Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1284 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 52  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30.10.2014. 12:33:50 

Pridružio se: 28.10.2014. 23:33:55
Godina: Padobranac
Smer: ME
Svake godine su produzili listu za Menadzment ako ove ne produze onda kod njih nema ekonomske krize. Sem toga postoji dosta modula koji nisu ni do pola popunjeni.

Prosle godine su primali 160 a upisala je (po info sa foruma) devojka koja je bila 270 na listi.

Nadajmo se da ce produziti :pitamse:

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 30.10.2014. 12:37:26 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03.11.2013. 16:52:59
Ja vam želim svima od srca da prošire i da se upišete na master. Da li je neko od vas zvao službu da pita da li je uopšte upućen zahtev ministarstvu za proširenje liste za smer Menadzment?

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 30.10.2014. 12:39:11 

Pridružio se: 14.07.2013. 20:02:36
Godina: Dipl.
"Имајући у виду да је на Студијском програму Информациони системи и
технологије остало слободних места за упис у статусу
„плаћа
школарину“, позивају се да прозивци присуствују кандидати који на
Коначној ранг листи имају од 40 до 63 бода уколико су заинтересовани
за упис овог студијског програма."

sta ovo znaci ? da mi koji smo polagali na menadzmentu mozemo ipak da upisemo informacione sisteme ?

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 30.10.2014. 12:39:32 

Pridružio se: 01.10.2014. 23:11:57
I kako mi sad da znamo da li treba da uplacujemo? Napisu da dodju ljudi koji imaju preko 40 bodova i šta sad uraditi? Piše neophodno je poneti sve ono a ne piše koliko ima mesta... Ja sam poludela

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 30.10.2014. 12:39:59 

Pridružio se: 30.10.2014. 10:40:57
Godina: III
Smer: IS
znaci otprilike produzuju za 50 mesta ?nadam se, ali opet treba cekati...ali opet, mene konkretno zanimaju ljudski resursi ali mislim da sam negde procitala ovde da su popunjeni...ja nemam vise snage majke mi... :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 30.10.2014. 12:41:22 

Pridružio se: 28.10.2014. 14:02:55
Smer: UK
Pošto su na Menadžment pozvali sve koji imaju preko 40 poena, nadam se da će se svi i upisati, barem ti preostali ljudi koji imaju taj uslov. Isto važi i za ISIT, koliko vidim.

Što se Elektronskog poslovanja tiče, kažu da pozivaju ljude koji imaju preko 63 poena. Ok. Međutim, gornja granica nije postavljena iako su je oni sami na prozivci postavili na 55. mestu na rang listi. Dakle, ako je već situacija takva, trebalo je to i da napišu u zvaničnom dokumentu što ovaj poziv predstavlja. Nije mi ta njihova logika baš jasna ali se nadam da neće biti problema.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 30.10.2014. 12:41:27 
Korisnikov avatar

IronLady je napisao:
znaci otprilike produzuju za 50 mesta ?nadam se, ali opet treba cekati...ali opet, mene konkretno zanimaju ljudski resursi ali mislim da sam negde procitala ovde da su popunjeni...ja nemam vise snage majke mi... :D

Ljudski resursi su popunjeni i marketing.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 30.10.2014. 12:43:18 

info24 je napisao:
"Имајући у виду да је на Студијском програму Информациони системи и
технологије остало слободних места за упис у статусу
„плаћа
школарину“, позивају се да прозивци присуствују кандидати који на
Коначној ранг листи имају од 40 до 63 бода уколико су заинтересовани
за упис овог студијског програма."

sta ovo znaci ? da mi koji smo polagali na menadzmentu mozemo ipak da upisemo informacione sisteme ?

To sam se i ja zapitao, po napisanom ispade da svako ko ima 40 bodova, nezavisno do studijskog programa, može da konkuriše za ISIT :D :invert: :cool:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 30.10.2014. 12:48:01 

Pridružio se: 18.10.2014. 15:55:10
Po ovom njihovom obavešenju za sajtu sad ispade da će upisati sve ljude koji su polagali prijemni za Menadžment i organizaciju, tj. sve osim poslednjeg na listi jer samo on ima manje od 40 poena.. Pritom su tu naglasili da pozivaju i kandidate sa Informacionih sistema iako taj smer nisu naglasili u naslovu objave na sajtu, ako me razumete šta hoću da kažem i to me dovodi do zaključka da je to to i da proširenja liste više nigde neće biti. Pritom sam razumela iz vaših komentara da nema smisla zvati službu jer ne daju nikakve proverene informacije.

MicaKaca je napisao:
Svake godine su produzili listu za Menadzment ako ove ne produze onda kod njih nema ekonomske krize. Sem toga postoji dosta modula koji nisu ni do pola popunjeni.

Prosle godine su primali 160 a upisala je (po info sa foruma) devojka koja je bila 270 na listi.

Nadajmo se da ce produziti :pitamse:

Imaš pravo, na većini modula je upisano tipa desetak ljudi.. Prosto mi neverovatno da mogu za taj broj ljudi da drže predavanja..

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 30.10.2014. 13:23:50 

Pridružio se: 05.08.2014. 15:22:45
Да ли је неко звао да се распита о овом обавештењу, као што је написано у коментару изнад, испаде да ће се сви уписати, само не они који су полагали за Менаџмент, а налазе се испод 225. на списку!? Ако је неко у могућности (у близини), а интересује га проширење списка или само појашњење овог имбецилног "обавештења", нека сврати до факултета и нека пита шта ће бити?

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 30.10.2014. 13:27:41 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20.01.2010. 18:59:52
milan015 je napisao:
IronLady je napisao:

da li je sigurno popunjen marketing?

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 30.10.2014. 13:29:56 

Pridružio se: 14.07.2013. 20:02:36
zovem, zovem niko se ne javlja...stvarno nema smisla. idiotizam

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 30.10.2014. 13:30:24 
Korisnikov avatar

alexistalis je napisao:
milan015 je napisao:
IronLady je napisao:

Kada sam ja dosao na red a bio sam 199-i izabrao taj smer ostalo je mozda 6-7 mesta na marketingu. Posle nisam pratio jer sam popunjavao obrasce ali je neko ovde napisao da na tom modulu nema vise mesta.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 30.10.2014. 13:33:21 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28.10.2014. 08:30:13
Da li neko zna kakvo predznanje je potrebno za smer Informacioni sistemi i tehnologije?

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 30.10.2014. 13:37:10 
Korisnikov avatar

Ja samo ne bih da uplaćujem i posle da nema slobodnih mesta na željenim smerovima.. a da li može ako na MiO nema ništa što odgovara da upišemo Isit ili to važi samo za programe koji su skroz popunjeni?

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 30.10.2014. 13:43:00 

Pridružio se: 05.08.2014. 15:22:45
Ја ћу да одем за пола сата на Факултет и да се распитам око свега. Дајте, дедер, напишите шта вас све занима па ћу да питам тамо и да вам одговорим када се вратим. Питаћу их да ли може неко ко је полагао пријемни за Менаџмент да се упише на ИСИТ.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 30.10.2014. 13:43:40 

alexistalis je napisao:
milan015 je napisao:
IronLady je napisao:

Jeste, popunjen je. Od svih devet modula marketing i ljudski resursi su skroz popunjeni, a od preostalih smerova čini mi se da je na smeru Menadžment poslovnih procesa ostalo najmanje mesta. Mislim da najviše ima na ekologiji što me je baš iznenadilo, očekivala sam da će taj smer, pored ljudskih resursa, biti prvi popunjen. Na finansijskom menadžmetnu je ostalo oko 15 slobodnih mesta čini mi se. Ko bi rekao, očekivala sam obrnutu situaciju - popunjenu ekologiju i puno slobodnih mesta na finansijama.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 30.10.2014. 13:45:50 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29.10.2005. 21:42:30
Kako ja da se upisem na isit kad je prozivka za elektronskog posle toga, i jos ne znam da li cu da izvisim. Nije mi jasno da li se bodovi sa drugog prijemnog mogu racunati za drugi smer.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 30.10.2014. 13:47:28 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29.10.2005. 21:42:30
Bjeloševski Perjanik je napisao:
Ја ћу да одем за пола сата на Факултет и да се распитам око свега. Дајте, дедер, напишите шта вас све занима па ћу да питам тамо и да вам одговорим када се вратим. Питаћу их да ли може неко ко је полагао пријемни за Менаџмент да се упише на ИСИТ.

Pitaj da li moze ko je polagao elektronsko da upise isit? Pitaj kad i u koliko sati treba da dodju ljudi za taj upis na Isit, posto tamo pise iznad za Elektronsko poslovanje, a za isti ne pise kad i sta.

Poslednji put menjao Night_Walker dana 30.10.2014. 14:06:47, izmenjena samo jedanput

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 30.10.2014. 13:48:31 

Pitaj baš to, da li ISIT sad može da upiše ko god ima preko 40 poena, nezavisno od prijemnog koji je polagao? Deluje mi malo nemoguće ali ajde, možda je moguće.

Drugo, pošto nisu ništa konkretno naveli, ni ko se upisuje ni koliko ljudi, proveri još jednom da li je potrebno bilo šta osim potvrde o polaganju prijemnog poneti?

Hvala :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 30.10.2014. 13:51:11 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18.06.2014. 05:11:18
Smer: OM
Regina Phalange je napisao:

Imaš pravo, na većini modula je upisano tipa desetak ljudi.. Prosto mi neverovatno da mogu za taj broj ljudi da drže predavanja..

Исто је и мене интересовало, па сам питао приликом уписа шта се догађа ако сам једини на модулу, јер је и то теоријски могуће. Добио сам одговор да на другим студијским програмима има поклапања предмета, па ћу са њима на та предавања. И кад сам упоредио предмете и модуле, видим да су управу. На пример пословни процеси се поклапају са делом менаџмент инжењерства, делом са организацијом пословних система, делом са управљањем производњом и пружањем услуга и делом са организацијом и реструктурирањем. Практично све је покривено.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 30.10.2014. 13:56:27 

Molim te, ako možeš pitaj da se išta zna o proširenju liste za Menadžment. Hvala unapred :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 30.10.2014. 14:00:44 

Panic je napisao:
Regina Phalange je napisao:

Исто је и мене интересовало, па сам питао приликом уписа шта се догађа ако сам једини на модулу, јер је и то теоријски могуће. Добио сам одговор да на другим студијским програмима има поклапања предмета, па ћу са њима на та предавања. И кад сам упоредио предмете и модуле, видим да су управу. На пример пословни процеси се поклапају са делом менаџмент инжењерства, делом са организацијом пословних система, делом са управљањем производњом и пружањем услуга и делом са организацијом и реструктурирањем. Практично све је покривено.

Da, sad kad malo razmislim to i jeste logično da će doći do poklapanja predmeta. Sad sam definitivno izgubila svaku nadu da će proširiti listu, al su mi barem razrešene sumnje xD

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 30.10.2014. 14:05:07 
Korisnikov avatar

Citiraj:

Citiraj:
Jeste, popunjen je. Od svih devet modula marketing i ljudski resursi su skroz popunjeni, a od preostalih smerova čini mi se da je na smeru Menadžment poslovnih procesa ostalo najmanje mesta. Mislim da najviše ima na ekologiji što me je baš iznenadilo, očekivala sam da će taj smer, pored ljudskih resursa, biti prvi popunjen. Na finansijskom menadžmetnu je ostalo oko 15 slobodnih mesta čini mi se. Ko bi rekao, očekivala sam obrnutu situaciju - popunjenu ekologiju i puno slobodnih mesta na finansijama.

Ок, сад видим да причате заправо о Менаџмент студијском програму, мене занима Маркетинг на МиО-у да ли је попуњен? :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 30.10.2014. 14:26:13 

Pridružio se: 15.08.2014. 23:22:53
info24 je napisao:
hm..mislim da nisu nista produzili nego su pozvani ljudi do tog broja jer se predpostavljalo da se nece dosta njih pojaviti..a koliko sam cula od prethodnih generacija, kad prodje regularni upis onda prosire listu za nekih 50ak mesta..ukoliko ministarstvo to odobri...ili ja nista nisam razumela kako treba haha..ostaje samo da sacekamo i vidimo.. :D

Tako je bilo proslih godina al koliko sam ja razumela na prozivci ove godine nista od prosirenja :( Na zalost! Kazu da im ministarstvo nije odobrilo, jer ja mislim da je u startu kvota bila 220 ljudi na menadzmentu sto je vise nego sto je bilo proslih godina..
Ipak ja i dalje pratim sajt i nadam se :buljavi:

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1284 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 52  Sledeća