Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 20.03.2010. 16:56:21 

Pridružio se: 06.09.2009. 16:47:02
Godina: I
Velliki poz,

ja sam malo zbunjen, zeleo bih da upisem master studije kod vas na faksu, ali sam se zbunio... Zakljucio sam da ima dva smera za ljudske resurse - menadzment ljudskih resursa i upravljanje ljudskim resursima... I to sa skroz razlicitim predmetima...

E sada mene zanima sta je bolje,i najvaznije u cemu je razlika. Koliko sam video i zvanje je drugacije, posle jednog se dobija Diplomirani menadzer - Master, a nakon drugog Diplomirani inzenjer organizacionih nauka - Master...

Nista ne razumem...

Jel moze pomoc??? :durisha: :durisha: :durisha: :durisha:

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta: ???
PostPoslato: 21.03.2010. 10:50:26 

Jel moguce da niko ne zna... Hajde pomagajte ljudi...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 21.03.2010. 16:08:41 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12.10.2009. 14:25:49
Godina: Padobranac
Smer: IS
Budući kolega evo u čemu je razlika:
jedan je na Dtruštveno-humanističkim naukama, a drugi na Tehničko-tehnološkim naukama
DHN u principu upisuju studenti koji nisu sa FON-a, a predpostavljam da i ti spadaš među te.
Što se tiče razlike u predmetima ne znam, samo mogu da ti preporučim Menadžment ljudskih resursa (DHN), pošto sam ja na tom smeru i sada slušam predavanja i za sada su i predmeti i profesori OK.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta: ???
PostPoslato: 21.03.2010. 16:24:14 

Super, hvala ti puno... Vidis mene mozda bas zanima ovo drugo, tehnicke nauke. I to zbog zvanja na kraju... Ali hajde.... Mislim da je bolje imati diplomu inzinjera ogranizacionih nauka, nego diplomiranog menadzera... No, dobro... Ono sto mene buni to je koja je razlika u buducem zaposlenju, e to mene zanima... Mislim da nema neke razlike, mozda se varam... :stid: :stid: :stid:

Reci mi kada su predavanja, da li su uvek radnim danima ili ima grupa i vikendom... Jer ja nisam iz Bg-a, a radim, pa mi nikako ne odgovara...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 22.03.2010. 16:18:50 

Pridružio se: 04.12.2009. 19:13:44
Godina: Dipl.
Smer: ME
Pa kolega, tj. buduci kolega, nemoj mnogo da mozgas, jer je u sustini to sa aspekta predavanja i ispita isto. S ozbirom da nisi sa fona, imas mogucnost samo da upises MEN DHN. ili specijalisticke studije. U sustini neka predavanja imamo svi zajedno, nebitno da li si upisao MEN, MEN DHN. ili specijalisticke, naravno ime predmeta se razlikuje ali to je samo drugo pakovanje ;) Znanje koje ces ti eventualno da dobijes je isto.

Predavanja su svakog dana od 18:00 .. Vikednom od 11:00.. Traju u zavisnosti ko ih drzi, asistentni uglavnom drze 3/4 sata, dok profesori cesto skrate ;)

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5 Posta ]