njih je sto azuriraju cenovnik nekoliko puta dnevno, tako da ako pise da imaju nesto onda stvarno imaju.

Ako to ne odgovara ima i ovako nesto
http://www.list.co.yu/kategorija.php?id=23&width=1280&height=1024
Ima dosta ST Lab modela ispod 30 e.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 03.10.2007. 20:40:37 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01.09.2005. 15:57:40
lisica je napisao:
Ubedjen sam da sam negde kod nas video Creative Zen Stone 1GB (ono mini cudo bez ekrana) za 38e, ali sad da me ubijes ne mogu da se setim gde.

imas u:

http://www.pyramid.co.yu

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 03.10.2007. 20:53:45 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26.09.2003. 09:43:08
Da, ali kod njih je znatno skuplje.

Ovo Apacer cudo sto jojo spominje izgleda veoma zanimljivo.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 03.10.2007. 21:26:34 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23.02.2003. 23:09:57
Pogledaj kod Slavije (Nemanjina 32) List computers,evo ti i br 011/3619192. Ja sam pre par dana uzela za druga od 512mb.
Inace, retko gde imaju mp3 ispod giga, provereno. Sve zivo sam zvala.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 03.10.2007. 22:07:41 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21.05.2003. 14:01:17
Probaj i u MKRacunarima i u Apple (pa još nešto ide) kod meka na Slaviji...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 04.10.2007. 00:00:36 

Pridružio se: 29.04.2002. 10:50:50
nepovratno ocistih temu od nekonkretnih odgovora
drzite se teme, hvala na razumevanju

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 04.10.2007. 15:43:06 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12.11.2001. 10:11:24
Hvala svima na pomoci, evo shta sam na kraju uzeo:
Slika
Cena: 2.200din

Gadno sam se dvoumio izmedju ovog i Apacerovog AudioSteno AU231 (2.000din), i nadam se da nisam pogreshio... Razlika izmedju ovog i Apacera je u tome shto se Apacer se spaja preko kablica i proshirive je po pitanju memorije (SD kartica chini mi se)...

A razlog uzimanja ovog je prvenstveno shto je 1) manji, 2) moze da se nabode u USB (u prevodu, mrzi me da vuchem kabal sa sobom), a veci kapacitet mi ne treba (kad 1GB flash koshta oko 1.000din) :)
Inache, ovaj ima 1GB, koristi AAA bateriju, lepo izgleda ali je krajnje 'tvrd' za rukovanje :(
Dugmici su sitni i sve deluje kruto, maximalno stegnuto... Nadam se da ce izdrzati neko vreme... Barem imam 1 god. garancije na njega, pa do sledece godine ne moram da brinem :D

Btw. Piramida je izgleda jedina prodavnica kojima je ostalo ovakvih playera...
Pored ovog, imalo je josh par MSI playera, dva Apacera, i josh par Trekstor-a, ali sa manjim kapacitetima (i josh nizom cenom) :D

I, da, jedan veliki minus za likove shto su radili u List-u...
Ulazim i pitam ih za MP3 playere i pokazujem ovaj moj stari, a oni me bledo gledaju i vade neki levi, kineska kopija ko zna chega :lmao:
Jao, shto bar ne zaposlishe nekoga ko makar malo poznaje hardware :)
Ovako, samo trace onako dobru lokaciju prodavnice...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 23.12.2007. 06:21:18 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02.11.2002. 15:44:31
aj postujem ovde, da ne dizem novi topic.

planiram konacno kupovinu nekog mp3 playera. Budzet oko 3.000. din. Gledao sam razne ponude po sajtovima prodavnica. Za sad se dvoumim izmedju:

Apacer - Audio Steno AU240
(prednosti: cena 2.500. za 2GB, klasican USB; mane: ne volim te "joystick" modele, punjiva baterija)

Apacer - Audio Steno AU231
(prednosti: cena 1.800. za 1GB, mogucnost menjanja mem. kartice; mane: kablic, punjiva baterija)

PQI MP3 Player U801 SD - 2GB - 2.950. din
(prednost: izmenjive kartice, mane: (ne mogu da provalim jel mu je neophodan kabel za povezivanje na komp!? kontam da jeste), opet baterija)

Xwave S-08 - 1GB - 2.580. din
prednosti: klasican USB, mane: hmm cena!? ...btw, ne mogu nadjem oficijelni saht za Xwave tako da ne mogu vidim detaljnije specifikacije za ovaj mp3

Xwave S-03 - 1GB - 2.700. din
ne mogu ni za ovog da provalim da li je klasican usb, ili se povezuje preko kabla, a ni baterije.

imate li neku preporuku? :)

btw. gledao sam i na one ST lab mp3 ali ne mogu ni njihov sajt da pronadjem, tj pronasao sam, ali tamo ima svega dva modela i ni govora o onim modelima koji se pojavljuju kod List kompjutersa.

:)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 23.12.2007. 09:12:53 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14.02.2006. 00:56:09
Godina: Apsolvent
Ni slucajno STLab, to je vrhunac ocajnosti jednog mp3 playera! Sa ovim drugim nemam iskustva, mada ti toplo preporucujem da ako uzimas ove NEkvalitetnije modele nikako ne uzimas sa punjivom baterijom, mnogo su lose, kratko traju i kratkog su veka, a tesko tj nikako neces moci da zamenis bateriju!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 23.12.2007. 21:34:26 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16.12.2001. 17:03:40
E imam ja neki od 1Gb ako hoces da ti prodam, posto nabvljam novi.
Evo link link
Javi mi se da se dogovorimo za cenu (povoljno). Ako hoces mozes i da ga istestiras par dana.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 23.12.2007. 23:16:22 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17.11.2006. 16:27:53
Godina: II
kakav je ovaj Apacer - Audio Steno AU240? da li spada u "kvalitetne" ili "NEkvalitetne" marke...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 24.12.2007. 00:04:27 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27.05.2005. 11:14:49
sto se tice xwave-a, moj ortak je 4 puta nosio u servis u roku od mesec dana, 2 put mu dali novi i na kraju posle par nedelja mu i taj otisao.. prvo je uzeo ovaj s-08, a kasnije su mu dali neki drugi s-?
Moguce je da su likovi od kojih je kupovao davali polovne i popravljane playere ali ko zna..

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 24.12.2007. 02:10:31 
Korisnikov avatar

Djole, necu te "ekranolike"... vise bih neki "usboliki" da nabavim :)
thnks

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 05.01.2008. 01:42:14 
Korisnikov avatar

Ako si se odlucio za neki Apacer, javi utiske. Takodje jos neko ako ima iskustva sa ovom markom neka podeli sa nama! Hvala! :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 05.01.2008. 05:53:00 
Korisnikov avatar

huuuh, pa jos jedno 50 puta sam se predomisljao nakon tog apacera :D

znaci, nakon odbacivanja ST laba (zbog uzasnog oficijelnog kineskog sajta i uzasnih iskustava sa takvim nebrendiranim proizvodima) ostao mi je Xwave kao jedino usboliko resenje.. medjutim, ni za njih nisam mogao da nadjem adekvatne podatke, pa sam definitivno odustao i od njih. Onda sam jednostavno morao da prezalim "usbolikost" i da se odlucnim za Apacer Audio Steno AU231. Utehu sam nasao u onoj njegovoj "modularnosti" tj mogucnosti da menjam kartice i dopunjavam se sa memorijom po zelji. Cak i specifikacija od 19h muzike mi je ulivala poverenje u onu njegovu punjivu li-ion bateriju (rekoh sebi, nek bude i 10 sati od tih 19 ja cu biti zadovoljan :) ). ali mi nikako nije islo u glavu da nema prikaz ID3 podataka!?!?! (ovo mi je toliko bzvz da ne mogu da poverujem, tako da ni danas nisam siguran da li ima ili nema, ali na sajtu nigde ne pise da ima, tako da po defaultu kontam da nema)..

znaci bedak, ali nemam vise sta drugo da biram :(
..nista.. ok... kupujem njega, samo da bacim pogled na itsvet, da vidim sta nude.

I ne dade mi djavo mira, nego lepo krenem da izlistavam playere po proizvodjacima... prvo na sta sam naisao zanimljivo bio je SANDISK... veoma interesantni pleyeri...
prvo mi je paznju privukao

SANDISK - Sansa Shaker™ MP3 Player

Primamljivo izgleda, mala cena, ok kapacitet... ali avaaj! nema cak ni displej :D ..dmt... onda mi pogled padne na njihovu Sansa m200 seriju tj na

SANDISK - Sansa® m250 Digital Audio Player
(ne moze se linkuje, ali lako se oba pronalaze na njihovom sajtu www.sandisk.com)

..cini mi se da je odlican. rekoh sebi def. uzimam ovog :) ...i onda bacim pogled na TakeMS firmu, zbog onog njihovog DOSEO playera, ali se (skroz neplanirano) zadrzim na

TakeMS MP3 Composeru

Na prvi pogled mi je delovao nekako mali i ofucan. plus sto cena od 19evra nije ulivala neko poverenje... ali onda sam malo bolje pogledao specifikacije:
- podrzava id3
- AAA baterija
- modularan, tj cita sve MMC i SD kartice do 4GB
- cena 1.200 dinara.
- SD kartica od 2GB iste firme kosta 1.300 dinara.
- dobija se usb kablic i sluske i ne trazi nikakve drajvere za XP/2k...
- ima "saltanje" po folderima

definitivno je to bilo to! malo sam sacekao da svane, pozovem Win Win Computers nemaju ga u 3 radnje, nadjem ga tek u cetvrtoj na Banovom brdu. otisao sam i uzeo mp3 player sa sve karticom od 2GB za 2.500 dinara!

evo imam ga vec dve nedelje i za sad me dobro sluzi. uz njega sam dobio jednu AAA bateriju i jos uvek se nije istrosila.. arcim ga onako.. umereno, ali svuda je isao samnom u dzepu vijetnamke, na ovom proslonedeljnom debelom minusu. Nemam problema sa prebacivanjem fajlova na karticu, ultra je brza. Nikakvog instaliranja nije bilo, u momentu mi ga je ucitao u komp. Slusalice su neke kineske (cak je na kesici od sluski bila neka kineska oznaka :D) i utra su krsh i zvuk je poprilicno slab, cak i na max pojacanom playeru. to mu je za sad jedina mana, al ne smem da tvdrim da li je do slusalica ili do njega. i jos + sto sam definitivno morao da se odreknem USB interfejsa i da se pomirim sa nosenjem kablica svuda sa sobom (za sad mi ne zadaje glavobolju, zima je, a dzepovi na jashi su pozamasni :D ...ne znam kako ce biti na leto :) ).

to je to za sad, ako bude sta zanimljivo vezano za ovaj player (neke nezeljene kopmlikacije, ili nesto jos sto me odusevi), ja cu opet pisati :)
e da, jos neke sitnicice koje su me obradovale: garancija od 60meseci i na karticu i na player, CD sa kompletnim uputstvom koje uz njega dobijete, mogucnost A-B lupinga odredjenog dela pesme, mogucnost da se neka pesma obrise direktno iz playera i to sto nakon ponovnog startovanja nastavlja od poslednje odslusane pesme.

sad jednog dana jos da uleti i neka 4GB kartica, pa bog da me vidi! :D

eto, nadam se da ce nekom pomoci koment :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 06.01.2008. 21:05:18 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23.02.2003. 23:09:57
Nisam citala citav post, ali sam pre jedno godinu dana ganjala Sandisk da kupim, i apsolutno ga nigde nisam uspela naci! Ne znam koga sve vise nisam zvala... Uglavnom, jedan od kvalitetnijih brendova.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 09.01.2008. 21:30:54 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29.03.2006. 11:54:52
Godina: II
i tako pazario sam danas i ja mp3 plejer SONY NWD-B103F ...e sada on ima ugradjenu litijum jonsku bateriju
jel treba ona da se prvi put puni nesto duze(8-10h) kao na mobilnim telefonima ili to nema veze?

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 09.01.2008. 22:27:12 
Korisnikov avatar

Nema veze, kao sto nema veze ni u mobilnim telefonima!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 15.01.2008. 14:33:33 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01.08.2007. 10:15:00
Није баш уско везано за ову тему али рек'о да не отварам нову.

Наиме, имам сонијев МП3 плејер NWE307 и на њему постоји фолдер OMGAUDIO у ком се налазе фајлови потребни да би плејер пуштао музику. Е, пошто сам ја мамлаз који позајмљује свакоме свој флеш, тај фолдер ми је обрисан и сад флеш не репродукује музику.
Ја сам садржај тог фолдера тражио по нету али нисам успео да га нађем, сад ако неко има овакав или један од следећих Сонијевих плејера: NW- E305/ Е307 или NW- E305/ Е307, био бих му/јој веома захвалан ако би могао/ла да ми пошаље све .dat фајлове из тог фолдера на ПП.

http://www.last.fm/user/Vujaklija/

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 18.01.2008. 10:31:26 
Korisnikov avatar

:lol: a da nije taj njihov OMG kojim slucajem skraceno od OhMyGodiwant2listenAUDIO :D
koji su q stavljali sistemske fajlove u folder koji moze svako da obrise?

evo ovo sam ja pronasao:
http://david.dw-perspective.org.uk/Sony ... X-etc.html
za OMGAUDIO baci pogled na 4. korak. ima kompletno uputstvo za dl. ne znam samo hoce li odgovarati tvojem modelu.. probaj

ovo je direktan link koji sam koristio za dl:
http://puzzle.dl.sourceforge.net/source ... GAUDIO.zip

ako budes imao problema sa preuzimanjem, javi da ti posaljem folder na mail.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 19.01.2008. 00:38:59 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01.08.2007. 10:15:00
Хвала Трчко за линк, ал' снашао сам се већ и то баш сам прибавио фолдер са тог модела који си ти оставио и ради. :)
Тако да ако неко буде у сличном проблему нек се јави, сад имам једно 5 копија на 5 различитих места! :D

http://www.last.fm/user/Vujaklija/

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 02.02.2008. 00:04:07 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11.04.2005. 17:34:57
Pih, taman sam izbalavio po ovom Trckovom TakeMS MP3 Composeru, kad ono... Ne. Suvise mi lici na jojo. Znam da sam povrsan i konzerva za usb flash-muzikalne uredjaje, ali jbg. :udri: :(

E sad...

Imam cetiri opcije, od kojih jedna otpada u startu (najverovatnije).

[url=http://www.itsvet.com/proizvod/apacer-audio-steno-au240-4gb/comp_tehn_mp3/62/595]APACER
Audio Steno AU240 4GB[/url]

[url=http://www.itsvet.com/proizvod/ms-industrial-mp317-1gb/comp_tehn_mp3/163/476]MS INDUSTRIAL
MP317 1GB[/url] (otpadak)

[url=http://www.itsvet.com/proizvod/msi-p200-1gb/comp_tehn_mp3/24/268]MSI
P200 1GB[/url]

[url=http://www.itsvet.com/proizvod/sandisk-sansa-express-2gb/comp_tehn_mp3/67/657]SANDISK
Sansa Express 2GB[/url]

Ako neko mozda ima iskustva sa ovim proizvodima, bilo bi lepo da se pojavi. Sandisk mi deluje dobro, cak sam citao pristojan review na nekom fancy rivjuaskom sajtu ali nisam siguran koliko su prakticne ove dopunjive baterije. MSI je skroz fin i ugladjen, a poznata mu je roditeljska firma (pravili mi graficku, cuvali zajedno elektricne ovce) ali nema USB 2.0, sto je veliki no-no. Svidja mi se sto mu se tura baterija, pa ako otidnem u tudjinu ne moram da jurim racunar da se napuni. Apacer izgleda odlicno, deluje odlicno, nema radio (mada, to je mozda i prednost), ima litijum-jonsku bateriju i 4GB memorije. Ej! 4! Za 53 e? U cemu je fora? Na sajtu obecavaju max 6 casova reprodukcije. Sta posten asocijalni tip koji ceo dan provede po prevozu moze da radi sa 6 sati reprodukcije? Dobro, za gradske uslove je dovoljno, valjda. Ali, ako je maksimum.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 07.03.2008. 20:11:48 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10.11.2007. 02:47:20
Godina: III
Ima li ko resenje za problem jer imam mp3 koji kada se USB kablom prikljuci na komp puni se ali nece da ga otvori kao USB memorija ali nece da ga otvori nikako.....ako neko zna neka mi kaze model je Xwave 1 Gb

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 26 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća