Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1284 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 52  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30.10.2014. 14:34:43 

Pridružio se: 28.10.2014. 23:33:55
Godina: Padobranac
Smer: ME
Dijana_a je napisao:
info24 je napisao:
hm..mislim da nisu nista produzili nego su pozvani ljudi do tog broja jer se predpostavljalo da se nece dosta njih pojaviti..a koliko sam cula od prethodnih generacija, kad prodje regularni upis onda prosire listu za nekih 50ak mesta..ukoliko ministarstvo to odobri...ili ja nista nisam razumela kako treba haha..ostaje samo da sacekamo i vidimo.. :D

Tako je bilo proslih godina al koliko sam ja razumela na prozivci ove godine nista od prosirenja :( Na zalost! Kazu da im ministarstvo nije odobrilo, jer ja mislim da je u startu kvota bila 220 ljudi na menadzmentu sto je vise nego sto je bilo proslih godina..
Ipak ja i dalje pratim sajt i nadam se :buljavi:

Da li je neko dobio info iz sluzbe?
Da li su objavili negde na sajtu da nece biti kao sto su i za osnovne studije objavili? Svi se nadaju prosirenju, nek barem objave da nece biti.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 30.10.2014. 14:59:42 

Pridružio se: 05.08.2014. 15:22:45
Ево овако. Сада сам се вратио са факултета.
Прво ћу да одговорим, па ћу да пљујем шљм из службе.
Неће бити више места за Менаџмент, то је што је. Кажу, прошле године је било 160 места па су проширили на 220, па су онда касније примили још 10 до броја 280. Ове године су примили 240!!!
Даље, на ИсИТ могу да се упишу они који су заинтересовани, а да су полагали пријемни за Менаџмент и остале смерове, то сам их питао једно 10 пута да будем сигуран, да не буде после нешто друго. Рекли су ми прво да треба да се уплати, па када сам им рекао шта ће бити са оним људима који уплате, а не упадну на списак, онда су променили плочу па су ми рекли пратите на сајту, када сам их питао да ли им је неки основац писао саоштење, онда су рекли да треба само потврда :lol: ј***'о луд збуњеног, да даме опросте на речнику. Пошто су у почетку били безобразни, у фазону радимо са странкама од 16 ч. зовите на телефон, па када сам неког магарца што ради у служби ухватио за крагну када ми је рекао да нестанем из канцеларије пошто сам га прекинуо у јелу чварака из завичаја, требало ми је неко време да дођем до секретара. Он ми је све појаснио. Испљувао сам службу, рекао сам како се не јављају на телефон. Ајде, ако имате још неко питање, ту сам још неких 20 минута.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 30.10.2014. 15:04:40 

Pridružio se: 28.10.2014. 14:02:55
Smer: UK
Bjeloševski Perjanik je napisao:
Ево овако. Сада сам се вратио са факултета.
Прво ћу да одговорим, па ћу да пљујем шљм из службе.
Неће бити више места за Менаџмент, то је што је. Кажу, прошле године је било 160 места па су проширили на 220, па су онда касније примили још 10 до броја 280. Ове године су примили 240!!!
Даље, на ИсИТ могу да се упишу они који су заинтересовани, а да су полагали пријемни за Менаџмент и остале смерове, то сам их питао једно 10 пута да будем сигуран, да не буде после нешто друго. Рекли су ми прво да треба да се уплати, па када сам им рекао шта ће бити са оним људима који уплате, а не упадну на списак, онда су променили плочу па су ми рекли пратите на сајту, када сам их питао да ли им је неки основац писао саоштење, онда су рекли да треба само потврда :lol: ј***'о луд збуњеног, да даме опросте на речнику. Пошто су у почетку били безобразни, у фазону радимо са странкама од 16 ч. зовите на телефон, па када сам неког магарца што ради у служби ухватио за крагну када ми је рекао да нестанем из канцеларије пошто сам га прекинуо у јелу чварака из завичаја, требало ми је неко време да дођем до секретара. Он ми је све појаснио. Испљувао сам службу, рекао сам како се не јављају на телефон. Ајде, ако имате још неко питање, ту сам још неких 20 минута.

Hvala ti mnogo na informacijama, kao po običaju prvo jedno pa drugo, ali bitno je na kraju doći do nečega :)

Inače, ako je taj magarac jedan plavi debeljko, on je izgleda najbezobrazniji od njih, barem je moje iskustvo do sada bilo takvo.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 30.10.2014. 15:06:16 

Pridružio se: 14.07.2013. 20:02:36
Godina: Dipl.
Hvala na info :) ..stvarno nisu normalni...bezobrazluk..

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 30.10.2014. 15:08:23 

Znaci i onaj koji je polagao prijemni za Menadzment moze da dodje na prozivku?????????????????????

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 30.10.2014. 15:11:55 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13.06.2009. 18:25:49
Godina: III
A koliko je mesta ostalo na MIO? Mozes to da pitas? :/

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 30.10.2014. 15:14:33 

KolosRodos je napisao:
Inače, ako je taj magarac jedan plavi debeljko, on je izgleda najbezobrazniji od njih, barem je moje iskustvo do sada bilo takvo.

Јесте тај је. :D
Избацио ме је из такта да сам заборавио да питам шта је са Менаџмент и организација, да ли исто важи као за ИСИТ. Мада би онда требало да се уплати 37000 динара?

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 30.10.2014. 15:14:56 

Just_Dance je napisao:
A koliko je mesta ostalo na MIO? Mozes to da pitas? :/

To je veoma poverljiva informacija koja se ne daje jer time može da se ugrozi čitav sistem, čak je moguć i nuklearni rat ako se to sazna :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 30.10.2014. 15:16:44 

Ljudi, moze pomoc,

Da li mogu da upisu MIO i oni koji su polagali prijemni za Menadzment???????????????

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 30.10.2014. 15:18:10 

Ljudi, na osnovu informacija koje postoje u fajlu kojim nas pozivaju na prozivku nigde nema informacije o tome koliko je ostalo slobodnih mesta. Samim tim bilo kakvo plaćanje nema smisla jer jednostavno nema načina pre prozivke da se utvrdi da li je potrebno da neko uplati novac ili ne. Iz svega ovoga možemo da zaključimo da osim potvrde o polaganju prijemnog ni jedan drugi dokument nije potreban, pogotovo uplata novca.
NAPOMENA: ovo nije informacija iz službe nego moje tumačenje čitave ove situacije.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 30.10.2014. 15:20:12 

MicaKaca je napisao:
Ljudi, moze pomoc,

Da li mogu da upisu MIO i oni koji su polagali prijemni za Menadzment???????????????

То заборавих да питам? Отићи ћу у 16 ч. када је пријем странака, па ћу питати, али мислим да ће прво прозивати све са списка за МиО, исто тако ће бити и са ИСИТ-ом. Опет, то значи да ти остаје два сата да уплатиш 35000 - 37000 динара и да не знаш да ли ћеш уписати. Тако да је најбоље да ако планирате да долазите, да дођете само са потврдом, па шта буде биће.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 30.10.2014. 15:22:52 

То заборавих да питам? Отићи ћу у 16 ч. када је пријем странака, па ћу питати, али мислим да ће прво прозивати све са списка за МиО, исто тако ће бити и са ИСИТ-ом. Опет, то значи да ти остаје два сата да уплатиш 35000 - 37000 динара и да не знаш да ли ћеш уписати. Тако да је најбоље да ако планирате да долазите, да дођете само са потврдом, па шта буде биће.

Kupi pola kile čvaraka, da ih podmitiš, možda im se onda razveže jezik pa kažu nešto konstruktivno :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 30.10.2014. 15:23:48 

Ovo su sokovi :udri:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 30.10.2014. 15:26:05 

KolosRodos je napisao:
Kupi pola kile čvaraka, da ih podmitiš, možda im se onda razveže jezik pa kažu nešto konstruktivno :D

Узећу му басе и свињску маст!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 30.10.2014. 15:28:17 

Pridružio se: 15.08.2014. 23:22:53
MicaKaca je napisao:
Ljudi, moze pomoc,

То заборавих да питам? Отићи ћу у 16 ч. када је пријем странака, па ћу питати, али мислим да ће прво прозивати све са списка за МиО, исто тако ће бити и са ИСИТ-ом. Опет, то значи да ти остаје два сата да уплатиш 35000 - 37000 динара и да не знаш да ли ћеш уписати. Тако да је најбоље да ако планирате да долазите, да дођете само са потврдом, па шта буде биће.[/quot

Nije logicno da mogu..oni su imali skroz drugi prijemni nego mi na Menadzmentu!?!?

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 30.10.2014. 15:29:57 

Pridružio se: 03.10.2014. 12:01:39
Smer: IS
Potpisujem,ovo je najgora organizacija sa kojom sam imao prilike da se sretnem.Ubedljivo.Top.

Nisam mogao da cekam 12h posto nisam iz Bg-a,tako da ako nekom nesto znaci,dolazim samo sa potvrdom,pa sta bude,i verujem da necu biti jedini.Mislim stvarno,objavili su obavestenje i vreme upisa u razmaku od jednog popodneva,i ocekuju da doneses 35000,+troskove za index i jos brdo dokumenata.Tesko.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 30.10.2014. 15:30:17 

Za MIO ne mogu da pristvuju ljudi koji su polagali prijemni za Menadzment. Jos me pita kao kako to mislite???????? Neljubazni su uzasno. Katastrofa

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 30.10.2014. 15:31:46 

MicaKaca je napisao:
Za MIO ne mogu da pristvuju ljudi koji su polagali prijemni za Menadzment. Jos me pita kao kako to mislite???????? Neljubazni su uzasno. Katastrofa

Значи јавили су ти се? Ево зовем од када сам стигао кући и не јављају се. Да ли си питала да ти потврде за ИСИТ?

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 30.10.2014. 15:32:43 

Dijana_a je napisao:
MicaKaca je napisao:
Ljudi, moze pomoc,

То заборавих да питам? Отићи ћу у 16 ч. када је пријем странака, па ћу питати, али мислим да ће прво прозивати све са списка за МиО, исто тако ће бити и са ИСИТ-ом. Опет, то значи да ти остаје два сата да уплатиш 35000 - 37000 динара и да не знаш да ли ћеш уписати. Тако да је најбоље да ако планирате да долазите, да дођете само са потврдом, па шта буде биће.[/quot

Nije logicno da mogu..oni su imali skroz drugi prijemni nego mi na Menadzmentu!?!?

Pa i IST je sasvim druga prica tj druga vrsta prijemnog. Nisam stigla za to da pitam j

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 30.10.2014. 15:36:44 

Da li je neko siguran za taj IST da mogu ljudi sa Menadzmenta da prisustvuju, meni je zvucalo po glasu kad sam je pitala za MIO kao da sam budala sto to pitam uopste a priblizniji je Menazdmentu od IST

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 30.10.2014. 15:37:56 

Pridružio se: 30.10.2014. 15:28:00
Zanima me da li neko hoce da proda knjigu za pripremu prijemnog (menadzment) I kakva su vasa iskustva hoce li biti ista literatura za pripremu sledece godine?
Hvala :pitamse:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 30.10.2014. 15:38:37 

MicaKaca je napisao:
Da li je neko siguran za taj IST da mogu ljudi sa Menadzmenta da prisustvuju, meni je zvucalo po glasu kad sam je pitala za MIO kao da sam budala sto to pitam uopste a priblizniji je Menazdmentu od IST

Њих троје ми је потврдило да могу, климали су главама и причали да. По томе сам дошао до закључка да могу! :lol:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 30.10.2014. 15:40:09 

I sad meni nek neko kaze da li je logicnije da pre mogu da prisustvuju za MIO nego za IST.

Ovo je vise nego strasno

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 30.10.2014. 15:45:39 

НЕ ДОЛАЗИТЕ ЗА ИСИТ! САДА САМ ЗВАО И ДОБИО ИХ и рече ми девојка да ће бити примљено само њих 10 на ИСИТ и прво ће прозивати све са списка за ИСиТ па тек са осталих. Ја сам је питао како је то могуће, тачније како је могуће да ће прозивати са спискова за Менаџмент, МиО,... када пријемни нема везе. Она ми каже зато што је вероватноћа да ћемо доћи до тих спискова јако мала. Рекла је да неће бити више места за Менаџмент и МиО. Да је на МиО остало 7 или 9 места (није сигурна). Рече ми да пратим сајт, ако буде промена неких. То је то онда.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 30.10.2014. 15:50:54 

Svaka ima cast :udri:

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1284 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 52  Sledeća