Započni novu temu Odgovori na temu  [ 6 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 30.04.2009. 14:58:53 

Pridružio se: 30.04.2009. 14:08:59
Godina: Padobranac
Drage buduce kolege i koleginice, :)
da li neko moze da mi prosledi bilo koju informaciju vezanu za:

upis studenata sa Megatrenda na specijalisticke strukovne studije na FON-u?

Zanima me sve od kompatibilnosti nasih programa i bodovanja na fakultetima, preko "prijemnog ispita" i prolaznosti, do smerova koji su najbolji( mene zanimaju menadzment, menadzment ljudskih resursa, upravljanje projektima), kao i rok za upis ove godine, ili vase iskustvo na postdiplomskim na FON-u.
Ako neko moze da mi odgovori na ova pitanja ili mi da bilo kakvu informaciju bila bih veoma zahvalna.Izvinjavam se na obimnosti pitanja ali ni na jednoj temi nisam pronasla ove odgovore ili bar nekog ko je sa Megatrenda.

Hvala unapred

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 05.05.2009. 17:18:41 

Pridružio se: 05.05.2009. 17:06:30
Godina: Dipl.
Smer: ME
Ovako...Ja sam upisala 2007/2008 spec.str.stud., studijski program menadzment.Nije bilo prijemnog zato sto nije bilo prijavljenih preko broja koji se primao, za razliku od mastera.Imala sam 5 ispita i praksu.Sa ispitima sam zavrsila za 6 meseci tj. u junu prosle godine, a evo sada :udri: zavrsavam rad...nesto mi je mrzelo....godinu dana...da ga pisem.Kada sam upisala mislila sam TO JE FON, kako cu ja, a sad vam garantujem da je po tezini isti kao i FPS.Nista novo nisam naucila, sve sam vec znala, ali sam i uzela predmete koje sam imala na FPS-u,ne bas sve.Knjige su im sa osnovnih studija....prva, druga god. tako da vam to dosta govori o tezini.Neki prof. odrade predavanja i ispite ok., dok drugi drljaju....Predavanja su uvece tj. oko 18h i traju par dana.Najduze su trajala oko 7,8 dana.Ne znam sta jos...POGLEDAJTE RAZLIKU IZMEDJU MASTERA I MASTER PROFFESIONALA tj.specij.str.studija.Posle spec. str. ne mozete na dr.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 05.05.2009. 17:29:38 

Pomnozis prosek sa 4 i imas tabelu sa srodnostima fakulteta.Ja sam sa FPS-a i medjun.poslovanja imala 21( ne drzi me za rec, ali mislim da je toliko bilo), dok su pravni i jos neki veoma "srodni" fonu imali dosta vise.A prijemni na masteru je bio iz neke knjige,leksikon menadz., ili tako nesto, ima samo definicije...i prijemni je daju neki pojam ili defin. i par ponudjenih odgovora i zaokruzi se....dosta jednostavno....i informatika ali nisam sigurnauradili bi 1/3 sigurno bez ikakve pripreme, a mozda i vise :D srecno...http://master.fon.rs/docs/upis08/Srodno ... 202008.pdf ovo ti je srodnost fakulteta.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 05.05.2009. 19:27:00 

Pridružio se: 30.04.2009. 14:08:59
Godina: Padobranac
Dobro je da si se javila, vec sam mislila da definitivno nema nikoga na masteru :)

Pogledala sam razliku iizmedju mastera i professional mastera i znam da professional ne moze na doktorske( mada ni nije jasno zasto :udri: ) ali ono sto ne razumem je koja je razlika u nivou obrazovanja mastera i professional mastera( koji nivo ima jedan a koji drugi-VII, VII/I, VII/II) ili koji sve nivoi vec postoje :zbun:
Takodje me zanima da li mogu da se prijavim i za master i za professional master u istom roku pa gde"prodjem", i da li se koristi ista knjiga za taj prijemni svake godine?
Izvini ako te davim sa ovolikim pitanjima ali nigde ne mogu da pronadjem ovu razliku u nivoima obrazovanja.

U svakom slucaju HVALA na odgovorima, mnogo si mi pomogla i veliki pozz :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 05.05.2009. 19:32:36 

Odgovorila sam ti na drugom forumu...na specijal.str.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 05.05.2009. 19:32:43 

Odgovorila sam ti na drugom forumu...na specijal.str.

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 6 Posta ]