Započni novu temu Odgovori na temu  [ 88 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 23.01.2010. 01:40:29 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20.01.2010. 03:15:22
Godina: Dipl.
Smer: ME
shale ti bolje manje vremena provodi ovde nazivajuci druge budalama pod izgovorom da ovde dolazis da saznas korisne informacije a vise se posveti ucenju i tome da budes dobra "glava porodice"..ti si isto zavrsio privatni pod sticajem odredjenih okolnosti kako rece a ne tvojom voljom (sto nas sa ceta iskreno bas briga)..samim tim i sam znas da se tamo moglo nauciti nesto ako to zelis tako da ne razumem tvoju potrebu da pljujes sam po sebi.
Odlicno black ako je tako onda uzivaj mada realnost kako su dosli do tih pozicija je malo drugacija..sami se podsetite koliko je vasih prijatelja dobilo posao regularno,preko konkursa a koliko po preporuci,vezi i ostalo..ako je to tako sve legalno u nasoj zemlji objasni mi kako moja ortakinja sa zavrsenim ekonomskim i godinu ipo u revizorskoj kuci rada sad ne moze da nadje posao vec godinu dana vec pokrece veze i kako to da u jednom sudu u bg-u svi pripravnici i volonteri su dosli do te pozicije preko veze iako su zavrsili drzavni pravni fax,to je proverena informacija..naravno tamo ima i ljudi sa privatnih koji isto rade i isto su dosli preko veze na tu poziciju..
vi programeri ste posebna oblast,vama je najlakse da nadjete posao,vi ako ste srucnjaci za to mozete i sa visom da nadjete posao a ne sa faxom.(drug mog decka je sa visom nasao super posao posto je na konkursu odradio neki zadatak koji su mu zadali)...
Ja vas ne razumem,po vasoj prici ispada da vi nigde ne mozete da se zaposlite od privatnika,kao da samo oni prolaze a vi sa "znanjem vrsnih strucnjaka" stalno izvisite..vi nas ne svatate konkurencijom za posao a ovde nas non stop pljujete..nije mi jasno,odlucite se vise..ponavljam ZIVITE SVOJ ZIVOT I PUSTITE DRUGE DA ZIVE SVOJ,ko je vas ovlastio da mi govorite dal ja imam znanje ili nemam..vi zavrsavate fax u proseku po 6,7 godina tako da toliko o vasoj pameti..sad ce meni da mudruje neko ko ima 26,27 godina i jos studira pod izgovorom da su profesori zeznuti i muze pare od roditelja do 30-te..pa druzim se ja i sa takvima i znam koliko uce a koliko se zezaju..cenim jedino osobe koje zavrse fax u roku ili godinu dana produze,ostali bolje nek uce i manje mudruju..Ja cu da se borim za sebe i svoj zivot koliko god mogu i to mi pravo vi vasim pricama da sam ja debil koji nema pojma nista necete oduzeti i tacka..
black drago mi je zbog tebe i zelim ti svu srecu na poslu iskreno

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 23.01.2010. 10:42:08 

Pridružio se: 09.08.2009. 12:16:28
Ljudi pre odgovaraju na provokacije i gluposti nego na konkretna pitanja u vezi teme.

Poslednji put menjao shale dana 25.01.2010. 18:15:34, izmenjena 3 puta

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 24.01.2010. 00:58:46 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16.12.2004. 00:05:16
Modovi, Veliki shtrumpfe, odsad prilikom registracije na FF-u neki banalan test opste kulture, da ne bi svako ovde kojesta pisao, mada nije ni ovako lose - da se bar slatko nasmejemo... :lol:

LM, ne mogu da precutim: CecOO, to sto "vas sa 'ceta' iskreno bas briga" mi je bash simpatichno, maximalno, svega mi, josh samo da shvatish da je negde u celoj prichi trebalo staviti jedno najobichnije "je", al' dobro, sta sad... Iako, ja jos uvek nisam provalio kakav to "cet" ili "ceta" figurise na FF-u, verovatno treba zestoka veza da se uklaviri razlika izmedju chata i foruma, no dobro!!! :lol: :lol: :lol: A kad smo vec kod gramatike, stvarno sam zaboravio, ali mislim da se znaci interpunkcije uche jos u osnovnoj shkoli, pa upotrebi nekad negde neki zarez, tachku, ili bilo sta slichno...

I konacno, zeleo bih da znam sta znachi sledece - "vi nas ne svatate konkurencijom..."??? O kakvim SVATOVIMA se tu radi??? Ko se zeni, a ko udaje??? Ili su ipak neke SVASTIKE u pitanju??? Svastike u duhu nase tradicije, ili pak one Adolfove??? Ili pak neko nekoga tu 'vata??? :lol: :lol: :lol: Ili oni, FON-ovci, nekoga ne 'shvataju konkurencijom' - zasta se dobija kec kao vrata i to u osnovnoj shkoli??? Ili ipak, konachno, ovi utripovani FON-ovci nekoga od vas 'ne smatraju konkurencijom'???

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 24.01.2010. 02:13:34 
Korisnikov avatar

kako se vi i dalje lako primate to mi je fascinantno.. ;) ..al dobro,ne cudi me..ljudi kao vasquez vole da se svadjaju vise nego da leba jedu..148 poruka vasquez,impresivno,verovatno su ti zato i ofucani komentari,neko nam se malo istrosio..ko zna,mozda ti za 200-tu jubilarnu forum pokloni neki pozlacen sat il te uvrste kao posebnu temu ovde..ovo sa gramatikom me je bas pogodilo,bog zna da ja to smatram najbitnijim na forumu..sto se tice tacki,njih imam i previse al dobro..
shale,druze blamiras se non stop ovde..black,mozes li prokomentarisati smerove mi na fonu?-covece,postoji zvanican sajt fona gde mozes da nadjes te informacije,o svakom smeru detaljno na par strana ispisano..evo ti predlog pitanje,pitaj coveka: a black znas li ti sta je menadzment?
Toliko od mene na ovoj temi,smorila me..vise mi niste smesni tako da odlazim..
najvise mi zao sto napustam vasquesa,vidi se da je jedan jaako inteligentan mladic sa previse slobodnog vremena na raspolaganju.. :zaljubljen:..pozdrav

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 25.01.2010. 21:00:10 

Pridružio se: 03.01.2002. 02:15:30
Smer: IS
shale je napisao:
Konacno normalan post - hvala na prenetim iskustvima sa "terena".

Nema na cemu. Mada je moje iskustvo, pre svega, da onaj ko ceka da stekne znanje na fakultetu, i ocekuje od profesora da mu prenesu neko vredno iskustovo, nece daleko dogurati. Kad sam ja studirao na FON-u bilo je tako, a koliko vidim u medjuvremenu se malo toga toga promenilo, i tu ni "Bolonja" nije pomogla. Na FON-u ima svega nekolicina profesora koji su stvarno strucni u oblasti kojom se bave, a medju njima se na prste jedne ruke mogu izbrojati oni koji imaju entuzijazam da znanje prenesu studentima. Problem naseg obrazovnog sistema je sto je suvise odvojen od prakse, i silna energija se trosi na neko bespotrebno teoretisanje, umesto na bavljenje realnim problemima.

I cant get no relief

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 25.01.2010. 22:42:39 

Pridružio se: 13.10.2009. 21:21:14
Black je napisao:
shale je napisao:
Konacno normalan post - hvala na prenetim iskustvima sa "terena".

Problem naseg obrazovnog sistema je sto je suvise odvojen od prakse, i silna energija se trosi na neko bespotrebno teoretisanje, umesto na bavljenje realnim problemima.

skroz si u pravu!!! toliko vremena se trosi oko debilnih stvari, a one vazne stvari ostaju zanemarene i ako se malo ne snadjes sa strane nista neces naciti. toliko godina provedemo u obrazovnim institucijama, a ne naucimo nista specijalno.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 05.02.2010. 02:27:31 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16.12.2004. 00:05:16
Cecaa je napisao:
kako se vi i dalje lako primate to mi je fascinantno.. ;) ..al dobro,ne cudi me..ljudi kao vasquez vole da se svadjaju vise nego da leba jedu..148 poruka vasquez,impresivno,verovatno su ti zato i ofucani komentari,neko nam se malo istrosio..ko zna,mozda ti za 200-tu jubilarnu forum pokloni neki pozlacen sat il te uvrste kao posebnu temu ovde... Toliko od mene na ovoj temi,smorila me..vise mi niste smesni tako da odlazim..
najvise mi zao sto napustam vasquesa,vidi se da je jedan jaako inteligentan mladic sa previse slobodnog vremena na raspolaganju.. :zaljubljen:..pozdrav

Ma NEEE, obecali su mi za 200-u poruku mesto asistenta na faxu, al' sam ga dobio pre iste... Verovatno za to mogu samo Tebi da zahvalim!!! :hvala: :hvala: :hvala:

A i ti ces meni nedostajati, samo-tako :zaljubljen: :zaljubljen: :zaljubljen: , verovatno nikad ne bih ni... Maaaa..... Sramota me je vise, zaista, ko je sve chlan FF-a....

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 05.02.2010. 09:24:52 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28.12.2009. 12:34:30
Godina: Padobranac
vazquez je napisao:
Cecaa je napisao:
kako se vi i dalje lako primate to mi je fascinantno.. ;) ..al dobro,ne cudi me..ljudi kao vasquez vole da se svadjaju vise nego da leba jedu..148 poruka vasquez,impresivno,verovatno su ti zato i ofucani komentari,neko nam se malo istrosio..ko zna,mozda ti za 200-tu jubilarnu forum pokloni neki pozlacen sat il te uvrste kao posebnu temu ovde... Toliko od mene na ovoj temi,smorila me..vise mi niste smesni tako da odlazim..

Ma NEEE, obecali su mi za 200-u poruku mesto asistenta na faxu, al' sam ga dobio pre iste... Verovatno za to mogu samo Tebi da zahvalim!!! :hvala: :hvala: :hvala:

A i ti ces meni nedostajati, samo-tako :zaljubljen: :zaljubljen: :zaljubljen: , verovatno nikad ne bih ni... Maaaa..... Sramota me je vise, zaista, ko je sve chlan FF-a....

Oboje se dosadni....

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 05.02.2010. 09:25:29 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28.12.2009. 12:34:30
Godina: Padobranac
Orvel je napisao:
vazquez je napisao:
Cecaa je napisao:

Oboje se dosadni....

:D Oboje ste dosadni , ali mnogo...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 06.02.2010. 02:08:07 
Korisnikov avatar

hahaha..mora neko da bude i dosadan.. ;) ...ja sam ovu temu shvatila kao lupetanje u prazno pa sam joj tako i prisla ali vidim da su ljudi dosta osetljivi ovde,nece da se prepiru,pa necu vise da nerviram..pogotovo naseg dragog vasqueza,on je znate asistent..sve najlepse i tebi vasquez..sto bi se reklo-prijatelju,prijatelju... :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta: ???
PostPoslato: 21.03.2010. 11:14:50 

Pridružio se: 06.09.2009. 16:47:02
Godina: I
E sada moram i ja nesto da dodam.....

Evo meni pre neki dan kolega koji je inace zavrsio privatni fakultet, rekao da je upisao master na FON-u i da je dao sve u roku sa prosekom 9,80... Kada sam ga pitao kako je, rekao mi je ovim recima - "druze sprdnja, lakse nego privatni faks, sve smo polozili preko seminarskih, oni se kao nesto utripovali, a ono nista". Tako da mi se ono "drzavni megatrend" cini istinitim :udri: :udri: :udri: :udri:

Ovo sam morao da napisem, pa vi vidite...Zato dosta o privatnim fakultetima. Vi pametni FON-ovci ce te se super zaposliti, i pregaziti nas na konkursu za posao, jer ste bolji, pametniji, uspesniji, i ne znam sta vec nista... A za nas nista ne brinite...

PS: ja cu licno u moju firmu uvek primiti nekog pametnog FON-ovca. OBECAVAM!!!

Inace i ja dolazim na FON,samo da diplomiram do jeseni, cisto da se zna :yo: :yo: :yo:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 21.03.2010. 18:14:43 

Pridružio se: 09.08.2009. 12:16:28
Ovde fali poenta.
Nisam bas najbolje razumeo sustinu.
Upisao si i zavrsio privatni a toliko ga ne cenis da bi pre zaposlio fonovca a opet ne das da se blate vise privatni fakulteti a ponovo porucujes da se za nas sa privatnih ne sekiraju mnogo jer cemo se mi snaci - malo konfuzno, priznaces.
Ili sam ja lose shvatio.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 21.03.2010. 19:13:58 

Pridružio se: 06.09.2009. 16:47:02
Godina: I
Lose si shvatio.

Poenta je bila u tome kako se zavrsava FON iz prilozenog i da pokazem ljudima koji pricaju tu kako su oni ne znam kako pametni jer su isli na osnovne studije na neki drzavni, da to nema veze sa mozgom.

S obzirom na to da imam i firmu, napisao sam da cu vrlo rado zaposliti nekog sa FON-a, u smislu zaposlicu te ako znas da radis i da donosis pare, u protivnom mi ne trebas, mozes imati i Harvard...

Priznajem da sam bio i malo konfuzan... Trebao sam malo jasnije to napisati, ali ajde... :durisha: :durisha: :durisha:

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 88 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4