Započni novu temu Odgovori na temu  [ 88 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 19.12.2009. 12:33:36 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12.10.2009. 21:17:44
Godina: Padobranac
ti ne shvatas sta sam ja hteo da kazem. Pre prijemnog svi smo bili dovedeni u istu poziciju(sto je sramno), ja sam slabo ucio za prijemni, lose ga uradio, i opet upao. Naravno, nisam rekao da su svi takvi ali 90% jeste. Ti decko i ne mozes da zamislis koliko je drzavni fax tezi. A ja se potpuno slazem da je drzavni fax retardiran, i pun nepotrebnih teoretskih gluposti. Privatni fax je moderniji, ima bolji program, tako da onaj ko hoce da nauci moze da stekne dobra znanja. Ali postoji jedan mali problem: Moze da zavrsi i onaj ko nece da uci. A takvih je preko 90%. Mozda si ti u ovih drugih 10%, ja ne znam...

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 20.12.2009. 04:23:10 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16.12.2004. 00:05:16
Godina: Dipl.
Smer: ME
duck je napisao:
...KAO I OVAJ VASQUEZ ILI KAKO VEC...

Dajte momci ogradite se malo i ne lupetajte vise kad moram da kazem...kao jos dosta njih...zasto pricate o ljudima sa privatnih fakulteta? DA SE NE PLASITE? Videcemo na kraju ko je koliko postigao...zivi bili...ako verujes u sebe i imas vece znanje onda nema zime za tebe...

Pa kako cete sutra SAMO POSLE KNJIGE da resite jedan CASE STUDY ili slicno u kompaniji? Mislis da ces RECIMO posle toliko ISKLJUCIVO STREBANJA imati vise smisla za menadzera od mene? Ne bih rekao...NIJE SVE U DEFINICIJAMA...

Naravno da je bitno obrazovati se i pored tog fakulteta i proputovati i proziveti...itd...TO JE JASNO KAO DAN...

1st, ako si vec zavrshio(la) fakultet, pa makar i privatni, za polupismene, drzavni, bilo kakav, logichno bi bilo da pravish razliku izmedju slova 'S' i 'Z', al' ajde...

2nd, odakle ti ono "momci" - vas(z)quez je, recimo, Jenette Goldstein (zensko) u Alienu, Dzejmsa Kamerona??? ;) Iako si u pravu ovaj put... :P

3rd, naravno da se NE plashim konkurencije sa privatnih fakulteta, ni najmanje, u krajnjem sluchaju ja sam master studije uveliko zavrshio, i to sa prosekom 10.00 (kad vec moras da znash), i pritom sam utroshio chitava 3 dana na spremanje prijemnog ispita i opet bio medju 10 najboljih na mom odseku i dobio stipendiju fakulteta, a tad budzeta nije ni bilo...

4th, ni poslodavci u zemlji Srbiiji nisu bash toliko blesavi pa da bi se mi sa FON-a plashili ne znam koga, o tome sam vec pisao!!! Ali, ono sto je bitno, NISU de facto ljudi sa FON-a zapocheli ovo prepucavanje, vec verbalno fluentni novi chlanovi FF-a i slichni njima, tako da morash da shvatis potrebu da se odgovori na izvesne postove a vezani su za dragi nam fax (iako svi mi diplomirani inzenjeri, masteri FON-a, ili sta vec, znamo da je isti shugav samo-tako)...

5th, ovo za "iskljucivo strebanje", "definicije", "case study" & ostalo necu komentarisati, sramota me je, zaista...

6th, chitava problematika je, pored ostalog, nastala zbog toga sto izvesni ljudi sa privatnih fakulteta NISU U STANJU da, izmedju ostalog, popune on-line prijavu, vec to rade po 5-6 puta, zapitkuju na FF-u stvari koje bi i polupismena osoba mogla da nadje na sajtu fakulteta, itd... Opet, NE tvrdim da su svi takvi, naprotiv... Stoga neki od nas iako su uveliko diplomirali na FON-u i zavrshili master studije na istom jos posecuju FF, kako bi svojim skustvim POMOGLI buducim koleginicama i kolegama, odakle god oni dolazili, a ne da bi se prepucavali sa bilo kime i nipodashtavali ih!!!

Stoga, patkice, ne znam koji odsek upisujesh, ali se uvek slobodno javi na PM, i uvek cu ti, kao i bilo kome drugom, izaci u susret i pomoci koliko god mogu...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 20.12.2009. 13:45:06 

Pridružio se: 09.12.2009. 17:48:28
vazquez je napisao:
duck je napisao:
...KAO I OVAJ VASQUEZ ILI KAKO VEC...

Dajte momci ogradite se malo i ne lupetajte vise kad moram da kazem...kao jos dosta njih...zasto pricate o ljudima sa privatnih fakulteta? DA SE NE PLASITE? Videcemo na kraju ko je koliko postigao...zivi bili...ako verujes u sebe i imas vece znanje onda nema zime za tebe...

Pa kako cete sutra SAMO POSLE KNJIGE da resite jedan CASE STUDY ili slicno u kompaniji? Mislis da ces RECIMO posle toliko ISKLJUCIVO STREBANJA imati vise smisla za menadzera od mene? Ne bih rekao...NIJE SVE U DEFINICIJAMA...

Naravno da je bitno obrazovati se i pored tog fakulteta i proputovati i proziveti...itd...TO JE JASNO KAO DAN...

1st, ako si vec zavrshio(la) fakultet, pa makar i privatni, za polupismene, drzavni, bilo kakav, logichno bi bilo da pravish razliku izmedju slova 'S' i 'Z', al' ajde...

2nd, odakle ti ono "momci" - vas(z)quez je, recimo, Jenette Goldstein (zensko) u Alienu, Dzejmsa Kamerona??? ;) Iako si u pravu ovaj put... :P

3rd, naravno da se NE plashim konkurencije sa privatnih fakulteta, ni najmanje, u krajnjem sluchaju ja sam master studije uveliko zavrshio, i to sa prosekom 10.00 (kad vec moras da znash), i pritom sam utroshio chitava 3 dana na spremanje prijemnog ispita i opet bio medju 10 najboljih na mom odseku i dobio stipendiju fakulteta, a tad budzeta nije ni bilo...

4th, ni poslodavci u zemlji Srbiiji nisu bash toliko blesavi pa da bi se mi sa FON-a plashili ne znam koga, o tome sam vec pisao!!! Ali, ono sto je bitno, NISU de facto ljudi sa FON-a zapocheli ovo prepucavanje, vec verbalno fluentni novi chlanovi FF-a i slichni njima, tako da morash da shvatis potrebu da se odgovori na izvesne postove a vezani su za dragi nam fax (iako svi mi diplomirani inzenjeri, masteri FON-a, ili sta vec, znamo da je isti shugav samo-tako)...

5th, ovo za "iskljucivo strebanje", "definicije", "case study" & ostalo necu komentarisati, sramota me je, zaista...

6th, chitava problematika je, pored ostalog, nastala zbog toga sto izvesni ljudi sa privatnih fakulteta NISU U STANJU da, izmedju ostalog, popune on-line prijavu, vec to rade po 5-6 puta, zapitkuju na FF-u stvari koje bi i polupismena osoba mogla da nadje na sajtu fakulteta, itd... Opet, NE tvrdim da su svi takvi, naprotiv... Stoga neki od nas iako su uveliko diplomirali na FON-u i zavrshili master studije na istom jos posecuju FF, kako bi svojim skustvim POMOGLI buducim koleginicama i kolegama, odakle god oni dolazili, a ne da bi se prepucavali sa bilo kime i nipodashtavali ih!!!

Stoga, patkice, ne znam koji odsek upisujesh, ali se uvek slobodno javi na PM, i uvek cu ti, kao i bilo kome drugom, izaci u susret i pomoci koliko god mogu...

AHAHAHA...za sta si se ti uhvatio...za gresku pri tamo nekom nadimku koji nisam ni gledao (rekao sam: KAO I OVAJ VASQUEZ "ILI TAKO NESTO")...dok koristis tamo neki zenski lik iz filma :)

Nego...zasto mislis da SAMO STUDENTI PRIVATNIH nisu znali da popune prijavu? Odakle ti ta info majke ti??? NE GENERALIZUJ...iako ima bisera na ovom svetu...
Zatim, JAKO DOBRO ZNAS da proslih godina kada si polagao NE MOZE da se uporedi konkurencija kao i tezina testa, sa ovom godinom..."toliko o tvojoj nadmoci"...

Smatram da, isto tako studenti drzavnih fakulteta mogu da budu velika SRAMOTA kada se zakljuci koliko su neki nesposobni i nesnalazljivi posle diplome...ali nas naravno ima raznih...SVE JE DO SAMOG COVEKA...zapamti to...
Eto nekoliko REALNIH ZAKLJUCAKA...uz to da ovo za sramotu moze itekako da se odnosi na privatne...
I za kraj posle tvoga mastera i ocena...otkrij nam...RADIS LI I GDE? pozz i izvinite na dugom post-u

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 21.12.2009. 04:32:41 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16.12.2004. 00:05:16
Ajme meni, nisi gledao drugi nastavak Aliena u reziji J.C. & ne znas ko je Pvt. J. Vasquez, a ochekujes da te iko iole ozbiljno shvati na FF-u??? :udri: :udri: :udri: Ma, daj... :lol: :lol: :lol:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 22.12.2009. 14:39:04 

Pridružio se: 09.08.2009. 12:16:28
Neko prosto mora ovim putem skolovanja.

Poslednji put menjao shale dana 22.01.2010. 09:13:31, izmenjena 2 puta

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 22.12.2009. 17:01:37 

Pridružio se: 19.12.2009. 14:53:42
Godina: IV
Ako imas diplomu megatrenda koji traje cetri godine imas 240 bodova. Upisujes akademski master koji traje godinu dana na fonu. Ja sam isto zavrsila beogradsku poslovnu pa cu sad ovde na strukovni master. I reci mi koliko su ti priznali kad si prelazio sa vise na megatrend?
Sto se tice toga gde jos ima master ne znam, cula sam da ima na ekonomiji ima i na singidunumu ali ne znam kakvi su uslovi.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 22.12.2009. 17:17:46 

Hvala.

Poslednji put menjao shale dana 22.01.2010. 09:17:52, izmenjena samo jedanput

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 22.12.2009. 18:06:31 

Pridružio se: 19.12.2009. 14:53:42
Godina: IV
Strukovni master upisuje koje zavrsio visu skolu. A akademski koje zavrsio faks 4 godine. Ja sad posle beogradske poslovne imam pravo da upisem strukovni, a akademski ne. Imaces 240 ali eto proveri..

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 05.01.2010. 18:15:21 

Koji smer preporucujete?

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 21.01.2010. 01:13:41 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20.01.2010. 03:15:22
kako se vi fonovci plasite nas sa privatnih fakulteta,ne brinite necemo vam nista..opustite se ljudi :) ..kad god hocu da se razveselim dodjem na ovu temu i umrem od smeha...niste vi etf,pmf,medicinski fax..spustite se malo na zemlju,vas fax inace zovu drzavni megatrend gospodo..:)..plus danas mozes da se zaposlis uglavnom samo ako imas vezu,cast izuzecima..a ja istu imam tako da cu vam za godinu,dve biti sef..vidimo se tada,poz..:)...i molim vas ako jedino sto mozete da odgovorite na ovo ovde napisano jeste da mi je neki zarez na pogresnom mestu ili imam previse tacki onda nemojte ni da ga komentarisete,samo se blamirate..poz kolege

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 21.01.2010. 09:03:52 

Kakav promasen tekst. Steta.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 21.01.2010. 13:31:44 
Korisnikov avatar

Bravo bravo kolega,cestitamo..

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 21.01.2010. 13:52:26 

Pridružio se: 03.01.2002. 02:15:30
Smer: IS
Sto li sam otvarao ovu temu.. :zbun:

I cant get no relief

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 21.01.2010. 14:19:13 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28.12.2009. 12:34:30
Black je napisao:
Sto li sam otvarao ovu temu.. :zbun:

I ja se pitam :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 21.01.2010. 22:42:18 

Pa da svi dobri ljudi pomognu kolegama kojima treba ista u vidu korisnih informacija.

Poslednji put menjao shale dana 21.03.2010. 18:24:30, izmenjena samo jedanput

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 22.01.2010. 00:33:40 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03.04.2006. 17:50:02
Cecaa je napisao:
kako se vi fonovci plasite nas sa privatnih fakulteta,ne brinite necemo vam nista..opustite se ljudi :) ..kad god hocu da se razveselim dodjem na ovu temu i umrem od smeha...niste vi etf,pmf,medicinski fax..spustite se malo na zemlju,vas fax inace zovu drzavni megatrend gospodo..:)..plus danas mozes da se zaposlis uglavnom samo ako imas vezu,cast izuzecima..a ja istu imam tako da cu vam za godinu,dve biti sef..vidimo se tada,poz..:)...i molim vas ako jedino sto mozete da odgovorite na ovo ovde napisano jeste da mi je neki zarez na pogresnom mestu ili imam previse tacki onda nemojte ni da ga komentarisete,samo se blamirate..poz kolege

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: kako si me nasmejao brate mnogo imponujes sebi zar stvarno mislis da se neko vas plasi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bices sef preko veze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: o boze sta sve majka radja :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 22.01.2010. 01:51:02 
Korisnikov avatar

e sad sam se potresla,plakacu za minut,dva..
kako je vas lako iznervirati.. :P ..ljudi bre,opustite se,zivite svoj zivot a ne tudje,tako je lakse..ako si ti zunzaro pametan i uporan mali student uspeces ti u zivotu bilo ljudi sa privatnog na masteru fona ili ne..a shale nam je prava mala vrednica,ljubila ga majka..poz kolege.. :yo:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 22.01.2010. 02:11:16 

Pridružio se: 09.12.2009. 17:48:28
Ma tako je...svaka cast...ucutkaj te strebere koji su listali knjige 3 puta i 3 meseca pa nisu prosli...jos su pobegli sa men i organizacije...nek se bave svojim zivotom...pozz za cecu... :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 22.01.2010. 03:15:58 
Korisnikov avatar

pa evidentno se plasite cim toliko imate potrebu da nas pljujete..da ti zaista mislis da ti mi nismo pretnja ne bi se ovoliko potresao (nije ti tolika nervoza dobra za ten muvo..).. posto u cv moras da stavis i koji si fax zavrsio a ne samo master ja ne vidim problem za vasu logiku..ljudi kad nekog ne vide kao pretnju za sebe nikad se ovoliko ne nerviraju oko te osobe,prosto je iskuliraju,nije im bitna,ne trose reci i energiju na istu..mada sto se mene tice samo nastavite tako,meni je ovo zanimljivo posto ja vec znam gde cu da radim al imam tek 23 godine pa me jos mrzi da pocnem pa reko da upisem master na fonu.. :D
boze,kako sam mudra.. :fokus:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 22.01.2010. 07:32:20 

Jel ima neko nesto u vezi teme da kaze?

Poslednji put menjao shale dana 22.01.2010. 12:51:40, izmenjena samo jedanput

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 22.01.2010. 10:36:08 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28.12.2009. 12:34:30
Ova tema treba da se zatvori!!!!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 22.01.2010. 15:44:35 
Korisnikov avatar

exult je sam na drugoj strani rekao zasto je ova tema otvorena a to je da se komentarise upis privatnih na fon i los tretman prema fonovcima tako da ne znam sta vi tacno zelite pametno da saznate ovde..ima drugih tema za to..ova je ocigledno otvorena za svadju i prepirku..ali vremenom ce i to da smori posto se svi realno ponavljamo u izjavama ovde..to tada ceracemo se jos cinimi se :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 22.01.2010. 16:51:05 

Nije ti dobro, ali ti to ne osecas, pogresila si forum. saberi se i vrati na pravi kurs...

Poslednji put menjao shale dana 30.06.2010. 11:32:52, izmenjena 2 puta

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 22.01.2010. 21:11:53 

Pridružio se: 03.01.2002. 02:15:30
Cecaa je napisao:
pa evidentno se plasite cim toliko imate potrebu da nas pljujete..da ti zaista mislis da ti mi nismo pretnja ne bi se ovoliko potresao (nije ti tolika nervoza dobra za ten muvo..).. posto u cv moras da stavis i koji si fax zavrsio a ne samo master ja ne vidim problem za vasu logiku..ljudi kad nekog ne vide kao pretnju za sebe nikad se ovoliko ne nerviraju oko te osobe,prosto je iskuliraju,nije im bitna,ne trose reci i energiju na istu..mada sto se mene tice samo nastavite tako,meni je ovo zanimljivo posto ja vec znam gde cu da radim al imam tek 23 godine pa me jos mrzi da pocnem pa reko da upisem master na fonu.. :D
boze,kako sam mudra.. :fokus:

Hm.. u IT sektoru moje firme radi vise od 30 programera, a medju njima, gle cuda, nema nikoga ko je zavrsio neki privatni faks.. Uglavnom su to ljudi sa FON-a, i par ljudi sa ETF-a i PMF-a.. Ne kazem da nema ljudi sa privatnih fakulteta koji "znaju znanje", jer sam siguran da je svako, ko je zeleo, mogao da nauci dosta toga, ali poblem je u tome sto je malo ljudi kojima je zaista stalo do toga da nesto nauce, i uglavnom se provlace kroz zivot. A znamo da je mnogo lakse provuci se kroz neki privatni faks, nego kroz drzavni.

I da zakljucim, ne tvrdim ja da je drzavni faks bolji od privatnog, ali ipak proizvodi nesto bolje strucnjake, jer je kriterijum malo stroziji, pa hteli-ne hteli, studenti moraju malo vise da iscimaju da bi dobili diplomu.

I cant get no relief

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 22.01.2010. 23:02:51 

Konacno normalan post - hvala na prenetim iskustvima sa "terena".

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 88 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća