Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1284 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 52  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29.10.2014. 18:19:30 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08.07.2014. 16:10:58
Godina: Padobranac
Smer: IS
kbojan je napisao:
Na elektronskom poslovanju je ostalo 4 mesta, a prozivaju od 55. mesta.

kbojan, ovo je info koji se čuje od ponedeljka uveče ali master služba nikome to nije potvrdila iako su ljudi zvali i pitali. Da li je ovaj tvoj navod proveren ili je isto info od ponedeljka? Ne bih se ni bavio ovoliko time da u master službi ljudi ne kažu lepo "ostalo je toliko i toliko mesta i prozivamo od tog i tog broja!". Mislim da se ta informacija znala na kraju prozivke u ponedeljak ali oni ni da beknu. I sve nešto kao "videćemo, ništa se ne zna!". Pa kako se ne zna majku mu?!

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 29.10.2014. 18:27:00 

Pridružio se: 08.10.2014. 15:36:53
Da, to je informacija sa prozivke, lično sam prisustvovao i pošto sam 57. na listi pitao sam ih da li mogu odmah da se upišem. Rekoše mi da ne mogu zato što 55.ta nije bila prisutna i da će u četvrtak objaviti dodatne informacije.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 29.10.2014. 18:29:57 

Pridružio se: 12.10.2014. 14:30:58
Smer: ME
Ja sam se isto odlucila za poslovne procese. Kad sam videla koliko ovaj modul nije bio popularan medju studentima, navelo me je na razmisljanje da li se odlucujem za dobru stvar... Ali mislim da ce biti interesantno, na kraju krajeva to je ono sto mi se najvise svidja. Jel zna neko nekoga ko je zavrsio ovaj modul, da li su profesori ok, pristupacni, hoce da pomognu, da li je mnogo tesko??? Bilo bi lepo da se podeli informacija ukoliko je neko ima.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 29.10.2014. 18:32:59 

Pridružio se: 03.10.2014. 12:01:39
Takodje sam licno sam i ja prisustvovao na prozivci za EP,i sve je kako je kolega rekao,samo uz malu ispravku-naime,mislim da su rekli da ce izbaciti informacije "sutra" (tj,to se padalo u utorak),a da ce prozivka za drugi upisni krug biti u cetvrtak,i prozivka od 55tog mesta.Ili sam ja nesto pogresno razumeo....
a na sajtu muk,ne znam kada ce izbaciti,logicno je da pomisle da nisu svi iz Bg-a.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 29.10.2014. 20:52:44 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18.06.2014. 05:11:18
Godina: Dipl.
Smer: OM
mary_j je napisao:
Ja sam takodje upisala poslovne procese, mislim da ima nekih 13 upisanih na pp...

Одлично, довољно да буду предавања.

Jelena.v je napisao:
Ja sam se isto odlucila za poslovne procese. Kad sam videla koliko ovaj modul nije bio popularan medju studentima, navelo me je na razmisljanje da li se odlucujem za dobru stvar... Ali mislim da ce biti interesantno, na kraju krajeva to je ono sto mi se najvise svidja. Jel zna neko nekoga ko je zavrsio ovaj modul, da li su profesori ok, pristupacni, hoce da pomognu, da li je mnogo tesko??? Bilo bi lepo da se podeli informacija ukoliko je neko ima.

Већина студената немају потпуну слику шта је заправо ВРМ. Ја сам лично био мало сумљичав, али кад сам видео да се изучава каизен, тј да будем прецизнији LEAN, то ме је одушевило. Штета само што нису омогућили да један од изборних предмета буде и штедљива производња. Али добро.

Данас се у пословном свету, међу стручњацима води "битка" између присталица ВРМ и LEAN, али пре пар година дошло је до приближавања ова два приступа, и верујем да ће се ускоро десити интеграција, слично као што се десило са LEAN и Six sigma.

Морам да ти кажем једну битну ствар, нико до сада није завршио овај модул. Он је први пут уведен ове године. До прошле године је постојао студијски програм Инжењерски и операциони менаџмент и модул Менаџмент инжењеринг који је сличан овом модулу. Од постојећих студијских програма најсличнији је модул Менаџмент инжењерство на Менаџмент и организацији. ВРМ је заправо део операционог менаџмента, и од свих модула које смо имали у понуди на студијском програму Менаџмент, по мом мишљењу овај има највише инжењерског приступа у себи. И наравно захтева одређену дозу креативног мишљења, што га чини посебно занимљивим. Да не смарам људе овде, слободно ме контактирај на ПП, одговарам ако знам. Ево на википедији чланак о ВРМ, додуше штур, али доста коректан http://en.wikipedia.org/wiki/Business_process_management

Него да ли сте размишљали које изборне предмете да узмете?

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 29.10.2014. 21:50:10 
Korisnikov avatar

Carevi iz master službe su sebe prevazišli. Izbacili su obaveštenje da je prozivka za EP i MIO sutra u 18h a info će biti na sajtu do 12h. Znači, taj info je mogao da bude gotov do danas jer su prozivke završene ranije. Ali, oni umesto da to završe večeras, čekaju sutra. I kako da poverujemo da je sve ok i da ne spremaju neku "prevaru"? Znam da zvučim kao teorija zavere ali ovo je užas. Prvo, ako neko nije iz Bgda, kako da dođe sutra od 12h do 18h? To je i dovoljno da shvatimo da ih ne interesuje. Jedino što me na neki način smiruje je činjenica da je dosta ljudi bilo na prozivci kad su rekli da nastavljaju od broja 55. i svaki drugačiji ishod bi bio ravan katastrofi po njih.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 29.10.2014. 22:07:27 

Pridružio se: 29.08.2014. 14:31:44
Upisaces opusteno, sta si se uprpio :D nisu oni gadljivi na pare

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 30.10.2014. 00:03:16 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29.10.2005. 21:42:30
^Nisu gadljivi, ali mogli su da stave malo vise informacija. Da li treba sutra da se uplate te pare? Treba iskesirati 35000 od jednom. A da ne govorim o tome da nisu svi iz Beograda, i da treba da dodju do 6. Ima ljudi koji rade, i koji su trebali onda da uzmi slobodan dan, da bi dosli na prozivku. Mogli su i da stave ko kontreno treba da dodje, da li svi, ili od odredjenog broja, da se ne pojavi opet neki vampir koji nije bio prethodnih dana pa ga opet prozovu. I da drugi ljudi ne dolaze za dzabe.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 30.10.2014. 00:50:52 

Pridružio se: 21.10.2014. 14:25:39
Slobodno ostalo: 2 SIRN, 1 OIRS, oko 40 na ISIT. :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 30.10.2014. 10:00:44 
Korisnikov avatar

^Koliko je ostalo za Elektronsko?

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 30.10.2014. 10:44:25 

Pridružio se: 30.10.2014. 10:40:57
Godina: III
ljudi,samo da vas pitam,je li tacno da na menadzmentu nije ostalo slobodnih mesta ?

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 30.10.2014. 11:01:43 

Pridružio se: 05.08.2014. 15:22:45
IronLady je napisao:
ljudi,samo da vas pitam,je li tacno da na menadzmentu nije ostalo slobodnih mesta ?

Тек сам сада видео да је додатна прозивка за програме Менаџмент и организација и Електронско пословање и управљање системима. Тако да вероватно није остало слободних места на Менаџменту.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 30.10.2014. 11:27:50 

Искрен да будем, не знам? Данас ће у 12 ч. на сајту избацити додатне информације, мада би до сада вероватно навели да није остало места на Менаџменту. Проверите у 12 ч. на сајту.[/quote]

Malopre sam zvala sluzbu i rekli su mi da nema vise slobodnih mesta,ali evo praticu sajt...hvala...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 30.10.2014. 11:47:15 

Pridružio se: 14.07.2013. 20:02:36
a kazu li nesto za prsirenje liste ili nema nista od toga ?

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 30.10.2014. 11:59:40 

Pa koliko sam ja skontala, ne drzite me za rec, oni su produzili do 240 i ocigledno vise nema produzenja...koje sranje, da oprostite...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 30.10.2014. 12:05:12 

Pridružio se: 14.07.2013. 20:02:36
hm..mislim da nisu nista produzili nego su pozvani ljudi do tog broja jer se predpostavljalo da se nece dosta njih pojaviti..a koliko sam cula od prethodnih generacija, kad prodje regularni upis onda prosire listu za nekih 50ak mesta..ukoliko ministarstvo to odobri...ili ja nista nisam razumela kako treba haha..ostaje samo da sacekamo i vidimo.. :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 30.10.2014. 12:10:59 

joj,ja ne znam vise nista, neka rade sta hoce...sto ne kazu fino, nego samo nesta muljaju...samo vas molim ako iko bude nesto saznao neka javi...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 30.10.2014. 12:11:37 
Korisnikov avatar

I sad će sigurno opet neko reći kako se preterano cimam i ostalo ali sad je 12:08 a nikakve informacije na sajtu nema. A odgovore studenstske službe "Što se nervirate, pa znali ste (?!) da je danas prozivka, trebalo je da budete u Beogradu!" neću ni da komentarišem. I kako da iko veruje da ne muljaju nešto?

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 30.10.2014. 12:13:11 
Korisnikov avatar

Mogli bi i za druge smerove da produze listu, na primer za elektronsko. Nego, prodje 12 sati, a jos nikakvih informacija. :udri:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 30.10.2014. 12:15:44 

Pridružio se: 28.10.2014. 14:02:55
Smer: UK
Ovi iz master službe su kraljevi, nadam se da nisu tako ažurni i preko godine :D Njima ni rokovi koje sami postave ne znače ništa, ali je bitno da se informacije ne daju telefonom. Oduševljen sam :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 30.10.2014. 12:17:52 
Korisnikov avatar

Mozda se cimaju u ministarstvu da nam odobre jos koje mesto. Ne verujem da kasne sa objavljivanjem bez razloga. Nadajmo se pozitivno! :D :yo:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 30.10.2014. 12:18:59 
Korisnikov avatar

Night_Walker je napisao:
Mogli bi i za druge smerove da produze listu, na primer za elektronsko. Nego, prodje 12 sati, a jos nikakvih informacija. :udri:

Bilo bi dobro kada bi znali koliko je uopšte upisano ljudi koji su polagali prijemni, cenim da neće biti više od šestoro što se u istoriji nije dogodilo. Bar iz poštovanja prema 10 hiljada i dobrom mestu na kraju prijemnog bi trebali da prošire listu za bar još 5 mesta ako ništa...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 30.10.2014. 12:20:03 

Pridružio se: 28.10.2014. 14:02:55
Smer: UK
Night_Walker je napisao:
Mozda se cimaju u ministarstvu da nam odobre jos koje mesto. Ne verujem da kasne sa objavljivanjem bez razloga. Nadajmo se pozitivno! :D :yo:

Iskreno se nadam da je tako, držim palčeve svima :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 30.10.2014. 12:21:00 
Korisnikov avatar

Madagaskar je napisao:
Night_Walker je napisao:

Bilo bi dobro kada bi znali koliko je uopšte upisano ljudi koji su polagali prijemni, cenim da neće biti više od šestoro što se u istoriji nije dogodilo. Bar iz poštovanja prema 10 hiljada i dobrom mestu na kraju prijemnog bi trebali da prošire listu za bar još 5 mesta ako ništa...

Bar za 15, bez toga nista ne znaci. :P

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 30.10.2014. 12:28:00 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20.01.2010. 18:59:52
izašao info

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1284 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 52  Sledeća