Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 16.06.2002. 17:33:25 

Pridružio se: 03.01.2002. 02:15:30
Godina: Dipl.
Smer: IS
Cini mi se da je to privatna visa skola... verovatno se diploma nigde ne priznaje...
Na internet prezentaciji mozete pogledati raspored ispita po smerovima kao i program svakog predmeta u osnovnim crtama... svidja mi se podela na smerove a i voleo bih da vidim neke od predmeta i na FON-u... medjutim sve u svemu nisam zadovoljan izborom i kombinacijom predmeta, sve to mi deluje nekako povrsno i neozbiljno... nisam uspeo da pronadjem spisak profesora na sajtu iako se navodi da predaju profesori sa FON-a i ETF-a... studije traju dve godine i cena jedne godine je oko 4000 dem mada postoje i neki popusti koje nisam racunao...

http://www.bccs.edu.yu

I cant get no relief

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 16.06.2002. 19:09:15 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13.11.2001. 08:45:08
Ovo peno

Oni hipotetički kostrukti o kojima se može govoriti kao o konzistentnim i relativno trajnim dinamičkim sistemima koji objašnjavaju veći deo procesa motivacije, obuhvatajući i ciljeve i motive kroz njihove međusobne relacije, čime se mogu uslovno..

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 17.06.2002. 00:31:58 

Pridružio se: 03.12.2001. 00:26:46
:D Mislis zaista da je nekome stalo da unapredi , da kazem obuku kadrova za informacione sisteme na FON-u. Ucice se COBOL jos dugo godina.

Licno sam na fakultetu zbog parceta papira a sto se znanja tice to sticem sam.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 17.06.2002. 03:27:26 

drackula18 je napisao:
:D Mislis zaista da je nekome stalo da unapredi , da kazem obuku kadrova za informacione sisteme na FON-u. Ucice se COBOL jos dugo godina.

Licno sam na fakultetu zbog parceta papira a sto se znanja tice to sticem sam.

Mislim da malo potcenjujes znanje koje se stice na fakultetu... naravno pod uslovom da se vazni predmeti ozbiljno nauce a ne da se ispiti polazu na prepisivanje i srecu...
Tacno je da se na fakultetima suvise vremena i energije rasipa na neke nepotrebne predmete, na FON-u su to ekonomije i organizacije, na PMF-u razne matematike... a na ETF-u je problem veoma specifican jer oni prakticno uce i hardver i softver na smeru za informatiku, nije mi jasno zasto ne odvoje te predmete na dva zasebna smera... ali to je vec druga tema...
Uglavnom, mozda program bas i ne prati sve promene u informacionim tehnologijama ali ipak se dobija solidna osnova, nazalost pre svega teorijska tako da je potrebno jos puno samostalnog rada i pogotovu nekog prakticnog rada da bi se ovladalo nekom oblascu, medjutim i dalje je to mnogo bolje i vise nego sto se moze nauciti na nekim visim skolama i nekakvim kursevima gde se ucenje uglavnom ogranicava na neke prakticne i povrsne stvari bez dubljeg zalazenja u problematiku... naravno bilo bi dobro da se i na fakultetima radi malo vise takvih stvari ali da se ipak ne izgubi osnovna nit jer fakultet ipak treba da nas pripremi da budemo naucnici pre svega a ne hard-core programeri...

I cant get no relief

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 17.06.2002. 08:07:39 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12.03.2002. 17:30:03
Godina: Apsolvent
Smer: ME
Black je napisao:
Tacno je da se na fakultetima suvise vremena i energije rasipa na neke nepotrebne predmete, na FON-u su to ekonomije i organizacije, na PMF-u razne matematike... a na ETF-u je problem veoma specifican jer oni prakticno uce i hardver i softver na smeru za informatiku, nije mi jasno zasto ne odvoje te predmete na dva zasebna smera... ali to je vec druga tema...

uopshte se ne slazhem

znash, nije ceo fon samo IS

meni su recimo totalno bespotrebni razni pascali, matematike, coboli, oopi itd.

(koji, po mom skromnom mishljenju ni ljudima na IS ne znache puno)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 17.06.2002. 09:58:32 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06.05.2002. 15:33:21
zlatko je napisao:
Ovo peno

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 17.06.2002. 11:38:31 

bLooez je napisao:
uopshte se ne slazhem

znash, nije ceo fon samo IS

meni su recimo totalno bespotrebni razni pascali, matematike, coboli, oopi itd.

(koji, po mom skromnom mishljenju ni ljudima na IS ne znache puno)

Pa da ali ja sam pricao iz svoje perspektive, poredio sam fakultete na kojima se uci informatika...
inace kada si vec spomenuo menadzment... ovo dosta odstupa od teme ali... jel zna neko nekoga da je zavrsio menadzment na fon-u a da se negde zaposlio i da ima dobru platu ?

I cant get no relief

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 17.06.2002. 11:52:37 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06.05.2002. 15:33:21
Ja znam jednu devojku da je zavrsila menadzment sa veoma dobrim prosekom i skoro u roku. Jedva je nasla neki bedno placen i mucenicki posao (radila je i svake subote) i posle par meseci se vratila na FON da radi magistraturu.
Svugde traze iskustvo, a ona ga, naravno nije imala posto je tek diplomirala... :(

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 17.06.2002. 15:36:38 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12.03.2002. 17:30:03
Godina: Apsolvent
Smer: ME
Black je napisao:
Pa da ali ja sam pricao iz svoje perspektive, poredio sam fakultete na kojima se uci informatika...
inace kada si vec spomenuo menadzment... ovo dosta odstupa od teme ali... jel zna neko nekoga da je zavrsio menadzment na fon-u a da se negde zaposlio i da ima dobru platu ?

pa ne znam da li si obratio pazhnju na ono O u FON :)

zove se FON a ne FIT :)

anyway, ja znam ljude koji su zavrshili menadzment i zaposlili se dobro (moj brat :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 20.06.2002. 09:12:25 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25.10.2001. 12:12:48
Sto se tice ovog koledza ... sve mi je jasno kad sam video da je ceo koledz na 200m2. Nigde ni traga ni glasa o predavacima a nastavni plan i program da ne spominjem - tuga.

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10 Posta ]